E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το Gamato και τα κέρδη που είχε

Τι απαντά μέσω facebook το site που έκλεισε

Δημοσίευση 23/10/2015 | 12:29

Το Gamato και τα κέρδη που είχε

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες για τα χρήματα που κέρδιζε κάθε μέρα το Gamato, το οποίο έκλεισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τα κέρδη της γνωστής ιστοσελίδας gamatotv.com που παρείχε παράνομα δωρεάν θέαση κινηματογραφικών ταινιών τελευταίας κυκλοφορίας αναζητούν πλέον οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως έγραψε χθες ο Ελεύθερος Τύπος οι αστυνομικοί ακολουθούν τη ροή του χρήματος από τράπεζα της Ιρλανδίας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαχειριστών της, σε Ελλάδα, Αγγλία και Ολλανδία.

Οι αστυνομικοί επιδίδονται σε ένα αδιάκοπο… Follow the money διαπιστώνοντας το αστρονομικό νούμερο των 930.000 προβολών την ημέρα από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και τους διαφυγόντες φόρους και ΦΠΑ, που φθάνουν τα 230.000.000 ευρώ, ενώ η ζημιά για τους δικαιούχους ανέρχεται σε 465.000.000 ευρώ.

Όπως έγραφε η εφημερίδα, οι διαχειριστές της γνωστής ιστοσελίδας, το κλείσιμο της οποίας πριν από 2,5 χρόνια είχε προκαλέσει… διαδήλωση στο Σύνταγμα, υποχρέωναν τον χρήστη πριν την ταινία, να δει υποχρεωτικά 2-3 διαφημίσεις του Youtube ή της Google, διάρκειας 1 λεπτού. Ουσιαστικά υπήρχαν 930.000 κλικ ημερησίως σε αυτές τις διαφημίσεις, με τα κέρδη να υπολογίζονται από 100.000 έως 200.000 ημερησίως.

Το πρωί της Παρασκευής το Gamato απάντησε μέσω facebook για τα χρήματα. «Έκπληκτος ενημερώνομαι για τις τελευταίες εξελίξεις. Είναι εντυπωσιακό το πώς τοποθετούν τα πράγματα και χάνεται η αλήθεια. Στο τέλος θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε!

Με όσα ακολούθησαν τις τελευταίες ώρες, θα ήθελα να πώ σε εκείνους που τα τοποθετούν όπως θέλουν:

Το Gamato ιδρύθυκε στις 6 Ιουλίου του 2010. ¶ρχισε να βγάζει χρήματα τον Νοέμβριο του 2014, τα κέρδη μέχρι και σήμερα, δεν έχουν ξεπεράσει τα 25 χιλιάδες ευρώ.

Δεν είχαμε 9.300.000 προβολές/λινκς ή όπως αλλιώς το εννοούν την ημέρα, είχαμε 250.000 προβολές την ημέρα... δεν είμαστε τόρεντ site όπως αναφέρουν κάποιοι... δεν έχουμε καμμιά σχέση με το gamato.info... δεν βγάζουμε 200.000 ημερησίως.

Παρακαλώ αυτούς που τοποθετούν τα πράγματα όπως θέλουν, να μάθουν πρώτα τι είναι το online streaming και τα links, και να μην λένε πράγματα της φαντασίας τους. Γελοιοποιήστε απο μόνοι σας», ανέφερε το μήνυμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid 10.04.2026
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid 10.04.2026
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid 10.04.2026
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid 10.04.2026
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social 10.04.2026
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories 10.04.2026
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid Χτες
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013

Αδιανόητος καβγάς σε κηδεία στο Μεξικό: Οι ερωμένες του νεκρού τσακώθηκαν πάνω από το φέρετρο, δείτε βίντεο

Παράξενα Χτες
Ο καβγάς ξεκίνησε όταν μια γυναίκα στάθηκε δίπλα στο φέρετρο, και είπε «αγάπη μου, θα μου λείψεις».

Το CNN «πέθανε» τον Μάικλ Τζ. Φοξ, πώς αντέδρασε ο ηθοποιός

Social Χτες
Αφιερωματικό βίντεο του αμερικανικού δικτύου δημιούργησε την εντύπωση ότι ο Φοξ είχε φύγει από τη ζωή

Τα δάκρυα της Μία Καλίφα για τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο

Social Χτες
Οι φόροι μου στις ΗΠΑ χρηματοδοτούν την επίθεση στην ίδια μου την πατρίδα