E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Χρήστος Θηβαίος... ξαναχτυπά: Μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια

Στην κάμερα του «Πρωινού»

Δημοσίευση 22/10/2015 | 16:57

Ο Χρήστος Θηβαίος... ξαναχτυπά: Μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Χρήστος Θηβαίος, όπου του ζητήθηκε να σχολιάσει την επίμαχη ραδιοφωνική συνέντευξή που παραχώρησε τον Ιούλιο, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.

Στην συνέντευξη, είχε αναφερθεί με σκληρά λόγια στους νέους ανέργους, ενώ είχε τονίσει ότι μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα. Μάλιστα, είχε προτρέψει την ραδιοφωνική παραγωγό, να κάνει μία πιο παραγωγική δουλειά, συγκεκριμένα να πάει να «δουλέψει στα λιπάσματα».

Στη νέα του συνέντευξη, ο τραγουδοποιός, δήλωσε: «Έδωσα απλά μία συνέντευξη, μιλώντας ειλικρινά, όπως θα μιλούσα σε μία παρέα με φίλους. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους νέους. Αυτό προτάθηκε για να γίνει θέμα. Θυσιάζω και ''τσαλακώνω'' την εικόνα μου, μπροστά στην ειλικρίνεια. Τι συνέβη ή δεν συνέβη, εμένα προσωπικά μου κάνει το ίδιο. Είμαι μία χαρά με τον εαυτό μου και με όσους μου μίλησαν και όμορφα και άσχημα».

Σχετικά με τη δήλωση ότι μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα, ο Χρήστος Θηβαίος σχολίασε: «Εντάξει, αυτό ήταν πάλι μέσα στα μονταρίσματα! Σίγουρα, μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μία ντομάτα, δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα! Μην τρελαθούμε τώρα!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον σάλο που είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του, ο Χρήστος Θηβαίος είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη, μέσα από την ιστοσελίδα του στο Facebook;

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση.

Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία.

Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την ''αριστοκρατική'' αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι' αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον.
ΓιΆ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση.

Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο», έγραφε το μήνυμα του τραγουδοποιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

YFSF: Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ως Ρία Ελληνίδου έσπασε πατώματα από... τα γέλια!

Tabloid 20.04.2026
Η μεταμφίεση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη αλά Ελληνίδου που έκανε χαμό

YFSF: H επική στιγμή όταν ο Σάκης Ρουβάς συνάντησε τον Σάκη Ρουβά 25 χρόνια νεότερο

Tabloid 20.04.2026
Το παρελθόν τον ακολούθησε στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα

Με Ραφαηλίδη ως Ρία Ελληνίδου, Πιερίδη ως Lady Gaga και Μπουρδούμη ως Bad Bunny η πρεμιέρα του YFSF

Media 20.04.2026
Νικητής στο πρώτο επεισόδιο ο Biased Beast που εμφανίστηκε ο Μπένσον Μπουν

Η Σαρλίζ Θερόν περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της για να τη σώσει

Social 20.04.2026
Η ηθοποιός συγκλόνισε για το τραυματικό περιστατικό που έζησε σε ηλικία 15 ετών και εξήγησε πώς το διαχειρίστηκε

Η αυτοβιογραφία που άνοιξε παλιές πληγές: Aπιστίες, χωρισμοί και showbiz

Tabloid 20.04.2026
Η Lena Dunham λέει την αλήθεια για τις σχέσεις της

Ζέτα Μακρυπούλια ‑ Αντώνης Ρέμος: Κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μετά από χρόνια

Tabloid Χτες
Η ευχή του τραγουδιστή στην παρουσιάστρια

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αντίδραση on air όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της κόρης της, Δανάης Μπάρκα

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου την Κυριακή 19 Απριλίου, με αφορμή την έναρξη της παράστασης «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα» στη Θεσσαλονίκη

Στέλιος Κρητικός: Η απίστευτη ιστορία με τον Γιώργο Νταλάρα: «Τον έπιασε από το μανίκι και φώναξε την αστυνομία»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα παραχώρησε ο Στέλιος Κρητικός

Λευτέρης Πετρούνιας ‑ Βασιλική Μιλλούση: Η 6χρονη κόρη τους κατέκτησε τα πρώτα της χρυσά μετάλλια

Tabloid Χτες
Η Σοφία Πετρούνια, κόρη των Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και πρωταθλήτριας Βασιλικής Μιλλούση, ξεχωρίζει ήδη στην ενόργανη γυμναστική

Μάρω Κοντού: Η τραυματική ατάκα της γιαγιάς της όταν της είπε ότι θα γίνει ηθοποιός

Tabloid Χτες
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18/04) η νέα εκπομπή του MEGA, “Πάμε μια βόλτα;”, με παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη και πρώτη καλεσμένη την αγαπημένη Μάρω Κοντού

Ούτε 50.000, ούτε 100.000: To αστρονομικό ποσό που θέλει η JLo για 10 λεπτά πλάι στη Βίσση στο ΟΑΚΑ

Tabloid Χτες
Η Αννα Βίσση ετοιμάζεται για μια ιστορική συναυλία στο ΟΑΚΑ, με το ενδιαφέρον του κοινού να ξεπερνά κάθε προσδοκία και την παραγωγή να εξετάζει ακόμη και διεθνείς συνεργασίες.