E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Pamela Anderson: «Σκότωσα» τη babysitter που με κακοποιούσε

Τι αποκάλυψε η διάσημη σταρ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/2/2023 | 10:10

Pamela Anderson: «Σκότωσα» τη babysitter που με κακοποιούσε

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix «Pamela: A Love Story» (Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης) η Πάμελα Άντερσον άνοιξε το βιβλίο της λήθης και ξεδίπλωσε τις αναμνήσεις της, χαρίζοντας στους συνδρομητές της δημοφιλούς πλατφόρμας, μία «εκδρομή» στο παρελθόν της. Άλλωστε η λογική της «κλειδαρότρυπας», είναι που άνοιξε ξανά το -σκονισμένο- βιβλίο των απομνημονευμάτων της Άντερσον με τις τέλειες αναλογίες.

Η ξανθιά σεξοβόμβα, της οποίας η πολυτάραχη ζωή, περιλαμβάνει πληθώρα ερωtiκών ειδυλλίων, ένα -κλεμμένο- sex tape, κακοποίηση από τη μπείμπι σίτερ και μία «νοερή» δολοφονία, φέρνει ξανά στο φως τα ένοχα και μη μυστικά της.

Όπως αναφέρεται σε κάποιο σημείο του ντοκιμαντέρ, η γυναίκα που παραμένει αλησμόνητη με το κόκκινο μαγιό της να τρέχει, ως άλλη Αφροδίτη, στις παραλίες της Καλιφόρνια, για τις ανάγκες του Baywatch, υπέστη κακοποίηση στα χέρια της μπέιμπι σίτερ της, κατά την παιδική της ηλικία. Μάλιστα, προς έκπληξη πολλών παραδέχτηκε ότι στα όνειρά της προσπάθησε νοερά να σκοτώσει τη γυναίκα, μαχαιρώνοντας την στην καρδιά με ένα στυλό, όμως τελικά εκείνη πέθανε σε τροχαίο, την επόμενη μέρα.

Η Πάμελα Άντερσον ήταν πεπεισμένη ότι είχε προκαλέσει τον θάνατο, με τις δικές της μαγικές δυνάμεις. Όπως αποκάλυψε κουβαλούσε τις ενοχές της και ποτέ δεν μίλησε σε κανέναν, για όσα είχε βιώσει ως παιδί. Η πλέον 55χρονη σε μία ανατριχιαστική εξομολόγηση στο Netflix ανέφερε: «Μου συνέβησαν μερικά φρικτά πράγματα, όταν ήμουν μικρή.

Είχα μια μπέιμπι σίτερ και οι γονείς μου πίστευαν ότι ήταν μια υπέροχη μπέιμπι σίτερ, επειδή έφερνε δώρα όλη την ώρα, αλλά με παρενοχλούσε. Πάντα μου έλεγε να μην το πω στους γονείς μου. Προσπάθησα να προστατέψω τον αδερφό μου από αυτήν. Προσπάθησα να τη σκοτώσω. Προσπάθησα να τη μαχαιρώσω στην καρδιά με ένα στυλό. Μετά της είπα ότι ήθελα να πεθάνει και τελικά πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την επόμενη μέρα» αναφέρει αρχικά, ενώ συνεχίζει: «Έτσι νόμιζα ότι τη σκότωσα με το μαγικό μου μυαλό και δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν. Αλλά ήμουν σίγουρη ότι το έκανα, ότι ευχήθηκα να πεθάνει και πέθανε. Έζησα με αυτό όλη μου τη νεαρή ζωή».

Όσον αφορά στην παρενόχληση που δεχόταν από τη γυναίκα και στο πώς αντιμετώπισε τα βιώματα αυτά, κατά την παιδική της ηλικία: «Όταν συνέβαιναν εκείνες οι τραυματικές στιγμές, απλά άφηνα το σώμα μου και έφευγα μακριά, όπου έφτιαχνα τον δικό μου μικρό κόσμο. Έσκαβα μια τρύπα στην Κίνα ας πούμε, και σκεφτόμουν "Το μισώ αυτό, το μισώ αυτό, θέλω να φύγω από εδώ"» παραδέχτηκε.

Οι γιοι της, την ενθάρρυναν να κάνει το ντοκιμαντέρ

Ο σκηνοθέτης των απομνημονευμάτων, Ράιαν Γουάιτ ήταν που αποκάλυψε ότι οι γιοι της Πάμελα Άντερσον, ο 26χρονος Μπράντον και ο 25χρονος Ντίλαν, ήταν που την έπεισαν να κάνει το ντοκιμαντέρ. «Λατρεύουν τη μητέρα τους και πραγματικά μισούν να βλέπουν την ιστορία της να λέγεται από άλλους ανθρώπους με τρόπο που δεν αισθάνονται ότι είναι αυθεντικός. Η Πάμελα, από τη φύση της, είναι ένας απίστευτα ανοιχτός και ειλικρινής άνθρωπος. Αυτός είναι ίσως ο λόγος που "κάηκε" πολύ στη ζωή της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουάιτ.

Τον Μπράντον και τον Ντίλαν, η Άντερσον τους απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Τόμι Λι, και καθώς τα παιδιά είχαν μια ταραχώδη σχέση με τον πατέρα τους, παρέμειναν κοντά στη μητέρα τους: «Ο Μπράντον μπορεί να μου μιλήσει για οτιδήποτε με την ειλικρίνεια του καρδιά του. Ο γιος μου ήθελε να πω την ιστορία μου, αυθεντικά και χωρίς διαστρέβλωση» σημείωσε η Άντερσον σε συνέντευξή της.

Όπως εξήγησε ο Γουάιτ, στην ταινία - ντοκιμαντέρ η ηθοποιός αναμένεται να παρουσιαστεί ως αφοπλιστικά ειλικρινής, ενώ η ωμή ειλικρίνειά της το κάνει «μια πραγματικά συναισθηματική ταινία».

Η Άντερσον δεν σκοπεύει να δει την ταινία

Η ηθοποιός όπως τόνισε προς έκπληξη πολλών, στο Vanity Fair δεν έχει δει την ταινία και ούτε σκοπεύει να τη δει: «Το ντοκιμαντέρ δεν το έχω δει και δεν έχω σκοπό να το δω. Έδωσα πλήρη πρόσβαση στα αρχεία και τα ημερολόγια μου και ελπίζω ότι μέσω της πλήρους διαφάνειας, θα έχει νόημα».

Το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης» έκανε πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου και η παραγωγή είναι της Τζέσικα Χαργκρέιβ, της Τζούλια Νότινχαμ και του μεγαλύτερου γιου της Πάμελα Άντερσον, Μπράντον Τόμας Λι. Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί ο Ράιαν Γουάιτ, ο οποίος έχει επίσης σκηνοθετήσει τα «The Keepers» και «Ask Dr Ruth».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μέμος Μπεγνής: «Οκτώ χρόνια προσπαθώ να απαλλαγώ από το χρέος, είναι ένα βάρος που με κρατά ξύπνιο τις νύχτες»

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τη φετινή του πορεία στο YFSF, μέσα από το οποίο έχει ξεχωρίσει για τις μεταμφιέσεις του

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για δημοσίευμα περιοδικού που τη θέλει δεύτερη φορά έγκυο

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφορεί και έχει σχετικό τίτλο περί δεύτερης εγκυμοσύνης της, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός: Χέσ**** αν η λέξη «νικητής» ήταν σωστή για τον Σταύρο Φλώρο, χαλαρώστε λιγάκι

E-Daily 3.Left 05.06.2026
«Υπάρχει και ο παράγοντας ανθρωπιά, εγώ σαν Γιώργος βάζω τελεία εδώ», τόνισε ο παρουσιαστής

Ανατροπή στην υπόθεση Diddy: Η πρώην σύντροφος του άνδρα συνοδού «αδειάζει» τον πρώην της και σώζει την Cassie

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Πώς οι δικηγόροι της Cassie χρησιμοποιούν το ιστορικό του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για να τινάξουν την υπόθεση στον αέρα!

Έλενα Τοπαλίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Οι πρώτες on air δηλώσεις της ηθοποιού για το νυχτερινό μπλόκο της Τροχαίας στην Πατησίων!

ALPHA, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ ανακατεύουν την τράπουλα της ελληνικής τηλεόρασης για νέες σειρές

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Tα στελέχη φουλάρουν τις μηχανές για την επόμενη χρονιά

Από 13 ανάδοχες οικογένειες στο Χόλιγουντ: Η συγκλονιστική ζωή του Μπάρι Κίογκαν πριν γίνει σταρ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Έχασε τη μητέρα του από υπερβολική δόση σε ηλικία 12 ετών, πέρασε από ιδρύματα και κουβαλά τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας μέχρι σήμερα. Η ζωή του Μπάρι Κίογκαν είναι πολύ πιο σκληρή απ` όσο φαντάζεται κανείς.

Η συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τις «μυστηριώδεις» νοσηλείες της Μέριλιν Μονρόε

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η άγνωστη μάχη της Μέριλιν Μονρόε έρχεται στο φως μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Μάικλ Τζόρνταν στη Μύκονο: Γιοτ, πούρο και βραδινό στο NAMMOS

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρύλος του NBA έφτασε με ιδιωτικό jet, εγκαταστάθηκε στο υπερπολυτελές σκάφος του και γευμάτισε με τη σύζυγό του και φίλους στο διάσημο εστιατόριο

Βαρύ πένθος για την Πόπη Τσαπανίδου

E-Daily 3.Left Χτες
Συγκινεί το δημόσιο «αντίο» της κόρης της στη γιαγιά της

Συγκλονίζει η Σάρον Στόοουν για την σωματική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι της

E-Daily 3.Left Χτες
Η 68χρονη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την σωματική επίθεση που δέχθηκε πριν χρόνια μέσα στο σπίτι της από άγνωστο δράστη, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη