E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τα χώνει πρώτη φορά σε συνάδελφό του

Με ποιον τα έβαλε

Δημοσίευση 4/11/2015 | 10:42

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τα χώνει πρώτη φορά σε συνάδελφό του

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι χαμηλών τόνων και σπάνια θα κατηγορήσει κάποιον. Ωστόσο, αυτήν τη φορά τα χώνει σε συνάδελφό του, αφού θεωρεί αντιεπαγγελματική τη συμπεριφορά του.

«Ο ηθοποιός χρειάζεται να έχει πειθαρχία εγκεφαλική. Δεν μπορείς να έχεις έναν τιναγμένο εγκέφαλο. Εγώ το παλεύω, θέλω να μαθαίνω για τα φώτα, για το πλάνο, για τον άξονα της κάμερας. Όλα όσα δεν ξέρω, θέλω να τα μαθαίνω, να τα αναλύσω. Πιστεύω πως με βοηθάει», εξήγησε στα «Παραπολιτικά».

Ωστόσο, συνέχισε: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ο καλύτερος ηθοποιός, αν και με έχει απογοητεύσει. Με απογοήτευσε όταν μας παράτησε και έφυγε από την παράσταση, θα πηγαίναμε περιοδεία με την Κάτια Δανδουλάκη. Είναι από τα πράγματα που δεν θα του συγχωρήσω. Είχαμε βρεθεί στο καμαρίνι και μου είπε: «Γιάννη, θα φύγω, γιατί θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά». Του απάντησα: «Αν θες να ασχοληθείς με την πολιτική, μαγκιά σου, μην πας όμως σε άλλη παράσταση». «Όχι! Είσαι τρελός που θα πάω εγώ σε άλλη παράσταση;», μου είπε. Και τελικά είχε κλείσει και πήγε σε άλλη παράσταση. Εκτός αυτού, η πολιτική του στάση με τους ΑΝ.ΕΛ. δεν μου άρεσε. Τώρα τελευταία έφυγε και από άλλη παράσταση. Ο Παύλος στη σκηνή είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, σου αφήνει τόσο χώρο. Δεν θέλει ούτε να σε φάει, ούτε να σε καταπιεί, ούτε λειτουργεί ανταγωνιστικά. Είναι ένας άνθρωπος λουσμένος με ταλέντο από την κορυφή ως τα νύχια. Μπορεί να κάνει κωμωδία και δράμα με την ίδια άνεση. Είναι μια ταλεντάρα, απλώς με χαλάει η συμπεριφορά του. Δεν είναι θέμα προσωπικότητας, αλλά συνεργασίας. Αυτό το επάγγελμα είναι σαν το ποδόσφαιρο. Μπορεί να σκοράρει ένας, αλλά τον βοηθάνε άλλοι δέκα. Μπορεί να είναι μαραθώνιος για τον καθένα, αλλά αν δεν δουλεύεις ομαδικά, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid 02.04.2026
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη

Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε από το «Πρωινό» τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του

Tabloid 02.04.2026
Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά στη Σοφία Μαριόλα;

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social Χτες
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων