E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τα χώνει πρώτη φορά σε συνάδελφό του

Με ποιον τα έβαλε

Δημοσίευση 4/11/2015 | 10:42

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τα χώνει πρώτη φορά σε συνάδελφό του

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι χαμηλών τόνων και σπάνια θα κατηγορήσει κάποιον. Ωστόσο, αυτήν τη φορά τα χώνει σε συνάδελφό του, αφού θεωρεί αντιεπαγγελματική τη συμπεριφορά του.

«Ο ηθοποιός χρειάζεται να έχει πειθαρχία εγκεφαλική. Δεν μπορείς να έχεις έναν τιναγμένο εγκέφαλο. Εγώ το παλεύω, θέλω να μαθαίνω για τα φώτα, για το πλάνο, για τον άξονα της κάμερας. Όλα όσα δεν ξέρω, θέλω να τα μαθαίνω, να τα αναλύσω. Πιστεύω πως με βοηθάει», εξήγησε στα «Παραπολιτικά».

Ωστόσο, συνέχισε: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ο καλύτερος ηθοποιός, αν και με έχει απογοητεύσει. Με απογοήτευσε όταν μας παράτησε και έφυγε από την παράσταση, θα πηγαίναμε περιοδεία με την Κάτια Δανδουλάκη. Είναι από τα πράγματα που δεν θα του συγχωρήσω. Είχαμε βρεθεί στο καμαρίνι και μου είπε: «Γιάννη, θα φύγω, γιατί θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά». Του απάντησα: «Αν θες να ασχοληθείς με την πολιτική, μαγκιά σου, μην πας όμως σε άλλη παράσταση». «Όχι! Είσαι τρελός που θα πάω εγώ σε άλλη παράσταση;», μου είπε. Και τελικά είχε κλείσει και πήγε σε άλλη παράσταση. Εκτός αυτού, η πολιτική του στάση με τους ΑΝ.ΕΛ. δεν μου άρεσε. Τώρα τελευταία έφυγε και από άλλη παράσταση. Ο Παύλος στη σκηνή είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, σου αφήνει τόσο χώρο. Δεν θέλει ούτε να σε φάει, ούτε να σε καταπιεί, ούτε λειτουργεί ανταγωνιστικά. Είναι ένας άνθρωπος λουσμένος με ταλέντο από την κορυφή ως τα νύχια. Μπορεί να κάνει κωμωδία και δράμα με την ίδια άνεση. Είναι μια ταλεντάρα, απλώς με χαλάει η συμπεριφορά του. Δεν είναι θέμα προσωπικότητας, αλλά συνεργασίας. Αυτό το επάγγελμα είναι σαν το ποδόσφαιρο. Μπορεί να σκοράρει ένας, αλλά τον βοηθάνε άλλοι δέκα. Μπορεί να είναι μαραθώνιος για τον καθένα, αλλά αν δεν δουλεύεις ομαδικά, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια είναι η Αntigoni που μάγεψε τη σκηνή της Eurovision: H διάσημη μαμά και το reality show

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Όσα ξέρουμε για την τραγουδίστρια που εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο στη Eurovision

Eurovision 2026: Viral βίντεο με τον γιο της εκπροσώπου της Λετονίας να τραγουδά «Ferto»

E-Daily 3.Left Χτες
Μια τρυφερή και απρόσμενη στιγμή από τη Eurovision 2026 κάνει τον γύρο των social media, με τον γιο της εκπροσώπου της Λετονίας να τραγουδά την ελληνική συμμετοχή «Ferto» του Akylas

Britney Spears: Βγήκε για δείπνο με φίλους και προκάλεσε... χάος στο εστιατόριο

E-Daily 3.Left Χτες
Γαβγίσματα, φωνές και ένα... μαχαίρι που προκάλεσε αναστάτωση

Ο ξέφρενος χορός της μητέρας της Antigoni Buxton στην πρόβα λίγο πριν τον Β` ημιτελικό της Eurovision, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Όσο η εκπρόσωπος της Κύπρου τραγουδούσε το «Jalla» στη σκηνή, η Τόνια Buxton χοροπηδούσε απέναντί της και φώναζε για να την ενθαρρύνει

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

E-Daily 3.Left Χτες
«Εγώ δεν άλλαξα τη στάση μου ούτε λεπτό»

Akylas: «Γεννήθηκα σε μια μικρή πόλη στην Ελλάδα, ως queer αγόρι με τόσο bullying»

E-Daily 3.Left Χτες
Μετά την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026, αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου, ο Akylas παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην Βιέννη

Η «πέτρα του σκανδάλου» για τους Μακρόν δήλωνε: «Γιατί να μένεις με τη γυναίκα σου, αν δεν είσαι πια ερωτευμένος μαζί της;»

E-Daily 3.Left Χτες
«Οι Γάλλοι είναι κολλημένοι με τη μαμά τους», είχε προσθέσει η Ιρανή ηθοποιός, Γκολσιφτέ Φαραχανί

Τζένιφερ Λόπεζ: Κάτι τρέχει με τον συνεργάτη της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ατάκα της λατίνας σταρ που έβαλε φωτιά στα σενάρια για καινούριο έρωτα

Eurovision 2026: Το βίντεο του Akylas από τον ημιτελικό ξεπέρασε το 1 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες

E-Daily 3.Left Χτες
«Ferto, γατάκια είστε τρελοί, σας αγαπώ πάρα πολύ», σχολίασε ο 27χρονος τραγουδιστής