E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από τη «Μουρμούρα»

Tι είπε η ηθοποιός

Δημοσίευση 11/11/2015 | 10:59

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από τη «Μουρμούρα»

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δύο ηθοποιοί γύρισαν τα τελευταία επεισόδια της «Μουρμούρας» –των οποίων η προβολή θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιανουάριο– και στη συνέχεια... έφτιαξαν βαλίτσες για τα ξένα.

Λίγο πριν φύγει, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη και στο «Down Town Κύπρου» για πρώτη φορά, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν να αφήσει την επιτυχημένη σειρά του Alpha, αλλά και κάνοντας λόγο και για την υψηλή τηλεθέαση που συνεχίζει να σημειώνει η σειρά, παρά τον τρίτο χρόνο προβολής της.

«Παρόλο που δεν παρακολουθώ ιδιαιτέρως τα νούμερα τηλεθέασης, καταλαβαίνω ότι το τηλεοπτικό κοινό συνεχίζει να παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τα επεισόδια της «Μουρμούρας». Δεν μπορώ να σου εξηγήσω γιατί ο κόσμος προτιμά τη σειρά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή επιτυχίας, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι πρόκειται για μια σειρά που περιγράφει καθημερινές καταστάσεις και έχει δημιουργήσει ρεαλιστικούς και υπαρκτούς χαρακτήρες, μέσα από τους οποίους ο καθένας μπορεί να δει τον εαυτό του ή τη ζωή του, να ταυτιστεί με αυτό που βλέπει. Επίσης, για μένα είναι πολύ σημαντικό το ότι η σειρά διαθέτει πολύ έξυπνο χιούμορ, προσφέρει μία ώρα χαλάρωσης και αισιοδοξίας στον τηλεθεατή και τον σέβεται, καθώς όλοι μας, από τον σκηνοθέτη μέχρι τους ηθοποιούς, τους σεναριογράφους και την παραγωγή, προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο και την αισθητική, αλλά και την ψυχαγωγία που προσφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την αποχώρησή της από το σίριαλ, η τηλεοπτική «Βάσω» εξομολογήθηκε: «Η δική μας συμμετοχή θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2015. Αυτή ήταν η αρχική συμφωνία, αλλά λόγω του ότι η σειρά πηγαίνει πολύ καλά, τέθηκε το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου. Εγώ όμως –γιατί μόνο προσωπικά για μένα μπορώ να σου μιλήσω– είχα διάφορα πράγματα στο μυαλό μου, τα οποία μέχρι τώρα ανέβαλλα λόγω έλλειψης χρόνου και δεν θέλησα να αναβάλω κι άλλο. Φυσικά και δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, γιατί από τη σειρά φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις και εμπειρίες, απλώς έρχεται μια στιγμή που θέλεις να κυνηγήσεις κάτι που έχεις φανταστεί, και όχι να ακολουθείς έναν δρόμο που απλώς ανοίγεται μπροστά σου. Δεν θα μπορούσα να παραμείνω δημιουργική όταν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου που το θέλω περισσότερο, και θα ήταν άδικο και για μένα και για τη σειρά να παρέμενα απλώς επειδή θα συνεχιστεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα άκουσε η Έμιλι Μπλαντ για το «παραιτήσου ακόμη κι αν δεν βγάζεις χρήματα»

E-Daily 3.Left 02.05.2026
Η ηθοποιός κλήθηκε να δώσει συμβουλή σε όσους μισούν τη δουλειά τους

Ο Γιαννακόπουλος κλείνει το Instagram για «πνευματική συντήρηση»

E-Daily 3.Left 02.05.2026
Μέσω ενός story σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως απενεργοποιεί τον λογαριασμό του

Η Σάρον Στόουν ανυπομονεί για το καλοκαίρι και φωτογραφίζεται με το μαγιό της

E-Daily 3.Left 02.05.2026
Η Σάρον Στόουν πόζαρε με το μαγιό της σε πισίνα

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 02.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor

E-Daily 3.Left 02.05.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Έλενα Παπαρίζου – Τάκης Ζαχαράτος: Πώς αποχαιρέτησαν το ΝΟΧ όπου εμφανίζονταν

E-Daily 3.Left Χτες
Έλενα Παπαρίζου - Τάκης Ζαχαράτος το συγκινητικό φινάλε στις εμφανίσεις τους

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories Χτες
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

10 ιστορίες αδιανόητου πλούτου διασήμων

E-Daily 3.Left Χτες
Δώστε τα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς καλύτερα βρε παιδιά

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του γιατρού της για τις τελευταίες στιγμές της

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο θεράπων ιατρός της, Σωτήρης Αδαμίδης, μεταφέρει μνήμες από το τέλος της μεγάλης σταρ, αποκαλύπτοντας την επιθυμία της για ζωή και μια ιδιαίτερη προσωπική στιγμή λίγο πριν φύγει

«Σάλος» με το σχόλιο για τον Τιμοτέ Σαλαμέ ‑ «Έχει το σώμα Γερμανίδας...»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Τιμοτέ Σαλαμέ σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί πως έχει χάσει ρόλους επειδή «δεν έχει το κατάλληλο σώμα» για τα πρότυπα του Χόλιγουντ