E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποια είναι η τεράστια δύναμη του Ιβάν Σαββίδη;

Το Forbes δίνει την απάντηση για τον Ελληνορώσο κροίσο

Δημοσίευση 2/10/2015 | 00:00

Ποια είναι η τεράστια δύναμη του Ιβάν Σαββίδη;

Είναι γνωστό ότι ο Ιβάν Σαββίδης διαθέτει μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Φαίνεται, άλλωστε, από τα χρήματα που έχει ρίξει τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ, αλλά και από τις γενικότερες επενδύσεις που έχει κάνει στη Βόρειο Ελλάδα.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πού φτάνει η οικονομική δύναμη του Πόντιου επιχειρηματία, όπως αυτή αποκαλύπτεται από το έγκυρο οικονομικό περιοδικό Forbes, το οποίο ανέφερε το ποσό των πωλήσεων που κατέγραψε η εταιρεία του, «Agrocom», η οποία δραστηριοποιείται στη Ρωσία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συγκεκριμένη εταιρεία κατέγραψε το περασμένο έτος πωλήσεις ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, ένα τρομακτικό νούμερο, που την κατατάσσει στη 92η θέση ανάμεσα στις 200 μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες της Ρωσίας!

Μιλάμε οπωσδήποτε για μία τεράστια διάκριση, που αποδεικνύει το μέγεθος της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Ιβάν Σαββίδη εντός της ρωσικής επικράτειας, ενώ χαρακτηριστική της προόδου και ανάπτυξης της «Agrocom» τα τελευταία χρόνια είναι το γεγονός πως το 2013 ήταν στην 186η θέση – κατέγραψε, δηλαδή, άνοδο 94 θέσεων μέσα σε έναν χρόνο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα Χτες
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος Χτες
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα Χτες
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα Χτες
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα Χτες
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα Χτες
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα Χτες
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.