E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Σφακιανάκης παίρνει θέση για την Κω: Στους βιαστές των συνόρων μας λέμε ΟΧΙ

«Χιλιάδες άνθρωποι, με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια και με χυδαίο πλέον τρόπο, βιάζουν καθημερινώς τα σύνορά μας»

Δημοσίευση 13/8/2015 | 12:32

Ο Σφακιανάκης παίρνει θέση για την Κω: Στους βιαστές των συνόρων μας λέμε ΟΧΙ

Την πρωτοβουλία να κινητοποιήσει τους πολίτες της Κω ανέλαβε ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος έχει σαφείς θέσεις σχετικά με το μεταναστευτικό.  

Για τον λόγο αυτό, ο τραγουδιστής συνασπίστηκε με ομάδα πολιτών και στέλνει ανοιχτή επιστολή.  

«Βιώνουμε καθημερινώς το μέγιστο πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στην πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων, που με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια, με χυδαίο πλέον τρόπο, βιάζουν καθημερινώς τα σύνορά μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας! (...)», λέει η ανακοίνωση.    

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

«Προς όλους τούς βουλευτές Δωδεκανήσου, τον περιφερειάρχη, τον έπαρχο Κω ,τον δήμαρχο Κω, τον αστυνομικό διευθυντή Κω, τον λιμενάρχη Κω καί πρός πάσαν άλλην υπεύθυνη αρχή: Σας καθιστούμε υπεύθυνους για την άκρως απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση που επιτρέψατε, σε συνδυασμό με τήν κεντρική εξουσία, να βιώνουμε καθημερινώς το μέγιστο πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στην πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων, που με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια, με χυδαίο πλέον τρόπο, βιάζουν καθημερινώς τα σύνορά μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας!

Εάν ξεσηκωθεί ο λαός μας (που δυστυχώς φοβούμεθα ότι σύντομα μπορεί να είναι αναπόφευκτο), μία σπίθα θά είναι αρκετή για να δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη πυρκαγιά και οι συνέπειες θα είναι τραγικές, που όλοι απευχόμεθα! Στους «βιαστές» των συνόρων μας και γενικώς της ζωής μας, λέμε ΟΧΙ! Για τους λόγους αυτούς, σας καθιστούμε υπεύθυνους για όσα έχουν συμβεί, ότι συνεχίζεται να συμβαίνει, και ελπίζουμε αυτήν την ύστατη στιγμή να βρείτε τρόπους να προλάβετε το κακό, που κανείς δεν επιθυμεί, και καταλαβαίνετε τι εννοούμε.

Δεν ζητούμε, αλλά απαιτούμε από όλους εσάς, τους «λειτουργούς υπαλλήλους» του λαού, να επιβάλλετε τη νομιμότητα, όπως με πολύ ζήλο την επιβάλλετε προς κάθε Έλληνα! Υ.Γ. Οι όποιες συνέπειες από τις εξελίξεις θα βαραίνουν εσάς και μόνον εσάς, διότι μέχρι τώρα δεν σταθήκατε αντάξιοι των περιστάσεων προστατεύοντας την πατρίδα μας. Οι «ελεύθεροι πολιορκημένοι» πολίτες της Κω, της αρχαίας Μεροπίδος, της πατρίδος του Ιπποκράτους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα τρυφερά λόγια της Βίκυ Σταυροπούλου στην πρώτη ανάρτηση για τον γάμο της κόρης της

E-Daily 3.Left 14.06.2026
«Το πολυτιμότερο πλάσμα της ζωής μου έζησε την πολυτιμότερη στιγμή της ζωής του!»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, μία βδομάδα μετά τη γέννηση του γιου της

E-Daily 3.Left 14.06.2026
Η φωτογραφία από την έξοδο που μοιράστηκε ο Σάκης Κατσούλης στο Instagram

Emily Ratajkowski: «Έξι μήνες μετά τη γέννα σταματήσαμε να έχουμε ερωτική ζωή»

E-Daily 3.Left 14.06.2026
«Το να βγαίνω ραντεβού ως μια single μητέρα αποδείχθηκε πολύ πιο εύκολο απ’ όσο πίστευα»

Δανάη Μπάρκα ‑ Φάνης Μπότσης: Ο παραμυθένιος γάμος του ζευγαριού

E-Daily 3.Left 14.06.2026
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μαρία Μπεκατώρουν, Μαρία Καβογιάννη, ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με τη σύζυγό του Σιμώνη Χριστοδούλου, η Μαρία Φραγκάκη και η Νίκη Κεραμέως

Ναταλία Γερμανού σε Θάνο Καλλίρη: Θέλω να παντρευτώ ξανά για να έρθεις να τραγουδήσεις στον γάμο μου

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής ήταν περίπου πέντε χρόνια σε σχέση και χώρισαν το 1995

Ευρυδίκη: «Δεν ήξερα αν θα μπορέσω να επανέλθω» ‑ Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα ακοής

E-Daily 3.Left Χτες
Το ατύχημα που παραλίγο να βάλει τέλος στην καριέρα της

Η Μπιάνκα Σενσόρι δεν άφησε τίποτα στη φαντασία

E-Daily 3.Left Χτες
Η αρχιτέκτονας απαθανατίστηκε σε βραδινή έξοδο στο πλευρό του Κάνιε Γουέστ