E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει επιτέλους μητέρα μετά από 10 χρόνια προσπαθειών: «Πόση ευλογία!»

Η 44χρονη παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, περιμένουν το πρώτο παιδί τους.

Δημοσίευση 7/2/2023 | 19:21

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει επιτέλους μητέρα μετά από 10 χρόνια προσπαθειών: «Πόση ευλογία!»

Η Μαρία Μενούνος ανακοίνωσε πως πρόκειται να γίνει μητέρα- η 44χρονη παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο περιμένουν το πρώτο παιδί τους.

«Μετά από μια δεκαετία που έχουμε προσπαθήσει τα πάντα, είμαστε τόσο ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας», λέει η Μαρία Μενούνος στο περιοδικό People. «Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου και εγώ είμαστε όλοι κατενθουσιασμένοι για αυτή την ψυχή που θα έρθει στη ζωή μας. Τι ευλογία».

Η Μαρία Μενούνος, η οποία συνεργάστηκε με την Family Match Consulting, μοιράστηκε επίσης ένα συγκινητικό βίντεο να παρακολουθεί το υπερηχογράφημα με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο, στο πλευρό της.

«Ω Θεέ μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο. «Παιδιά, αυτό είναι το μωρό μου. Σας αγαπώ». «Είναι τόσο διαφορετικό όταν βλέπεις το βίντεο», συνεχίζει η ίδια. «Είναι πιο προσωπικό όταν το βλέπεις μέσα στη μήτρα, σωστά;».

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Μαρία Μενούνος μίλησε για τις δυσκολίες στο ταξίδι γονιμότητας, τις οποίες έχουν συζητήσει δημοσίως πολλές φορές.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα έπαιρνε τόσο πολύ χρόνο. Πέρασαν χρόνια. Έχουμε χρησιμοποιήσει διαφορετικές μεθόδους, διαφορετικούς ανθρώπους», δήλωσε η τηλεπαρουσιάστρια, η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2012. «Ήταν απλώς μια πολύ απογοητευτική διαδικασία».

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο, 55 ετών, άρχισαν για πρώτη φορά να σκέφτονται την παρένθετη μητρότητα το 2018 και ζήτησαν συμβουλές από την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία καλωσόρισε την κόρη της, Chicago, τον Ιανουάριο του 2018 και τον γιο της Psalm, τον Μάιο του 2019 με τη βοήθεια παρένθετων μητέρων.

«Ήμουν ευγνώμων που την είχα να με βοηθήσει», δήλωσε η Μενούνος, η οποία μοιράστηκε επίσης ότι εκείνη και ο Αντεργκάρο καταρρακώθηκαν όταν έμαθαν ότι η πρώτη παρένθετη μητέρα τους δεν ήταν πλέον κατάλληλη ιατρικά το 2021.

«Ήταν ένας πραγματικά δύσκολος χωρισμός, επειδή ήμασταν μαζί στο ταξίδι για σχεδόν δύο χρόνια. Ήταν τόσο υπέροχη και καταπληκτική και υπομονετική μαζί μας», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε τότε, προχώρησαν και βρήκαν άλλη παρένθετη μητέρα. «Αλλά είπα [στους γιατρούς μου]: "Αν δεν πετύχει, τέλος. Είναι η τελευταία φορά. Αν δεν γίνει, σίγουρα δεν είναι γραφτό να γίνει". Δεν μπορώ να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία», σημείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μάγκι Τζίλενχαλ ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κέρκυρα

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα και από την παραμονή της στην Αθήνα - «Κολύμπι στη θάλασσα, Ναός του Ποσειδώνα, ντομάτες, σουβλάκι και το πιο εκπληκτικό κρητικό μέλι», έγραψε

Σάκης Ρουβάς: Σκίστηκε ξανά το παντελόνι του την ώρα που τραγουδούσε, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Παρά το σκίσιμο σε δύο σημεία του παντελονιού του, ο καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social 15.07.2026
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις Σεϋχέλλες: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε μετά τον χωρισμό της

Social 15.07.2026
Η πρώην παίχτρια του My Style Rocks ταξίδεψε με έναν φίλο της και μοιράστηκε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το αφρόλουτρό τους.

Η Ρία Ελληνίδου φόρεσε το μαγιό της και απολαμβάνει τη θάλασσα

Social 15.07.2026
Η τραγουδίστρια απολαμβάνει σύντομες «ανάσες» στη θάλασσα ανάμεσα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της, μοιράζοντας στιγμιότυπα από την περιοδεία της.

«Σήμερα η κόρη μου είναι ο συγκυβερνήτης μου» – Η ανακοίνωση πιλότου που έφερε δάκρυα χαράς στην καμπίνα

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Από κόρη σε πιλότο: Η συγκινητική στιγμή που μια οικογενειακή παράδοση πήρε… υψόμετρο

Ξαναγύρισε στον πρώην της μετά από 10 χρόνια – Οι κρυφές συναντήσεις και το ταξίδι που τους πρόδωσε

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Τον είχε κάνει τραγούδι, τώρα τον θέλει ξανά – Η επανασύνδεση που συζητούν όλοι

Bίντεο: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του βασιλιά Φελίπε και της Λετίθια μετά την πρόκριση της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Με φανέλες της εθνικής Ισπανίας, χειροκροτήματα, αγκαλιές και αυθόρμητους πανηγυρισμούς, ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ`, η βασίλισσα Λετίθια και οι δύο κόρες τους παρακολούθησαν τη νίκη της «La Roja» επί της Γαλλίας με 2-0