E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξόδεψαν πάνω από 280.000 ευρώ σε πλαστικές για να μοιάσουν στην Barbie και τον Ken

Ένα ζευγάρι...φαινόμενο

Δημοσίευση 23/10/2015 | 00:03

Ξόδεψαν πάνω από 280.000 ευρώ σε πλαστικές για να μοιάσουν στην Barbie και τον Ken

Το 2013, ο Quentin Dehar γνώρισε την Anastasia Reskoss σε ένα πάρτι στο Σαν Τροπέ και έκτοτε είναι ζευγάρι, που εκτός από την κοινή του ζωή, μοιράζεται και το κοινό του πάθος για τη Barbie και τον Ken. Μάλιστα, η λατρεία τους για τις συγκεκριμένες κούκλες, είναι τόσο μεγάλη που τους οδήγησε σε μια σειρά από αισθητικές επεμβάσεις, προκειμένου να μοιάσουν στα είδωλα τους, οι οποίες μέχρι στιγμής, τους έχουν κοστίσει περισσότερα από 280.000 ευρώ.

Φαίνεται πως η εμμονή της 20χρονης κοπέλας από τη Ρωσία με την Barbie, ξεκίνησε από όταν ήταν παιδί, καθώς είχε στη συλλογή της πάνω από 100 κούκλες, με τους γονείς της να της αγοράζουν όποια κούκλα κι αν ήθελε, ενώ στα 15 της, άρχισε να συνειδητοποιεί την εμφάνιση της και αποφάσισε πως ήθελε να γίνει όπως ακριβώς και αυτές.

Η νεαρή κοπέλα, παραδέχεται πως οι δικοί της την έχουν κακομάθει, καθώς έχουν πληρώσει σχεδόν πλαστική που έχει κάνει, επειδή αναγνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι για την ίδια.

Όσο για το αγόρι της, τον Dehar, ο ίδιος δηλώνει πως αυτό που τον έκανε να θέλει να μοιάσει στον Ken, είναι από τη μια ο τρόπος της πολυτελούς ζωής που λανσάρει η εν λόγω κούκλα και από την άλλη παραδέχεται πως ήθελε να ξεφύγει από την προσωπική του ταυτότητα. Όπως ο ίδιος εξηγεί, όσο μεγάλωνε τόσο πιο πολύ λάτρευε τις κούκλες Ken που είχε, ενώ είχε και τα αξεσουάρ τους και κάπως έτσι, ξεκίνησε να κοιτάζει τις αισθητικές επεμβάσεις, ώστε να προχωρήσει στις αλλαγές που ήθελε.

Ο 23χρονος, είπε επίσης πως στο σχολείο δεν ήταν ικανοποιημένος από την εξωτερική του εμφάνιση κα έτσι αποφάσισε να γίνει όμοιος με το είδωλο των παιδικών του χρόνων. Και οι δυο τους πάντως λένε πως λατρεύουν τις πλαστικές και θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους προσπαθώντας να μοιάσουν στις αγαπημένες τους κούκλες, ενώ όλο αυτό τους φέρνει πιο κοντά και τους κάνει να νιώθουν ότι φαίνονται απίστευτοι. Κάθε 6 μήνες κάνουν λεύκανση δοντιών, ενώ η 20χρονη κάνει και συνεχές σολάριουμ και χρησιμοποιεί πρόσθετα νύχια και μαλλιά.

Από την άλλη, ο 23χρονος σύντροφος της αγόρασε μια Porsche Cayman, αξίας 50.000 λιρών, σαν αυτήν που έχει ο Ken. Γενικά ζουν τη ζωή των ονείρων τους, όμως σύμφωνα με την Reskoss, έχουν ένα πρόβλημα με τον κόσμο, ο οποίος λέει συχνά κακίες για αυτούς, κάτι που το αποδίδει στην εμφάνιση από τις πλαστικές με τις οποίες οι περισσότεροι δεν είναι εξοικειωμένοι. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν τους πτοεί και απολαμβάνουν την εικόνα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid 23.02.2026
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid 23.02.2026
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»

Καθαρά Δευτέρα: Ο πωλητής χαρταετών που κλείνει 20 χρόνια στο πόστο του στο Παγκράτι

Tabloid 23.02.2026
O «άνθρωπος των χαρταετών», έχει στήσει το δικό του στρατηγείο προσφέροντας χρώμα στον ουρανό της Αθήνας εδώ και δύο δεκαετίες

Το συγκινητικό βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ για τα 18α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της: «Σας αγαπώ»

Celebrity Stories 23.02.2026
«Πόσο τυχερός ήταν ο κόσμος πριν από 18 χρόνια όταν ο Θεός αποφάσισε να σας στείλει εδώ με όλα σας τα ταλέντα, το πνεύμα και την καρδιά σας», έγραψε η τραγουδίστρια

Έστειλε 150.000 ευρώ στα σκουπίδια: Η απίστευτη γκάφα που κατέληξε σε επιχείρηση‑θρίλερ σε χωματερή

Παράξενα 23.02.2026
Ένας 57χρονος πέταξε κατά λάθος 20 ράβδους χρυσού σε δημόσιο κάδο – Αγώνας δρόμου με τις Αρχές για να εντοπιστούν μέσα σε τόνους απορριμμάτων

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid 23.02.2026
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

Αθηνά Οικονομάκου: Ο Τσερέλα ζωγραφίζει με την κόρη της, Σιέννα ενώ εκείνη τους φωτογραφίζει

Tabloid Χτες
Η εικόνα αποπνέει ζεστασιά και οικογενειακή θαλπωρή, με τη μικρή να φαίνεται ενθουσιασμένη και συγκεντρωμένη στο έργο της

Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Καλύτερα να μην χώριζα, να ήμασταν και οι δυο κοντά στο παιδί»

Tabloid Χτες
«Νιώθω ότι την αδίκησα», επισήμανε ο τραγουδιστής για την κόρη του