E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ποια είναι η νέα του σύντροφος, η 19χρονη Ίντεν Πολάνι

Το προφίλ της νεαρής καλλονής

Δημοσίευση 9/2/2023 | 08:32

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ποια είναι η νέα του σύντροφος, η 19χρονη Ίντεν Πολάνι

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής και ο λόγος δεν είναι άλλος από την ερωtική του ζωή. Είναι γνωστός ο «κανόνας» που τηρεί ο Χολιγουντιανός σταρ σχετικά με τις συντρόφους του, αφού δεν προτιμά γυναίκες άνω των 25 χρονών κι ακόμα κι όταν φτάσουν σε αυτή την ηλικία, τότε τις αφήνει.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η σύντροφός του δείχνει πως «έχει ακόμα χρόνια μπροστά της» για να μείνει στο πλευρό του, αφού είναι μόλις 19 ετών.

Τα τελευταία 24ωρα φημολογείται ότι ο σταρ του «Λύκου της Γουόλ Στριτ» βγαίνει με το μοντέλο, Ίντεν Πολάνι. Εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί σε ένα πάρτι στις 31 Ιανουαρίου.

Η νεαρή διαγράφει μια αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, παρά το γεγονός ότι δεν είναι αρκετά γνωστή στα social media. Είχε μόλις 195.000 ακόλουθους, με την ίδια να διαγράφει το προφίλ της στο Instagram, μετά τα δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Ντι Κάπριο.

Είναι γεννημένη στις 21 Μαρτίου του 2003, τρία χρόνια δηλαδή μετά την τεράστια επιτυχία του Λεονάρντο στον Τιτανικό. Συνεργάζεται με το πρακτορείο μοντέλων «ITM Model Management», ενώ έχει βρεθεί τρεις φορές σε εξώφυλλα ισραηλινών περιοδικών, μεταξύ των οποίων και το Glamour, από όπου και ξεκίνησε την καριέρα της.

Έχει καταγωγή από το Ισραήλ, όμως το τελευταίο διάστημα ζει στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, όπως μαρτυρούσαν οι φωτογραφίες της στο Instagram, ταξιδεύει πολύ συχνά σε διάφορα μέρη.

Το τελευταίο φημολογούμενο ειδύλλιό της ήταν ο 31χρονος Τζιλ Όφερ, γιος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Ιντάν Όφερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, λόγω της νεαρής ηλικίας της Ίντεν Πολάνι.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθεί τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στο μοντέλο και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, όμως εθεάθησαν να συνομιλούν σε πάρτι, να γελούν και να βρίσκονται αρκετά κοντά.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσε στην Page Six: «Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό. Καθόταν δίπλα της σε ένα μουσικό πάρτι, όπως και πολλά άλλα άτομα. Είναι απλά ανόητο. Ο Λέο δεν γίνεται να βγαίνει με κάθε άτομο που υπάρχει σε ένα δωμάτιο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ τιμή ‑ πόσο κοστίζει το δαχτυλίδι αρραβώνων της Σαμπαλένκα

Tabloid 06.03.2026
Έχει ακριβύνει κι άλλο το σπορ του γάμου

Η Όπρα Γουίνφρεϊ εντυπωσίασε με τη νέα εμφάνισή της μετά την απώλεια βάρους

Social 06.03.2026
Η 72χρονη παρουσιάστρια έχει παραδεχτεί ότι χρησιμοποίησε φάρμακα απώλειας βάρους, ενώ ακολουθεί πλέον εντατικό πρόγραμμα άσκησης και πιο υγιεινό τρόπο ζωής

Έλενα Ριμπάκινα: Η ενόχλησή της από το χέρι που της έβαλε στη μέση χορηγός που τη βράβευσε σε τουρνουά στην Καλιφόρνια

Social 06.03.2026
Την κίνηση που ενόχλησε την τενίστρια έκανε ο ο Ντέιβιντ Ρένκερ, αντιπρόεδρος της Eisenhower Health

Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος που «έκλεψε» την καρδιά της Emma Watson;

Tabloid 06.03.2026
Ο άγνωστος μεγιστάνας, μια φήμη για γάμο στο Μεξικό και ένα… diss τραγούδι

Megan Fox & Machine Gun Kelly: Ένα σχόλιο στο Instagram άναψε ξανά τις φήμες επανασύνδεσης

Tabloid 06.03.2026
Το μήνυμα του Machine Gun Kelly κάτω από τη φωτογραφία της Megan Fox

Το αεροδρόμιο που ... απαγόρευσε τις πιτζάμες και τα Crocs

Παράξενα 06.03.2026
Ανάρτηση του Tampa International Airport καλεί τους ταξιδιώτες να πουν «όχι» στις πιτζάμες – τι ισχύει πραγματικά

Συνελήφθη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Tabloid Χτες
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Η Ιωάννα Τούνη βουρκωμένη – «Ξεπλήρωσα το δάνειο της μαμάς μου για το σπίτι»

Tabloid Χτες
Η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή το 2022

Η εκδίκηση της... απατημένης: Η Lily Allen φόρεσε ένα φόρεμα... με αποδείξεις

Tabloid Χτες
Το φόρεμα που γράφει όλη την ιστορία του χωρισμού ... πάνω σε αποδείξεις από δώρα του πρώην της σε άλλες γυναίκες

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν θα έχω τη μαμά μου δίπλα μου αφού γεννήσω»

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα», η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αναφέρθηκε στο άγχος που αισθάνεται όσο πλησιάζει η ημέρα της γέννας