E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δε θα πιστεύεις πώς είναι σήμερα η Μαριλένα από το 10 λεπτά κήρυγμα

Αλλος άνθρωπος!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/3/2023 | 18:45

Δε θα πιστεύεις πώς είναι σήμερα η Μαριλένα από το 10 λεπτά κήρυγμα

Είκοσι χρόνια από το τέλος της σειράς “10 Λεπτά Κήρυγμα”, η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Μαριλένα έχει σύμμαχό της τον χρόνο. Ήταν 2003 όταν η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά του Mega, “10 Λεπτά Κήρυγμα” ολοκλήρωνε τον κύκλο της.

Τα πρώτα επεισόδια του επιτυχημένου σήριαλ έπαιξαν στους δέκτες μας το 2000, ωστόσο εξακολουθεί να προβάλλεται σε επανάληψη μέχρι και σήμερα, σημειώνοντας αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.

Στην τεράστια επιτυχία της σειράς συνέβαλε η εξαιρετική χημεία που είχαν μεταξύ τους οι πρωταγωνιστές. Το τηλεοπτικό κοινό απολάμβανε τις περιπέτειες του Λεωνίδα (Δημήτρης Κουρούμπαλης), του Τέλη (Χρήστος Βόρκας) και της Μαριλένας (Χριστίνα Σέιχ), με τους τρεις έφηβους να γίνονται συχνά viral για τις επικές ατάκες τους.


Πώς είναι σήμερα η Μαριλένα από το “10 Λεπτά Κήρυγμα”
Η Χριστίνα Σέιχ που υποδύθηκε τη Μαριλένα είχε “κλέψει τις καρδιές” του αντρικού πληθυσμού και είχε εμπνεύσει πολλές teens με τα κόκκινα, pixie cut μαλλιά της. Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 20 ολόκληρα χρόνια από το τέλος της σειράς, η πρωταγωνίστρια παραμένει άκρως εντυπωσιακή και θυμίζει αρκετά το έφηβο κορίτσι.

Μετά το “10 Λεπτά Κήρυγμα” η ηθοποιός άφησε πίσω της την υποκριτική και ασχολήθηκε περιστασιακά με το modeling, κάνοντας διάφορες φωτογραφίσεις. Πριν δύο χρόνια, η Χριστίνα Σέιχ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο γεννήθηκε σε γνωστή κλινική της πρωτεύουσας.

Τη χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε το μαιευτήριο μέσω ανάρτησης στο Instagram. «It’s a girl! Η ηθοποιός Χριστίνα Σέιχ πήρε εξιτήριο σήμερα μαζί με το υγιέστατο μωράκι της. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και να είναι γερή και ευτυχισμένη. Στην φωτογραφία μαζί με τον ιατρό της κ. Παντελή Τρομπούκη, Μαιευτήρα Γυναικολόγο και από αριστερά οι κυρίες Μαρίνα Παπατσουκάκη και Φανή Βλάχου, Μαίες», έγραφε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Πριν τέσσερα χρόνια, η Χριστίνα Σέιχ έκανε το μεγάλο της comeback, αυτή τη φορά στο Youtube, στην εκπομπή του Ρένου Ρώτα, «Fithabits» και όπως θα δεις μπορεί να έχει αλλάξει αρκετά, παραμένει όμως καλλονή.

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει κοντά πλατινέ μαλλιά και είναι πιο fit από ποτέ, με το βίντεο να αποτελεί απόδειξη για το πόσο σκληρά γυμνάζεται για να διατηρεί τις καλλίγραμμες αναλογίες της.

Δείτε τις φωτογραφίες

10 Λεπτά Κήρυγμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το βίντεο της Ρίας Ελληνίδου με το... φίδι του Δημήτρη Αλεξάνδρου ‑ «Ρία αγάπη μου»

E-Daily 3.Left 29.04.2026
«Με τη μικρή Ρία δεν μας πλησιάζει κανείς» έγραψε η τραγουδίστρια

Λίζα Κούντροου: Μίλησε για την «σκληρή» συμπεριφορά των ανδρών σεναριογράφων στα «Φιλαράκια»

Tabloid Χτες
Σε παλαιότερη αγωγή, η Amanda Lyle είχε υποστηρίξει πως οι σεναριογράφοι έκαναν συχνά σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια

Ο κιθαρίστας των Deep Purple αποκάλυψε ότι είναι θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου!

E-Daily 3.Left Χτες
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το Number One είναι το αγαπημένο του τραγούδι!

Ιλένια Ουίλιαμς: Λύγισε σην κάμερα – «Όταν είπα “άντε γειά”, δεν είχα στον ήλιο μοίρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» το πρωινό της Τρίτης 28 Απριλίου, όπου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Eurovision 2026: Αυτός θα είναι ο ρόλος της Παρθένας Χοροζίδου στη σκηνή με τον Akyla

E-Daily 3.Left Χτες
Για τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό οπού θα βρίσκεται στο πλευρό του Akyla, μίλησε η Παρθένα Χοροζίδου αποκαλύπτοντας τον ρόλο της

Χριστίνα Πολίτη: Αντέδρασε σε ερώτηση για την Αννα Βίσση – Πώς απαντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χριστίνα Πολίτη σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Φαίη Σκορδά για Αλέξανδρο Αθανασιάδη: «Έγινε ντόρος χθες αλλά πέρυσι δεν μας έδωσε κανείς σημασία»

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη έγινε εχθές

Η συγγνώμη του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: «Ήταν ένα ελαφρύ σατιρικό αστείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Πρώτη Κυρία χαρακτήρισε το σκετς του Κίμελ που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ως «μισαλλόδοξο και βίαιο», ενώ ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC να απολύσει τον κωμικό.