E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τούνη: «Μη με πρήζετε, κουράσατε» – Τι απαντά σε όσους την έκραξαν επειδή έβγαλαν το μωράκι τους στα χιόνια

«Ανοίξτε και εσείς κάνα βιβλίο. Μη βλέπετε μόνο μια φωτογραφία και αρχίζετε πιστολιές»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/2/2023 | 18:37

Ιωάννα Τούνη: «Μη με πρήζετε, κουράσατε» – Τι απαντά σε όσους την έκραξαν επειδή έβγαλαν το μωράκι τους στα χιόνια

Απάντηση σε όσους έπευσαν να την «κράξουν» επειδή έβγαλαν το νεογέννητο μωρό τους στα χιόνια, δίνει η Ιωάννα Τούνη.

Η influencer ανέβασε χθες στο Instagram φωτογραφίες από τα χιόνια στο σπίτι τους στον Διόνυσο, όπου μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, έβγαλαν το μωράκι τους έξω να δει το λευκό τοπίο.

Προφανώς, δέχτηκε κακεντρεχή σχόλια και έτσι σήμερα, απαντά μέσω story:

«Τώρα που σας βρήκα, για πείτε μου λιγάκι. Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε το μωράκι μας χθες έξω από το σπίτι; Για δέκα λεπτά κάναμε μία βόλτα. Όλα καλά; Στο εξωτερικό γενικά, στις σκανδιναβικές χώρες που έχει όλο τον χρόνο παγωνιά, τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή; Να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες; Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω, να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα. Αυτά ευχαριστώ. Μη με πρήζετε, έλεος. Ανοίξτε και εσείς κάνα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μόνο μια φωτογραφία και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Check‑in σε ξενοδοχείο: Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπετε με την ταυτότητά σας

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ταξιδεύετε φέτος; Δείτε τι δεν πρέπει να δεχτείτε όταν κάνετε check-in

Η εξάρτηση που διέλυσε μια Χολιγουντιανή σχέση γεμάτη πάθος ‑ «Τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να φύγω»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ένας μεγάλος έρωτας, μια σκληρή εξάρτηση και ένα τέλος που πονούσε

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left Χτες
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left Χτες
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social Χτες
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τι της πέταξαν στη σκηνή και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Social Χτες
Ένας φανατικός θαυμαστής της ετοίμασε μία χειροποίητη έκπληξη που την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο Θέατρο.

Πέγκυ Ζήνα: Τι είπε για όσους λένε σήμερα ότι «γεμίζουν γήπεδα» και γιατί δεν θέλει την κόρη της στη μουσική

TV Buzz Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις υπερεκτιμημένες σύγχρονες επιτυχίες, τις μαγικές στιγμές με Σφακιανάκη και Μητροπάνο, αλλά και τους λόγους που την κάνουν να ανησυχεί για τον χώρο της νύχτας.