E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Yoko Ono: Ο John Lennon ήθελε να κάνει σeξ με άντρα

Τόσο εκείνη, όσο και ο ίδιος πίστευαν ότι όλοι είμαστε biseχual, σε κάποιο βαθμό

Δημοσίευση 15/10/2015 | 00:00

Yoko Ono: Ο John Lennon ήθελε να κάνει σeξ με άντρα

Το όνομά της είναι συνυφασμένο με τον John Lennon, τους Beatles. Η 82χρονη Yoko Ono, που έχει χαρακτηριστεί ως η πιο διάσημη χήρα, παραχώρησε μια συνέντευξη στο Daily Beast και μίλησε για τον άντρα που δολοφόνησε τον θρυλικό John Lennon, αλλά και για τη σeξουαλικότητα του Lennon, ιδρυτικού μέλους των Beatles.

Η Yoko Ono παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί και φοβάται τον άντρα που αφαίρεσε τη ζωή του John Lennon, ανησυχώντας πως θα της κάνει κακό αν αποφυλακιστεί. Η Ono, performance artist και ακτιβίστρια, παντρεύτηκε τον Lennon το 1969. Το ζευγάρι ζούσε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, όπου συνέβη και η δολοφονία, που σόκαρε τη παγκόσμια κοινή γνώμη. Ο Mark Chapman πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον καλλιτέχνη έξω από το διαμέρισμά του, το 1980. Ο Chapman αρνήθηκε την αναστολή το 2014 και του επιτρέπεται να ασκήσει ξανά αίτηση για αναστολή το 2016.

«Το έκανε μια φορά και θα μπορούσε να το ξανακάνει σε κάποιον άλλο. Θα μπορούσε να είμαι εγώ, θα μπορούσε να είναι ο Sean (σ.σ. ο γιος που απέκτησε με τον Lennon), θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε, οπότε, ναι, υπάρχει μια ανησυχία».

Η 82χρονη αναφέρθηκε και στη σeξουαλικότητα του Lennon, λέγοντας ότι τόσο εκείνη, όσο και ο ίδιος πίστευαν ότι όλοι είμαστε biseχual, σε κάποιο βαθμό. Είπε ότι ο Lennon ίσως είχε την επιθυμία να κάνει σeξ με άλλον άντρα, αλλά για μια σειρά από λόγους επέλεξε να μην το κάνει.

«Τη χρονιά που δολοφονήθηκε, μου είχε πει "Θα μπορούσα να το είχα κάνει, αλλά δεν το έκανα, γιατί δεν βρήκα κανέναν που να είναι τόσο ελκυστικός"», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left Χτες
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου

Ουγγαρέζος: Στη φόρα το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Αρναούτογλου και οι αιχμές

E-Daily 3.Left Χτες
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήρε νέα τροπή το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου