E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξόδεψαν πάνω από 280.000 ευρώ σε πλαστικές για να μοιάσουν στην Barbie και τον Ken

Ένα ζευγάρι...φαινόμενο

Δημοσίευση 23/10/2015 | 00:03

Ξόδεψαν πάνω από 280.000 ευρώ σε πλαστικές για να μοιάσουν στην Barbie και τον Ken

Το 2013, ο Quentin Dehar γνώρισε την Anastasia Reskoss σε ένα πάρτι στο Σαν Τροπέ και έκτοτε είναι ζευγάρι, που εκτός από την κοινή του ζωή, μοιράζεται και το κοινό του πάθος για τη Barbie και τον Ken. Μάλιστα, η λατρεία τους για τις συγκεκριμένες κούκλες, είναι τόσο μεγάλη που τους οδήγησε σε μια σειρά από αισθητικές επεμβάσεις, προκειμένου να μοιάσουν στα είδωλα τους, οι οποίες μέχρι στιγμής, τους έχουν κοστίσει περισσότερα από 280.000 ευρώ.

Φαίνεται πως η εμμονή της 20χρονης κοπέλας από τη Ρωσία με την Barbie, ξεκίνησε από όταν ήταν παιδί, καθώς είχε στη συλλογή της πάνω από 100 κούκλες, με τους γονείς της να της αγοράζουν όποια κούκλα κι αν ήθελε, ενώ στα 15 της, άρχισε να συνειδητοποιεί την εμφάνιση της και αποφάσισε πως ήθελε να γίνει όπως ακριβώς και αυτές.

Η νεαρή κοπέλα, παραδέχεται πως οι δικοί της την έχουν κακομάθει, καθώς έχουν πληρώσει σχεδόν πλαστική που έχει κάνει, επειδή αναγνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι για την ίδια.

Όσο για το αγόρι της, τον Dehar, ο ίδιος δηλώνει πως αυτό που τον έκανε να θέλει να μοιάσει στον Ken, είναι από τη μια ο τρόπος της πολυτελούς ζωής που λανσάρει η εν λόγω κούκλα και από την άλλη παραδέχεται πως ήθελε να ξεφύγει από την προσωπική του ταυτότητα. Όπως ο ίδιος εξηγεί, όσο μεγάλωνε τόσο πιο πολύ λάτρευε τις κούκλες Ken που είχε, ενώ είχε και τα αξεσουάρ τους και κάπως έτσι, ξεκίνησε να κοιτάζει τις αισθητικές επεμβάσεις, ώστε να προχωρήσει στις αλλαγές που ήθελε.

Ο 23χρονος, είπε επίσης πως στο σχολείο δεν ήταν ικανοποιημένος από την εξωτερική του εμφάνιση κα έτσι αποφάσισε να γίνει όμοιος με το είδωλο των παιδικών του χρόνων. Και οι δυο τους πάντως λένε πως λατρεύουν τις πλαστικές και θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους προσπαθώντας να μοιάσουν στις αγαπημένες τους κούκλες, ενώ όλο αυτό τους φέρνει πιο κοντά και τους κάνει να νιώθουν ότι φαίνονται απίστευτοι. Κάθε 6 μήνες κάνουν λεύκανση δοντιών, ενώ η 20χρονη κάνει και συνεχές σολάριουμ και χρησιμοποιεί πρόσθετα νύχια και μαλλιά.

Από την άλλη, ο 23χρονος σύντροφος της αγόρασε μια Porsche Cayman, αξίας 50.000 λιρών, σαν αυτήν που έχει ο Ken. Γενικά ζουν τη ζωή των ονείρων τους, όμως σύμφωνα με την Reskoss, έχουν ένα πρόβλημα με τον κόσμο, ο οποίος λέει συχνά κακίες για αυτούς, κάτι που το αποδίδει στην εμφάνιση από τις πλαστικές με τις οποίες οι περισσότεροι δεν είναι εξοικειωμένοι. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν τους πτοεί και απολαμβάνουν την εικόνα τους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid 25.04.2024
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Tabloid 25.04.2024
Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Tabloid 25.04.2024
Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πασαρέλα ‑ Δείτε το βίντεο

Tabloid 25.04.2024
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εξώπλατο λευκό φόρεμα, με πολλά σκισίματα

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Tabloid 25.04.2024
Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Παράξενα 25.04.2024
Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα