E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Χρήστος Θηβαίος... ξαναχτυπά: Μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια

Στην κάμερα του «Πρωινού»

Δημοσίευση 22/10/2015 | 16:57

Ο Χρήστος Θηβαίος... ξαναχτυπά: Μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Χρήστος Θηβαίος, όπου του ζητήθηκε να σχολιάσει την επίμαχη ραδιοφωνική συνέντευξή που παραχώρησε τον Ιούλιο, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.

Στην συνέντευξη, είχε αναφερθεί με σκληρά λόγια στους νέους ανέργους, ενώ είχε τονίσει ότι μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα. Μάλιστα, είχε προτρέψει την ραδιοφωνική παραγωγό, να κάνει μία πιο παραγωγική δουλειά, συγκεκριμένα να πάει να «δουλέψει στα λιπάσματα».

Στη νέα του συνέντευξη, ο τραγουδοποιός, δήλωσε: «Έδωσα απλά μία συνέντευξη, μιλώντας ειλικρινά, όπως θα μιλούσα σε μία παρέα με φίλους. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους νέους. Αυτό προτάθηκε για να γίνει θέμα. Θυσιάζω και ''τσαλακώνω'' την εικόνα μου, μπροστά στην ειλικρίνεια. Τι συνέβη ή δεν συνέβη, εμένα προσωπικά μου κάνει το ίδιο. Είμαι μία χαρά με τον εαυτό μου και με όσους μου μίλησαν και όμορφα και άσχημα».

Σχετικά με τη δήλωση ότι μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα, ο Χρήστος Θηβαίος σχολίασε: «Εντάξει, αυτό ήταν πάλι μέσα στα μονταρίσματα! Σίγουρα, μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μία ντομάτα, δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα! Μην τρελαθούμε τώρα!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον σάλο που είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του, ο Χρήστος Θηβαίος είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη, μέσα από την ιστοσελίδα του στο Facebook;

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση.

Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία.

Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την ''αριστοκρατική'' αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι' αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον.
ΓιΆ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση.

Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο», έγραφε το μήνυμα του τραγουδοποιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Ιωάννα Τούνη: Δεν έχει συνειδητοποιήσει τη νίκη της, είναι σύμβολο ελπίδας

Tabloid 17.04.2026
Αυτή η δικαίωση δεν ήταν μόνο για την Ιωάννα, ήταν για όλους, είπε το μοντέλο για την απόφαση στην υπόθεση rεvenge porν

Βάνα Μπάρμπα: «Εξέθεσα την κόρη μου σε μικρή ηλικία, ήταν μεγάλο λάθος – Πρέπει να τη ρωτήσω πριν μιλήσω για εκείνη»

Tabloid 17.04.2026
«Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα την είχα προστατέψει», πρόσθεσε η ηθοποιός

Christina Applegate: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός

Tabloid 17.04.2026
Η μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Τέξας: Πρώην πορνοστάρ άλλαξε καριέρα και έγινε δικηγόρος ‑ Η απίστευτη ιστορία της

Social 17.04.2026
Η Ασια Καρέρα επέλεξε τη νομική κάνοντας μια μεγάλη αλλαγή στην πορεία της

Viral στιγμή: Τσάκωσε τον σύζυγό της με την ερωμένη στο σινεμά ‑ Την «πλήρωσαν» τα λουλούδια

Παράξενα 17.04.2026
Επικά τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου για το βίντεο που ξεπέρασε το 1,7 εκατ. προβολές

Μέγκαν Μαρκλ: «Εδώ και 10 χρόνια, κάθε μέρα, δέχομαι εκφοβισμό»

Tabloid 17.04.2026
Νέα καρφιά προς τη βασιλική οικογένεια

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση για τον Γιώργο Μυλωνάκη μέσα από το νοσοκομείο

Tabloid 17.04.2026
Δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του συζύγου της

Μετά τη μάχη με το Σύνδρομο Ακαμπτου Σώματος, η Céline Dion ετοιμάζει δυναμικό comeback

Tabloid 17.04.2026
Eπιστρέφει στη σκηνή και όλοι αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα

Ο Lamar Odom παραδέχτηκε ότι παντρεύτηκε την Khloé Kardashian για τη φήμη και δείχνει πόσο λίγος είναι

Tabloid 17.04.2026
Υποτιμά την Khloé Kardashian και ξεχνά γιατί έγινε γνωστός

Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι ταλαντούχα, έπρεπε να παίζω στην τηλεόραση»

Tabloid Χτες
«Έχω θυσιάσει πάρα πολλά και πήρα λιγότερα», τόνισε η ηθοποιός

«Σπάει» τη σιωπή της η Βικτόρια Μπέκαμ για τη ρήξη με τον Μπρούκλιν ‑ Τα πρώτα δημόσια λόγια

Tabloid Χτες
Η Βικτώρια Μπέκαμ σε μία εξομολόγηση ψυχής, εν μέσω της διαμάχης με τον πρωτότοκο γιο της, Μπρούκλιν