E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το τραγούδι της Τζούλι Μασίνο για την ανίατη ασθένειά της

«Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου. Και να θυμάσαι, δεν είναι ταμπού.»

Δημοσίευση 12/11/2015 | 12:33

Το τραγούδι της Τζούλι Μασίνο για την ανίατη ασθένειά της

«Πιστεύω πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Στην περίπτωση του διαβήτη, με βοήθησε να βρω μια ισορροπία στη διατροφή μου, τρώγοντας πιο πολλές φορές και πιο υγιεινά. Παλαιότερα ξυπνούσα, έπινα μόνο έναν καφέ, έπαιρνα μεσημεριανό στις 16:00 και το βράδυ έτρωγα σαν ζώο! Τώρα, λόγω του διαβήτη τρώω κάθε τρεις ώρες, πέντε γεύματα την ημέρα. Ίσως μου έτυχε αυτό για να αποκτήσω μια πιο υγιεινή ζωή. Το πρόβλημα είναι οι ενέσεις ινσουλίνης, αυτή η καθημερινή ανάγκη σε επηρεάζει ψυχολογικά. Εγώ αυτό με τις ενέσεις προσπαθώ να το βλέπω σαν ένα χέρι βοηθείας από τους γονείς μου, που έφυγαν από τη ζωή, και τον Θεό. Σαν κάτι να μου λέει "μην ανησυχείς, αυτό θα σε βοηθήσει"».

Η Τζούλι Μασίνο πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει στο People για την ασθένειά της, περιγράφοντας τις αλλαγές στη ζωή της, καθώς και τις δυσκολίες.

Η καλλιτέχνιδα πριν από περίπου έναν χρόνο διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1, μία ασθένεια από την οποία έχασε και τη μητέρα της. Η Μασίνο εδώ και χρόνια υπέφερε από σάκχαρο και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, μέχρι που μπήκε στη διαδικασία απώλειας των παραπανίσιων κιλών της, έκανε εξετάσεις και της διαγνώστηκε διαβήτης.

Τώρα, η 58χρονη Μασίνο κυκλοφορεί το τραγούδι «It's Not Taboo», εμπνευσμένο από την κατάστασή της. Στην εισαγωγή του βίντεο κλιπ λέει στον κόσμο: «Σε παρακαλώ, μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου. Και να θυμάσαι, δεν είναι ταμπού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουτίδου για Τσιμτσιλή: «Είναι ντροπή να μη διαχωρίζεις τη θέση σου όταν ξεφτιλίζουν μια γυναίκα δίπλα σου»

TV Buzz 03.02.2026
Φωτιά άναψαν στον τηλεοπτικό αέρα οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα

Δημήτρης Καιριδής και Χρήστος Κατσώτης «σφάχτηκαν» on air: «Θα μας στείλετε φυλακή», «Θα σας στείλουμε να δουλέψετε»

TV Buzz Χτες
Η ατάκα του «γαλάζιου» βουλευτή για τα «κόκκινα συνδικάτα» που κατέστρεψαν το Πέραμα προκάλεσαν την έκρηξη του βουλευτή του ΚΚΕ

Βίντεο: Ιάπωνας αθλητής βόλεϊ χτύπησε κατά λάθος επόπτη και ζήτησε την πιο θεαματική συγγνώμη

Παράξενα Χτες
Ο Γιούτζι Νισίντα, ένας σταρ παγκόσμιου επιπέδου στο χώρο του βόλεϊ, πρωταγωνίστησε σ` ένα απίθανο περιστατικό στο All Star Game που διεξήχθη στο Κόμπε

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σόμμερ ‑ Η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ο γνωστός ηθοποιός πόσταρε μέσω instagram την περιπέτεια της υγείας του

Grammy 2026: Η Σερ ανακοίνωσε ως νικητή νεκρό καλλιτέχνη και έφυγε από την σκηνή πριν ολοκληρώσει

Tabloid Χτες
Η Σερ ανέβηκε στην σκηνή το βράδυ της Κυριακής στο Λος Αντζελες για να παραλάβει το βραβείο για το συνολικό έργο της στη μουσική

Χάμιλτον – Καρντάσιαν: Μυστική συνάντηση στην Αγγλία και φήμες για σχέση

Tabloid Χτες
Οι δυο τους πέρασαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πολυτελές Estelle Manor, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας και ενισχύοντας τα σενάρια

Η χιουμοριστική, αλλά νυσταγμένη «καλημέρα» του Αρκά και η «δύναμη» του καφέ

Χιούμορ Χτες
Το σκίτσο για το ξεκίνημα της εβδομάδας

Κατερίνα Καραβάτου: Απάντησε οn camera για τη σύγκριση με την Ελένη Τσολάκη

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην κάμερα του OPEN και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη, δεν απέφυγε να σχολιάσει και τα νούμερα τηλεθέασης

«Καλημέρα Ελλάδα»: Το νέο πρόσωπο μετά την αποχώρηση της Αννας Λιβαθυνού

Media Χτες
Ο Παναγιώτης Στάθης καλωσόρισε τον νέο του συνεργάτη, Στέφανο Σίσκο, μετά το τέλος της Αννας Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα»