E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει επιτέλους μητέρα μετά από 10 χρόνια προσπαθειών: «Πόση ευλογία!»

Η 44χρονη παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, περιμένουν το πρώτο παιδί τους.

Δημοσίευση 7/2/2023 | 19:21

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει επιτέλους μητέρα μετά από 10 χρόνια προσπαθειών: «Πόση ευλογία!»

Η Μαρία Μενούνος ανακοίνωσε πως πρόκειται να γίνει μητέρα- η 44χρονη παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο περιμένουν το πρώτο παιδί τους.

«Μετά από μια δεκαετία που έχουμε προσπαθήσει τα πάντα, είμαστε τόσο ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας», λέει η Μαρία Μενούνος στο περιοδικό People. «Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου και εγώ είμαστε όλοι κατενθουσιασμένοι για αυτή την ψυχή που θα έρθει στη ζωή μας. Τι ευλογία».

Η Μαρία Μενούνος, η οποία συνεργάστηκε με την Family Match Consulting, μοιράστηκε επίσης ένα συγκινητικό βίντεο να παρακολουθεί το υπερηχογράφημα με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο, στο πλευρό της.

«Ω Θεέ μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο. «Παιδιά, αυτό είναι το μωρό μου. Σας αγαπώ». «Είναι τόσο διαφορετικό όταν βλέπεις το βίντεο», συνεχίζει η ίδια. «Είναι πιο προσωπικό όταν το βλέπεις μέσα στη μήτρα, σωστά;».

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Μαρία Μενούνος μίλησε για τις δυσκολίες στο ταξίδι γονιμότητας, τις οποίες έχουν συζητήσει δημοσίως πολλές φορές.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα έπαιρνε τόσο πολύ χρόνο. Πέρασαν χρόνια. Έχουμε χρησιμοποιήσει διαφορετικές μεθόδους, διαφορετικούς ανθρώπους», δήλωσε η τηλεπαρουσιάστρια, η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2012. «Ήταν απλώς μια πολύ απογοητευτική διαδικασία».

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο, 55 ετών, άρχισαν για πρώτη φορά να σκέφτονται την παρένθετη μητρότητα το 2018 και ζήτησαν συμβουλές από την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία καλωσόρισε την κόρη της, Chicago, τον Ιανουάριο του 2018 και τον γιο της Psalm, τον Μάιο του 2019 με τη βοήθεια παρένθετων μητέρων.

«Ήμουν ευγνώμων που την είχα να με βοηθήσει», δήλωσε η Μενούνος, η οποία μοιράστηκε επίσης ότι εκείνη και ο Αντεργκάρο καταρρακώθηκαν όταν έμαθαν ότι η πρώτη παρένθετη μητέρα τους δεν ήταν πλέον κατάλληλη ιατρικά το 2021.

«Ήταν ένας πραγματικά δύσκολος χωρισμός, επειδή ήμασταν μαζί στο ταξίδι για σχεδόν δύο χρόνια. Ήταν τόσο υπέροχη και καταπληκτική και υπομονετική μαζί μας», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε τότε, προχώρησαν και βρήκαν άλλη παρένθετη μητέρα. «Αλλά είπα [στους γιατρούς μου]: "Αν δεν πετύχει, τέλος. Είναι η τελευταία φορά. Αν δεν γίνει, σίγουρα δεν είναι γραφτό να γίνει". Δεν μπορώ να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία», σημείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Μαριόλα: Απαντά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου

Tabloid 07.02.2026
«Δεν είμαι απεγνωσμένη για παιδί και οικογένεια»

Η Bianca Censori σπάει τη σιωπή της για το σκάνδαλο στο σκάφος στη Βενετία

Tabloid 07.02.2026
Τι λέει εκείνη, τι δείχνουν οι εικόνες

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος σε καρέκλα ο ηθοποιός – Η μάχη με την παχυσαρκία

Tabloid 07.02.2026
Εγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκε τη δεκαετία του ΄80

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories 07.02.2026
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid 07.02.2026
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική

Survivor: Ο Lil Benzy αδερφός του Gio Kay εισβάλλει στον Αγιο Δομίνικο

TV Buzz Χτες
Μια απρόσμενη οικογενειακή «διαδοχή» στο Survivor

Ναταλία Λιονάκη: Είναι κοντά στον Θεό και φέρεται έτσι στους γονείς της;

Tabloid Χτες
Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία του πατέρα της, είπε η μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε παρατήρηση στη Σαουδική Αραβία για την ενδυμασία της

Social Χτες
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η influencer στα social media

Αλέξανδρος Παρθένης: Η βουτιά από βράχο που του παρέλυσε την αριστερή πλευρά και το χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει

Tabloid Χτες
«Ήταν ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, ήταν και πάρα πολλές οι ώρες του χειρουργείου - Είχε αρκετά μεγάλη επικινδυνότητα, γιατί είχε να κάνει με τον αυχένα μου»

Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»

TV Buzz Χτες
«Είναι σημαντικό να βλέπουμε τα πράγματα με ελαφρότητα, ειδικά όταν πρόκειται για το παιδί μας», σχολίασε η ηθοποιός