E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βρετανίδα με 12 παιδιά ζει με επιδόματα 54.000 ευρώ και αγοράζει πανάκριβες τσάντες

Μητέρα 12 παιδιών, που της αρέσουν τα λούσα

Δημοσίευση 18/3/2015 | 00:00

Βρετανίδα με 12 παιδιά ζει με επιδόματα 54.000 ευρώ και αγοράζει πανάκριβες τσάντες

Η Cheryl Prudham είναι μητέρα 11 παιδιών, ενώ τον Ιούλιο θα φέρει στον κόσμο και το 12 μέλος της οικογένειας, αυτό όμως που τραβά τις εντυπώσεις πάνω της δεν είναι τα παιδιά της.

Η Prudham έχει ένα ακριβό χόμπι: να αγοράζει τσάντες από πασίγνωστους οίκους μόδας, τις οποίες πληρώνει από το επίδομα πολυτέκνων που λαμβάνει και το οποίο αγγίζει το ποσό των 55.000 ευρώ ετησίως! Μάλιστα, η πολύτεκνη μητέρα εθεάθη μαζί με τον σύζυγό της και κάποια από τα παιδιά της έξω από το κεντρικό και υπερπολυτελές κατάστημα του οίκου Mulberry, στην ανατολική πλευρά του Λονδίνου, με σακούλες του καταστήματος.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω οικογένεια επισκέπτεται το κατάστημα του γνωστού οίκου για ψώνια και μπορεί η βρετανική εφημερίδα να μην έχει τα αρχεία με τις ακριβείς αγορές τους, όμως ενδεικτικά αναφέρει κάποιες από τις τιμές των προϊόντων που πωλούνται εκεί, ξεκινώντας από ένα μικρό τσαντάκι που κοστίζει από 385 ευρώ, ένα πορτοφόλι στα 400 ευρώ και μια κλασική τσάντα ώμου, που η τιμή της ξεκινά από τα 1.250 ευρώ.

Επιπλέον, στις περσινές της διακοπές η οικογένεια ξόδεψε 10.000 ευρώ, με την κυρία Prudham να δηλώνει στο περιοδικό «Closer» πως δεν νιώθει καθόλου άσχημα που για τη λουσάτη ζωή της χρησιμοποιεί τα χρήματα των πολιτών του κράτους της. Πάντως, το ζευγάρι, που τον προηγούμενο μήνα είχε ακουστεί ότι χώρισε για ένα διάστημα, ξαναέσμιξε, λόγω του ότι αν κάνουν και άλλα παιδιά, θα πάρουν περισσότερα χρήματα... και έτσι δεν καθυστέρησαν τον επόμενο απόγονό τους.

Σύμφωνα με όσα εκείνη είπε πάντως, παίρνει αρκετά χρήματα ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες μιας τόσο μεγάλης οικογένειας, ενώ δεν λέει όχι στο να αποκτήσει και άλλα παιδιά. Πέρα από τα επιδόματα, οι Prudham έχουν και τον μισθό του πατέρα, ο οποίος δουλεύει ως διανομέας, κερδίζοντας περίπου 2.500 ευρώ τον μήνα. Τώρα η οικογένεια μένει σε μια μονοκατοικία με 5 υπνοδωμάτια, ενώ σύντομα θα μετακομίσει σε σπίτι με 7 δωμάτια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left Χτες
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

E-Daily 3.Left Χτες
Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

E-Daily 3.Left Χτες
«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

E-Daily 3.Left Χτες
Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά