E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει επιτέλους μητέρα μετά από 10 χρόνια προσπαθειών: «Πόση ευλογία!»

Η 44χρονη παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, περιμένουν το πρώτο παιδί τους.

Δημοσίευση 7/2/2023 | 19:21

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει επιτέλους μητέρα μετά από 10 χρόνια προσπαθειών: «Πόση ευλογία!»

Η Μαρία Μενούνος ανακοίνωσε πως πρόκειται να γίνει μητέρα- η 44χρονη παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο περιμένουν το πρώτο παιδί τους.

«Μετά από μια δεκαετία που έχουμε προσπαθήσει τα πάντα, είμαστε τόσο ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας», λέει η Μαρία Μενούνος στο περιοδικό People. «Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου και εγώ είμαστε όλοι κατενθουσιασμένοι για αυτή την ψυχή που θα έρθει στη ζωή μας. Τι ευλογία».

Η Μαρία Μενούνος, η οποία συνεργάστηκε με την Family Match Consulting, μοιράστηκε επίσης ένα συγκινητικό βίντεο να παρακολουθεί το υπερηχογράφημα με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο, στο πλευρό της.

«Ω Θεέ μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο. «Παιδιά, αυτό είναι το μωρό μου. Σας αγαπώ». «Είναι τόσο διαφορετικό όταν βλέπεις το βίντεο», συνεχίζει η ίδια. «Είναι πιο προσωπικό όταν το βλέπεις μέσα στη μήτρα, σωστά;».

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Μαρία Μενούνος μίλησε για τις δυσκολίες στο ταξίδι γονιμότητας, τις οποίες έχουν συζητήσει δημοσίως πολλές φορές.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα έπαιρνε τόσο πολύ χρόνο. Πέρασαν χρόνια. Έχουμε χρησιμοποιήσει διαφορετικές μεθόδους, διαφορετικούς ανθρώπους», δήλωσε η τηλεπαρουσιάστρια, η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2012. «Ήταν απλώς μια πολύ απογοητευτική διαδικασία».

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο, 55 ετών, άρχισαν για πρώτη φορά να σκέφτονται την παρένθετη μητρότητα το 2018 και ζήτησαν συμβουλές από την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία καλωσόρισε την κόρη της, Chicago, τον Ιανουάριο του 2018 και τον γιο της Psalm, τον Μάιο του 2019 με τη βοήθεια παρένθετων μητέρων.

«Ήμουν ευγνώμων που την είχα να με βοηθήσει», δήλωσε η Μενούνος, η οποία μοιράστηκε επίσης ότι εκείνη και ο Αντεργκάρο καταρρακώθηκαν όταν έμαθαν ότι η πρώτη παρένθετη μητέρα τους δεν ήταν πλέον κατάλληλη ιατρικά το 2021.

«Ήταν ένας πραγματικά δύσκολος χωρισμός, επειδή ήμασταν μαζί στο ταξίδι για σχεδόν δύο χρόνια. Ήταν τόσο υπέροχη και καταπληκτική και υπομονετική μαζί μας», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε τότε, προχώρησαν και βρήκαν άλλη παρένθετη μητέρα. «Αλλά είπα [στους γιατρούς μου]: "Αν δεν πετύχει, τέλος. Είναι η τελευταία φορά. Αν δεν γίνει, σίγουρα δεν είναι γραφτό να γίνει". Δεν μπορώ να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία», σημείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αυτοβιογραφία που άνοιξε παλιές πληγές: Aπιστίες, χωρισμοί και showbiz

Tabloid 20.04.2026
Η Lena Dunham λέει την αλήθεια για τις σχέσεις της

Ζέτα Μακρυπούλια ‑ Αντώνης Ρέμος: Κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μετά από χρόνια

Tabloid Χτες
Η ευχή του τραγουδιστή στην παρουσιάστρια

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αντίδραση on air όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της κόρης της, Δανάης Μπάρκα

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου την Κυριακή 19 Απριλίου, με αφορμή την έναρξη της παράστασης «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα» στη Θεσσαλονίκη

Στέλιος Κρητικός: Η απίστευτη ιστορία με τον Γιώργο Νταλάρα: «Τον έπιασε από το μανίκι και φώναξε την αστυνομία»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα παραχώρησε ο Στέλιος Κρητικός

Λευτέρης Πετρούνιας ‑ Βασιλική Μιλλούση: Η 6χρονη κόρη τους κατέκτησε τα πρώτα της χρυσά μετάλλια

Tabloid Χτες
Η Σοφία Πετρούνια, κόρη των Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και πρωταθλήτριας Βασιλικής Μιλλούση, ξεχωρίζει ήδη στην ενόργανη γυμναστική

Μάρω Κοντού: Η τραυματική ατάκα της γιαγιάς της όταν της είπε ότι θα γίνει ηθοποιός

Tabloid Χτες
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18/04) η νέα εκπομπή του MEGA, “Πάμε μια βόλτα;”, με παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη και πρώτη καλεσμένη την αγαπημένη Μάρω Κοντού

Ούτε 50.000, ούτε 100.000: To αστρονομικό ποσό που θέλει η JLo για 10 λεπτά πλάι στη Βίσση στο ΟΑΚΑ

Tabloid Χτες
Η Αννα Βίσση ετοιμάζεται για μια ιστορική συναυλία στο ΟΑΚΑ, με το ενδιαφέρον του κοινού να ξεπερνά κάθε προσδοκία και την παραγωγή να εξετάζει ακόμη και διεθνείς συνεργασίες.

Μαίρη Αργυριάδου: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα για την σχέση της με τον Κώστα Δόξα

Tabloid Χτες
Τεράστια έκπληξη προκλήθηκε μετά το ρεπορτάζ που θέλει τον Κώστα Δόξα να βρίσκεται σε σχέση με την Μαίρη Αργυριάδου, αφού δεν είχε ακουστεί καμία φήμη μέχρι και σήμερα

Κατερίνα Καραβάτου: Το «ατύχημα» που είχε κατά τη διάρκεια του ύπνου της – «Πονάω πάρα πολύ»

Tabloid Χτες
Ένα μικρό «ατύχημα» είχε κατά τη διάρκεια του ύπνου της η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία θέλησε να το μοιραστεί με τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Gio Kay ‑ «Δεν μπορώ να συνεχίσω για προσωπικούς λόγους»

Tabloid Χτες
Μια απρόσμενη εξέλιξη σημειώθηκε στο τελευταίο live του J2US

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Λύγισε» στο πλατό του Moments με την συγκινητική έκπληξη του γιου του

Tabloid Χτες
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Moments το βράδυ του Σαββάτου 18/4.