E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελεονώρα Μελέτη: Ο λόγος που έκανε εξώδικο στο Epsilon

Τι ανέφερε η παρουσιάστρια

Δημοσίευση 27/10/2015 | 10:27

Ελεονώρα Μελέτη: Ο λόγος που έκανε εξώδικο στο Epsilon

Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και ήταν από τα πρώτα μεγάλα ονόματα που μετακόμισαν στο κανάλι. Φέτος το καλοκαίρι σημειώθηκαν τηλεοπτικές μεταγραφές που έκαναν σημαντική αίσθηση, καθώς πλέον το Epsilon διαθέτει πλέον μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην ιδιωτική τηλεόραση.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τους λόγους που την έκαναν να στείλει εξώδικο στον σταθμό. «Το εξώδικο το έκανα για να καλύψω επαγγελματικά τη θέση μου. Όταν λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα διαπίστωσα ότι το σκηνικό του δελτίου δεν ήταν έτοιμο, όφειλα να ενημερώσω τους υπεύθυνους του σταθμού, επίσημα πως υπάρχει πρόβλημα το οποίο μπορεί να εκθέσει τον σταθμό και την εικόνα του, όπως και τη δική μου εικόνα, και πως για το πρόβλημα αυτό δεν ευθύνομαι εγώ. Παράλληλα, τους εξηγούσα ότι εγώ βρισκόμουν στη θέση μου και σε ετοιμότητα να βγω να πω το δελτίο υπό όποια συνθήκη μου ζητηθεί, αλλά υπογράμμιζα έντονα τον κίνδυνο να εκτεθούμε όλοι και τη δυσαρέσκειά μου για το πρόβλημα που υπήρχε», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις σχέσεις της με το σταθμό, η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε πως δεν είναι άνθρωπος που «κρεμάει» τους συναδέλφους της ή που δεν τιμά το συμβόλαιό της: «Οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί μου λένε για εμένα ότι είμαι πολύ ευέλικτη, πολύ υποχωρητική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι κορόιδο! Δεν έχω το όνομα της σκύλας, ούτε είμαι από τις παρουσιάστριες που για να βγάλουν πέντε φράγκα παραπάνω θα καταστρέψουν σχέσεις, θα διώξουν κόσμο, θα αφήσουν οικογένειες να πεινάσουν ή που θα κοιτάξουν το τομάρι τους. Δεν κάνω ντιβιλίκια ούτε σταριλίκια, χωρίς αυτό να σημαίνει ως δεν προστατεύω τον επαγγελματισμό μου και δεν τον υπερασπίζομαι όταν κρίνω ότι πρέπει».

Έχει νιώσει όμως ποτέ ότι πιάστηκε κορόιδο φεύγοντας από το γραφείο ενός διευθυντή; «Κορόιδο δεν μπορώ να νιώσω, γιατί δεν είμαι. Αλλά έχω φύγει από το γραφείο διευθυντή κι έχω νιώσει αδικημένη. Έχω νιώσει ότι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη μου και την υποχωρητικότητά μου. Αλλά αν νιώσω ότι αυτό που γίνεται με θίγει, θα αντιδράσω», ανέφερε μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή της στο Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ!.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά της στις Μαλδίβες: Μια συναρπαστική δεκαετία ξεκινά, γράφει

Social 07.03.2026
Ευγνώμων για όλες τις εμπειρίες που έχω συλλέξει, πρόσθεσε στην ανάρτηση που έκανε

Θεσσαλονικιός έφτιαξε λαμπάδα... ChatGPT

Παράξενα 07.03.2026
Μεγάλη η ζήτηση, υπάρχει ακόμη και λίστα προκρατήσεων

Ιωάννα Τούνη: «Όταν φεύγει ο έρωτας και βλέπεις καθαρά αυτά που σου έλεγαν οι κολλητές σου για εκείνον»

Social 07.03.2026
Η Influencer έχει χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους ακολούθους της, καθώς μοιράζεται καθημερινά πτυχές της προσωπικής της ζωής, τους προβληματισμούς της αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια

Αφιέρωμα της Marca στη Μαριγκόνα: Η κοπέλα από το Κόσσοβο που έγινε γνωστή λόγω του Ολυμπιακού

Social 07.03.2026
Η 25χρονη φίλαθλος του Ολυμπιακού αύξησε τους ακολούθους της από 97 σε 23.000 μέσα σε λίγες ώρες

Καινούργιου: Φάνηκε να τρώει και… έγινε μπουρλότο ‑ «Γιατί με δείχνεις ρε παιδάκι μου; Γιατί;»

TV Buzz Χτες
Ένα πλάνο ήταν αρκετό να εκνευρίσει την εγκυμονούσα Κατερίνα Καινούργιου.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παίρνει παραγγελία πελάτισσας και τα... μπερδεύει λίγο

Tabloid Χτες
Η γυναίκα δεν γνώριζε πως έδινε την παραγγελία της στον Βρετανό πρίγκιπα

Καρφί Κωνσταντάρα για Τσολάκη: «Δεν βλέπω πώς θα μπορούσα να συνυπάρξω ξανά μαζί της σύντομα»

TV Buzz Χτες
Δε βλέπει στο άμεσο μέλλον πώς θα μπορούσε να συνεργαστεί ξανά τηλεοπτικά με την Ελένη Τσολάκη.

Σοκ τιμή ‑ πόσο κοστίζει το δαχτυλίδι αρραβώνων της Σαμπαλένκα

Tabloid Χτες
Έχει ακριβύνει κι άλλο το σπορ του γάμου

Η Όπρα Γουίνφρεϊ εντυπωσίασε με τη νέα εμφάνισή της μετά την απώλεια βάρους

Social Χτες
Η 72χρονη παρουσιάστρια έχει παραδεχτεί ότι χρησιμοποίησε φάρμακα απώλειας βάρους, ενώ ακολουθεί πλέον εντατικό πρόγραμμα άσκησης και πιο υγιεινό τρόπο ζωής

Έλενα Ριμπάκινα: Η ενόχλησή της από το χέρι που της έβαλε στη μέση χορηγός που τη βράβευσε σε τουρνουά στην Καλιφόρνια

Social Χτες
Την κίνηση που ενόχλησε την τενίστρια έκανε ο ο Ντέιβιντ Ρένκερ, αντιπρόεδρος της Eisenhower Health

Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος που «έκλεψε» την καρδιά της Emma Watson;

Tabloid Χτες
Ο άγνωστος μεγιστάνας, μια φήμη για γάμο στο Μεξικό και ένα… diss τραγούδι