E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Pamela Anderson: «Σκότωσα» τη babysitter που με κακοποιούσε

Τι αποκάλυψε η διάσημη σταρ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/2/2023 | 10:10

Pamela Anderson: «Σκότωσα» τη babysitter που με κακοποιούσε

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix «Pamela: A Love Story» (Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης) η Πάμελα Άντερσον άνοιξε το βιβλίο της λήθης και ξεδίπλωσε τις αναμνήσεις της, χαρίζοντας στους συνδρομητές της δημοφιλούς πλατφόρμας, μία «εκδρομή» στο παρελθόν της. Άλλωστε η λογική της «κλειδαρότρυπας», είναι που άνοιξε ξανά το -σκονισμένο- βιβλίο των απομνημονευμάτων της Άντερσον με τις τέλειες αναλογίες.

Η ξανθιά σεξοβόμβα, της οποίας η πολυτάραχη ζωή, περιλαμβάνει πληθώρα ερωtiκών ειδυλλίων, ένα -κλεμμένο- sex tape, κακοποίηση από τη μπείμπι σίτερ και μία «νοερή» δολοφονία, φέρνει ξανά στο φως τα ένοχα και μη μυστικά της.

Όπως αναφέρεται σε κάποιο σημείο του ντοκιμαντέρ, η γυναίκα που παραμένει αλησμόνητη με το κόκκινο μαγιό της να τρέχει, ως άλλη Αφροδίτη, στις παραλίες της Καλιφόρνια, για τις ανάγκες του Baywatch, υπέστη κακοποίηση στα χέρια της μπέιμπι σίτερ της, κατά την παιδική της ηλικία. Μάλιστα, προς έκπληξη πολλών παραδέχτηκε ότι στα όνειρά της προσπάθησε νοερά να σκοτώσει τη γυναίκα, μαχαιρώνοντας την στην καρδιά με ένα στυλό, όμως τελικά εκείνη πέθανε σε τροχαίο, την επόμενη μέρα.

Η Πάμελα Άντερσον ήταν πεπεισμένη ότι είχε προκαλέσει τον θάνατο, με τις δικές της μαγικές δυνάμεις. Όπως αποκάλυψε κουβαλούσε τις ενοχές της και ποτέ δεν μίλησε σε κανέναν, για όσα είχε βιώσει ως παιδί. Η πλέον 55χρονη σε μία ανατριχιαστική εξομολόγηση στο Netflix ανέφερε: «Μου συνέβησαν μερικά φρικτά πράγματα, όταν ήμουν μικρή.

Είχα μια μπέιμπι σίτερ και οι γονείς μου πίστευαν ότι ήταν μια υπέροχη μπέιμπι σίτερ, επειδή έφερνε δώρα όλη την ώρα, αλλά με παρενοχλούσε. Πάντα μου έλεγε να μην το πω στους γονείς μου. Προσπάθησα να προστατέψω τον αδερφό μου από αυτήν. Προσπάθησα να τη σκοτώσω. Προσπάθησα να τη μαχαιρώσω στην καρδιά με ένα στυλό. Μετά της είπα ότι ήθελα να πεθάνει και τελικά πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την επόμενη μέρα» αναφέρει αρχικά, ενώ συνεχίζει: «Έτσι νόμιζα ότι τη σκότωσα με το μαγικό μου μυαλό και δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν. Αλλά ήμουν σίγουρη ότι το έκανα, ότι ευχήθηκα να πεθάνει και πέθανε. Έζησα με αυτό όλη μου τη νεαρή ζωή».

Όσον αφορά στην παρενόχληση που δεχόταν από τη γυναίκα και στο πώς αντιμετώπισε τα βιώματα αυτά, κατά την παιδική της ηλικία: «Όταν συνέβαιναν εκείνες οι τραυματικές στιγμές, απλά άφηνα το σώμα μου και έφευγα μακριά, όπου έφτιαχνα τον δικό μου μικρό κόσμο. Έσκαβα μια τρύπα στην Κίνα ας πούμε, και σκεφτόμουν "Το μισώ αυτό, το μισώ αυτό, θέλω να φύγω από εδώ"» παραδέχτηκε.

Οι γιοι της, την ενθάρρυναν να κάνει το ντοκιμαντέρ

Ο σκηνοθέτης των απομνημονευμάτων, Ράιαν Γουάιτ ήταν που αποκάλυψε ότι οι γιοι της Πάμελα Άντερσον, ο 26χρονος Μπράντον και ο 25χρονος Ντίλαν, ήταν που την έπεισαν να κάνει το ντοκιμαντέρ. «Λατρεύουν τη μητέρα τους και πραγματικά μισούν να βλέπουν την ιστορία της να λέγεται από άλλους ανθρώπους με τρόπο που δεν αισθάνονται ότι είναι αυθεντικός. Η Πάμελα, από τη φύση της, είναι ένας απίστευτα ανοιχτός και ειλικρινής άνθρωπος. Αυτός είναι ίσως ο λόγος που "κάηκε" πολύ στη ζωή της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουάιτ.

Τον Μπράντον και τον Ντίλαν, η Άντερσον τους απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Τόμι Λι, και καθώς τα παιδιά είχαν μια ταραχώδη σχέση με τον πατέρα τους, παρέμειναν κοντά στη μητέρα τους: «Ο Μπράντον μπορεί να μου μιλήσει για οτιδήποτε με την ειλικρίνεια του καρδιά του. Ο γιος μου ήθελε να πω την ιστορία μου, αυθεντικά και χωρίς διαστρέβλωση» σημείωσε η Άντερσον σε συνέντευξή της.

Όπως εξήγησε ο Γουάιτ, στην ταινία - ντοκιμαντέρ η ηθοποιός αναμένεται να παρουσιαστεί ως αφοπλιστικά ειλικρινής, ενώ η ωμή ειλικρίνειά της το κάνει «μια πραγματικά συναισθηματική ταινία».

Η Άντερσον δεν σκοπεύει να δει την ταινία

Η ηθοποιός όπως τόνισε προς έκπληξη πολλών, στο Vanity Fair δεν έχει δει την ταινία και ούτε σκοπεύει να τη δει: «Το ντοκιμαντέρ δεν το έχω δει και δεν έχω σκοπό να το δω. Έδωσα πλήρη πρόσβαση στα αρχεία και τα ημερολόγια μου και ελπίζω ότι μέσω της πλήρους διαφάνειας, θα έχει νόημα».

Το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης» έκανε πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου και η παραγωγή είναι της Τζέσικα Χαργκρέιβ, της Τζούλια Νότινχαμ και του μεγαλύτερου γιου της Πάμελα Άντερσον, Μπράντον Τόμας Λι. Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί ο Ράιαν Γουάιτ, ο οποίος έχει επίσης σκηνοθετήσει τα «The Keepers» και «Ask Dr Ruth».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρώμη: Ο Μελ Γκίμπσον αντάλλαξε τρυφερά φιλιά με Ιταλίδα ηθοποιό

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Ο 70χρονος ηθοποιός και η 44χρονη καλλονή ξεκίνησαν την νύχτα τους στο εστιατόριο Micalusi-Real Fish πριν κάνουν μια ρομαντική βόλτα στη Ρώμη

«Είναι ζωντανός από θαύμα» ‑ Συγκλονίζει ο πατέρας του 22χρονου παίκτη του Survivor

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Ο πατέρας του παίκτη εξήγησε ότι το πρώτο 24ωρο ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων

Survivor: Στο νοσοκομείο και ο Μάνος Μαλλιαρός με νευρικό κλονισμό μετά τον ακρωτηριασμό του 22χρου

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Ο Μάνος Μαλλιαρός βρισκόταν μαζί με τον 22χρονο την ώρα που συνέβη το ατύχημα

Eurovision 2026: Ο Akylas ξεσηκώνει με τη λύρα‑σύμβολο νίκης της Παπαρίζου

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στους eurofans το νέο βίντεο

Το υπέροχο σπίτι της Δέσποινας Βανδή

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η τραγουδίστρια ξέρει καλά πώς να συνδυάζει την κομψότητα με τη χαλαρή πολυτέλεια

Γιώργος Μυλωνάκης: «Είναι μαχητής», λέει η σύζυγός του ‑ Ευχαριστίες στο ιατρικό προσωπικό

E-Daily 3.Left Χτες
Την ευγνωμοσύνη της εξέφρασε και για όσους στήριξαν την οικογένεια όλο αυτό το διάστημα

Η Μιρέλα Πάχου χορεύει Στέλιο Καζαντζίδη και το «Δύο πόρτες έχει η ζωή» δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η μουσικός ανέβασε βίντεο από το καμαρίνι με την Ελένη Ράντου

Τουρκία: Μάνα με παντόφλα χώρισε δύο ομάδες αγοριών μετά από άγρια συμπλοκή ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκπληκτική και διασκεδαστική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο από την κάμερα του κινητού τηλεφώνου ενός περαστικού

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποινική δίωξη σε βάρος της μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από την Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left Χτες
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά τη μήνυση που είχε υποβάλλει σε βάρος της πριν δυο περίπου χρόνια η Έλενα Χριστοπούλου

Δικαστήριο έδωσε παράταση 6 μηνών σε 54χρονη για να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

E-Daily 3.Left Χτες
Δικαστήριο έδωσε παράταση 6 μηνών σε 54χρονη γυναίκα προκειμένου να κάνει εμβρυομεταφορά και να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης

Συγκλονίζει η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ο σύζυγός μου είναι μαχητής» – Το επόμενο βήμα στη Γερμανία

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος μοιράζεται τα ευχάριστα νέα για την κατάσταση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για τη συνέχεια της αποκατάστασής του