E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Pamela Anderson: «Σκότωσα» τη babysitter που με κακοποιούσε

Τι αποκάλυψε η διάσημη σταρ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/2/2023 | 10:10

Pamela Anderson: «Σκότωσα» τη babysitter που με κακοποιούσε

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix «Pamela: A Love Story» (Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης) η Πάμελα Άντερσον άνοιξε το βιβλίο της λήθης και ξεδίπλωσε τις αναμνήσεις της, χαρίζοντας στους συνδρομητές της δημοφιλούς πλατφόρμας, μία «εκδρομή» στο παρελθόν της. Άλλωστε η λογική της «κλειδαρότρυπας», είναι που άνοιξε ξανά το -σκονισμένο- βιβλίο των απομνημονευμάτων της Άντερσον με τις τέλειες αναλογίες.

Η ξανθιά σεξοβόμβα, της οποίας η πολυτάραχη ζωή, περιλαμβάνει πληθώρα ερωtiκών ειδυλλίων, ένα -κλεμμένο- sex tape, κακοποίηση από τη μπείμπι σίτερ και μία «νοερή» δολοφονία, φέρνει ξανά στο φως τα ένοχα και μη μυστικά της.

Όπως αναφέρεται σε κάποιο σημείο του ντοκιμαντέρ, η γυναίκα που παραμένει αλησμόνητη με το κόκκινο μαγιό της να τρέχει, ως άλλη Αφροδίτη, στις παραλίες της Καλιφόρνια, για τις ανάγκες του Baywatch, υπέστη κακοποίηση στα χέρια της μπέιμπι σίτερ της, κατά την παιδική της ηλικία. Μάλιστα, προς έκπληξη πολλών παραδέχτηκε ότι στα όνειρά της προσπάθησε νοερά να σκοτώσει τη γυναίκα, μαχαιρώνοντας την στην καρδιά με ένα στυλό, όμως τελικά εκείνη πέθανε σε τροχαίο, την επόμενη μέρα.

Η Πάμελα Άντερσον ήταν πεπεισμένη ότι είχε προκαλέσει τον θάνατο, με τις δικές της μαγικές δυνάμεις. Όπως αποκάλυψε κουβαλούσε τις ενοχές της και ποτέ δεν μίλησε σε κανέναν, για όσα είχε βιώσει ως παιδί. Η πλέον 55χρονη σε μία ανατριχιαστική εξομολόγηση στο Netflix ανέφερε: «Μου συνέβησαν μερικά φρικτά πράγματα, όταν ήμουν μικρή.

Είχα μια μπέιμπι σίτερ και οι γονείς μου πίστευαν ότι ήταν μια υπέροχη μπέιμπι σίτερ, επειδή έφερνε δώρα όλη την ώρα, αλλά με παρενοχλούσε. Πάντα μου έλεγε να μην το πω στους γονείς μου. Προσπάθησα να προστατέψω τον αδερφό μου από αυτήν. Προσπάθησα να τη σκοτώσω. Προσπάθησα να τη μαχαιρώσω στην καρδιά με ένα στυλό. Μετά της είπα ότι ήθελα να πεθάνει και τελικά πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την επόμενη μέρα» αναφέρει αρχικά, ενώ συνεχίζει: «Έτσι νόμιζα ότι τη σκότωσα με το μαγικό μου μυαλό και δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν. Αλλά ήμουν σίγουρη ότι το έκανα, ότι ευχήθηκα να πεθάνει και πέθανε. Έζησα με αυτό όλη μου τη νεαρή ζωή».

Όσον αφορά στην παρενόχληση που δεχόταν από τη γυναίκα και στο πώς αντιμετώπισε τα βιώματα αυτά, κατά την παιδική της ηλικία: «Όταν συνέβαιναν εκείνες οι τραυματικές στιγμές, απλά άφηνα το σώμα μου και έφευγα μακριά, όπου έφτιαχνα τον δικό μου μικρό κόσμο. Έσκαβα μια τρύπα στην Κίνα ας πούμε, και σκεφτόμουν "Το μισώ αυτό, το μισώ αυτό, θέλω να φύγω από εδώ"» παραδέχτηκε.

Οι γιοι της, την ενθάρρυναν να κάνει το ντοκιμαντέρ

Ο σκηνοθέτης των απομνημονευμάτων, Ράιαν Γουάιτ ήταν που αποκάλυψε ότι οι γιοι της Πάμελα Άντερσον, ο 26χρονος Μπράντον και ο 25χρονος Ντίλαν, ήταν που την έπεισαν να κάνει το ντοκιμαντέρ. «Λατρεύουν τη μητέρα τους και πραγματικά μισούν να βλέπουν την ιστορία της να λέγεται από άλλους ανθρώπους με τρόπο που δεν αισθάνονται ότι είναι αυθεντικός. Η Πάμελα, από τη φύση της, είναι ένας απίστευτα ανοιχτός και ειλικρινής άνθρωπος. Αυτός είναι ίσως ο λόγος που "κάηκε" πολύ στη ζωή της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουάιτ.

Τον Μπράντον και τον Ντίλαν, η Άντερσον τους απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Τόμι Λι, και καθώς τα παιδιά είχαν μια ταραχώδη σχέση με τον πατέρα τους, παρέμειναν κοντά στη μητέρα τους: «Ο Μπράντον μπορεί να μου μιλήσει για οτιδήποτε με την ειλικρίνεια του καρδιά του. Ο γιος μου ήθελε να πω την ιστορία μου, αυθεντικά και χωρίς διαστρέβλωση» σημείωσε η Άντερσον σε συνέντευξή της.

Όπως εξήγησε ο Γουάιτ, στην ταινία - ντοκιμαντέρ η ηθοποιός αναμένεται να παρουσιαστεί ως αφοπλιστικά ειλικρινής, ενώ η ωμή ειλικρίνειά της το κάνει «μια πραγματικά συναισθηματική ταινία».

Η Άντερσον δεν σκοπεύει να δει την ταινία

Η ηθοποιός όπως τόνισε προς έκπληξη πολλών, στο Vanity Fair δεν έχει δει την ταινία και ούτε σκοπεύει να τη δει: «Το ντοκιμαντέρ δεν το έχω δει και δεν έχω σκοπό να το δω. Έδωσα πλήρη πρόσβαση στα αρχεία και τα ημερολόγια μου και ελπίζω ότι μέσω της πλήρους διαφάνειας, θα έχει νόημα».

Το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης» έκανε πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου και η παραγωγή είναι της Τζέσικα Χαργκρέιβ, της Τζούλια Νότινχαμ και του μεγαλύτερου γιου της Πάμελα Άντερσον, Μπράντον Τόμας Λι. Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί ο Ράιαν Γουάιτ, ο οποίος έχει επίσης σκηνοθετήσει τα «The Keepers» και «Ask Dr Ruth».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά τη μάχη με το Σύνδρομο Ακαμπτου Σώματος, η Céline Dion ετοιμάζει δυναμικό comeback

Tabloid 17.04.2026
Eπιστρέφει στη σκηνή και όλοι αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα

Ο Lamar Odom παραδέχτηκε ότι παντρεύτηκε την Khloé Kardashian για τη φήμη και δείχνει πόσο λίγος είναι

Tabloid 17.04.2026
Υποτιμά την Khloé Kardashian και ξεχνά γιατί έγινε γνωστός

Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι ταλαντούχα, έπρεπε να παίζω στην τηλεόραση»

Tabloid Χτες
«Έχω θυσιάσει πάρα πολλά και πήρα λιγότερα», τόνισε η ηθοποιός

«Σπάει» τη σιωπή της η Βικτόρια Μπέκαμ για τη ρήξη με τον Μπρούκλιν ‑ Τα πρώτα δημόσια λόγια

Tabloid Χτες
Η Βικτώρια Μπέκαμ σε μία εξομολόγηση ψυχής, εν μέσω της διαμάχης με τον πρωτότοκο γιο της, Μπρούκλιν

Δακρυσμένος ο Τζώρτζογλου για τη Μαριόλα: Το βίντεο που μου έδειξαν ήταν μαχαιριά στην καρδιά

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε δει στον τηλεοπτικό αέρα φωτογραφίες της πρώην συζύγου του με νέα συντροφιά

«Ρίχτο!»: Ακραίο γλέντι στην Εύβοια, έσπασαν πιάτα και... τουαλέτες με ηλεκτρικό τρυπάνι και σφυρί

Παράξενα Χτες
Το γλέντι δεν σταμάτησε στα... σπασμένα καθώς συνεχίστηκε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, με μουσική, χορό, λαϊκά τραγούδια και σούβλες

Τζένη Οικονόμου για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: Τον γνώρισα όταν ήταν 90 χρονών, με γοήτευσε η ψυχή του

Tabloid Χτες
«Η ηλικία του ήταν κάτι που σαφώς με προβλημάτισε και εμένα, αλλά επειδή στην πορεία γνώρισα τον άνθρωπο Αλέξανδρο, έπαψε να με απασχολεί», είπε ακόμα η σύντροφος του πρώην ποινικολόγου

Αννα Βίσση στο ΟΑΚΑ: Ουρές για ένα εισιτήριο που φτάνει μέχρι τα 477 ευρώ

Tabloid Χτες
Η προπώληση των εισιτηρίων για την εμφάνισή της στο ΟΑΚΑ εξελίσσεται σε φαινόμενο πρωτοφανούς ζήτησης

Σοφία Μουτίδου για την αυτοκτονία του συζύγου της: Έχεις πάρα πολλές ενοχές, σκέφτεσαι αν υπήρχε κάποιο σημάδι

Tabloid Χτες
Το ξεπερνάς με πολλή δουλειά, αυτή ήταν η στιγμή που μπήκα στην ψυχοθεραπεία, είπε η ηθοποιός

Κέιτι Πέρι: Βίντεο από τη βραδιά που η Ρούμπι Ρόουζ κατηγορεί την τραγουδίστρια για επίθεση

Tabloid Χτες
Πρόκειται για εμφάνιση της τραγουδίστριας πριν από περίπου 16 χρόνια στη Μελβούρνη

Αννα Βίσση: Aυτά είναι τα ποσά των εισιτηρίων για το ΟΑΚΑ – Όλες οι λεπτομέρειες

Tabloid Χτες
Λίγη ώρα απομένει μέχρι να ανοίξει η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της Αννας Βίσση στο ΟΑΚΑ