E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τα χώνει πρώτη φορά σε συνάδελφό του

Με ποιον τα έβαλε

Δημοσίευση 4/11/2015 | 10:42

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τα χώνει πρώτη φορά σε συνάδελφό του

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι χαμηλών τόνων και σπάνια θα κατηγορήσει κάποιον. Ωστόσο, αυτήν τη φορά τα χώνει σε συνάδελφό του, αφού θεωρεί αντιεπαγγελματική τη συμπεριφορά του.

«Ο ηθοποιός χρειάζεται να έχει πειθαρχία εγκεφαλική. Δεν μπορείς να έχεις έναν τιναγμένο εγκέφαλο. Εγώ το παλεύω, θέλω να μαθαίνω για τα φώτα, για το πλάνο, για τον άξονα της κάμερας. Όλα όσα δεν ξέρω, θέλω να τα μαθαίνω, να τα αναλύσω. Πιστεύω πως με βοηθάει», εξήγησε στα «Παραπολιτικά».

Ωστόσο, συνέχισε: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ο καλύτερος ηθοποιός, αν και με έχει απογοητεύσει. Με απογοήτευσε όταν μας παράτησε και έφυγε από την παράσταση, θα πηγαίναμε περιοδεία με την Κάτια Δανδουλάκη. Είναι από τα πράγματα που δεν θα του συγχωρήσω. Είχαμε βρεθεί στο καμαρίνι και μου είπε: «Γιάννη, θα φύγω, γιατί θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά». Του απάντησα: «Αν θες να ασχοληθείς με την πολιτική, μαγκιά σου, μην πας όμως σε άλλη παράσταση». «Όχι! Είσαι τρελός που θα πάω εγώ σε άλλη παράσταση;», μου είπε. Και τελικά είχε κλείσει και πήγε σε άλλη παράσταση. Εκτός αυτού, η πολιτική του στάση με τους ΑΝ.ΕΛ. δεν μου άρεσε. Τώρα τελευταία έφυγε και από άλλη παράσταση. Ο Παύλος στη σκηνή είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, σου αφήνει τόσο χώρο. Δεν θέλει ούτε να σε φάει, ούτε να σε καταπιεί, ούτε λειτουργεί ανταγωνιστικά. Είναι ένας άνθρωπος λουσμένος με ταλέντο από την κορυφή ως τα νύχια. Μπορεί να κάνει κωμωδία και δράμα με την ίδια άνεση. Είναι μια ταλεντάρα, απλώς με χαλάει η συμπεριφορά του. Δεν είναι θέμα προσωπικότητας, αλλά συνεργασίας. Αυτό το επάγγελμα είναι σαν το ποδόσφαιρο. Μπορεί να σκοράρει ένας, αλλά τον βοηθάνε άλλοι δέκα. Μπορεί να είναι μαραθώνιος για τον καθένα, αλλά αν δεν δουλεύεις ομαδικά, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Λονδίνο, στο πλευρό του Παναγιώτη Κουτσουμπή

Tabloid Χτες
Το ταξίδι μετά την έλευση του νέου έτους και το μήνυμα για τη νέα αρχή που έρχεται

Τάσος Δούσης: «Μποϋκοτάζ σε Temu και Trendyol – Να το γιατί!»

Tabloid Χτες
Γιατί λέει «όχι» στις διαφημίσεις και το μήνυμα προς τους καταναλωτές

Πιο ψηλός από τον Βασίλη Σπανούλη ο 16χρονος γιος του Θανάσης – Η φωτογραφία από τα γενέθλια του

Tabloid Χτες
Ο Θανάσης είναι το μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά της οικογένειας Σπανούλη

Γάμος ‑ έκπληξη από διάσημο ζευγάρι

Tabloid Χτες
Έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του ο ροκ σταρ – Οι φωτογραφίες με το μονόπετρο

To me, you are perfect: Πού είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής του Love Actually;

Celebrity Stories Χτες
Tι έκανε μετά την ταινία

Διάσημοι celebrities με αυτισμό

Celebrity Stories Χτες
Εσύ το γνώριζες;

Η Tori Spelling και οι απίθανες ερωτικές της ιστορίες με τα κακά παιδιά του Hollywood

Tabloid Χτες
Έμπλεκε πάντοτε με ανθρώπους που δεν της άξιζαν

Το «Γυάλινο Σπίτι» της Καλαμάτας και οι τρομαχτικές ιστορίες για αυτό

Stories Χτες
Ο αστικός μύθος που κρατάει ακόμα και σήμερα!

10 εξωφρενικά παράξενοι νόμοι για το σeξ

Παράξενα Χτες
Από όλο τον κόσμο

Μοντέλο που ξόδεψε χιλιάδες λίρες για τατουάζ, δείχνει πως ήταν πριν

FYI Χτες
Αποφάσισε να δείξει στον κόσμο πως ήταν πριν την μεγάλη μεταμόρφωση της