E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Pamela Anderson: «Σκότωσα» τη babysitter που με κακοποιούσε

Τι αποκάλυψε η διάσημη σταρ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/2/2023 | 10:10

Pamela Anderson: «Σκότωσα» τη babysitter που με κακοποιούσε

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix «Pamela: A Love Story» (Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης) η Πάμελα Άντερσον άνοιξε το βιβλίο της λήθης και ξεδίπλωσε τις αναμνήσεις της, χαρίζοντας στους συνδρομητές της δημοφιλούς πλατφόρμας, μία «εκδρομή» στο παρελθόν της. Άλλωστε η λογική της «κλειδαρότρυπας», είναι που άνοιξε ξανά το -σκονισμένο- βιβλίο των απομνημονευμάτων της Άντερσον με τις τέλειες αναλογίες.

Η ξανθιά σεξοβόμβα, της οποίας η πολυτάραχη ζωή, περιλαμβάνει πληθώρα ερωtiκών ειδυλλίων, ένα -κλεμμένο- sex tape, κακοποίηση από τη μπείμπι σίτερ και μία «νοερή» δολοφονία, φέρνει ξανά στο φως τα ένοχα και μη μυστικά της.

Όπως αναφέρεται σε κάποιο σημείο του ντοκιμαντέρ, η γυναίκα που παραμένει αλησμόνητη με το κόκκινο μαγιό της να τρέχει, ως άλλη Αφροδίτη, στις παραλίες της Καλιφόρνια, για τις ανάγκες του Baywatch, υπέστη κακοποίηση στα χέρια της μπέιμπι σίτερ της, κατά την παιδική της ηλικία. Μάλιστα, προς έκπληξη πολλών παραδέχτηκε ότι στα όνειρά της προσπάθησε νοερά να σκοτώσει τη γυναίκα, μαχαιρώνοντας την στην καρδιά με ένα στυλό, όμως τελικά εκείνη πέθανε σε τροχαίο, την επόμενη μέρα.

Η Πάμελα Άντερσον ήταν πεπεισμένη ότι είχε προκαλέσει τον θάνατο, με τις δικές της μαγικές δυνάμεις. Όπως αποκάλυψε κουβαλούσε τις ενοχές της και ποτέ δεν μίλησε σε κανέναν, για όσα είχε βιώσει ως παιδί. Η πλέον 55χρονη σε μία ανατριχιαστική εξομολόγηση στο Netflix ανέφερε: «Μου συνέβησαν μερικά φρικτά πράγματα, όταν ήμουν μικρή.

Είχα μια μπέιμπι σίτερ και οι γονείς μου πίστευαν ότι ήταν μια υπέροχη μπέιμπι σίτερ, επειδή έφερνε δώρα όλη την ώρα, αλλά με παρενοχλούσε. Πάντα μου έλεγε να μην το πω στους γονείς μου. Προσπάθησα να προστατέψω τον αδερφό μου από αυτήν. Προσπάθησα να τη σκοτώσω. Προσπάθησα να τη μαχαιρώσω στην καρδιά με ένα στυλό. Μετά της είπα ότι ήθελα να πεθάνει και τελικά πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την επόμενη μέρα» αναφέρει αρχικά, ενώ συνεχίζει: «Έτσι νόμιζα ότι τη σκότωσα με το μαγικό μου μυαλό και δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν. Αλλά ήμουν σίγουρη ότι το έκανα, ότι ευχήθηκα να πεθάνει και πέθανε. Έζησα με αυτό όλη μου τη νεαρή ζωή».

Όσον αφορά στην παρενόχληση που δεχόταν από τη γυναίκα και στο πώς αντιμετώπισε τα βιώματα αυτά, κατά την παιδική της ηλικία: «Όταν συνέβαιναν εκείνες οι τραυματικές στιγμές, απλά άφηνα το σώμα μου και έφευγα μακριά, όπου έφτιαχνα τον δικό μου μικρό κόσμο. Έσκαβα μια τρύπα στην Κίνα ας πούμε, και σκεφτόμουν "Το μισώ αυτό, το μισώ αυτό, θέλω να φύγω από εδώ"» παραδέχτηκε.

Οι γιοι της, την ενθάρρυναν να κάνει το ντοκιμαντέρ

Ο σκηνοθέτης των απομνημονευμάτων, Ράιαν Γουάιτ ήταν που αποκάλυψε ότι οι γιοι της Πάμελα Άντερσον, ο 26χρονος Μπράντον και ο 25χρονος Ντίλαν, ήταν που την έπεισαν να κάνει το ντοκιμαντέρ. «Λατρεύουν τη μητέρα τους και πραγματικά μισούν να βλέπουν την ιστορία της να λέγεται από άλλους ανθρώπους με τρόπο που δεν αισθάνονται ότι είναι αυθεντικός. Η Πάμελα, από τη φύση της, είναι ένας απίστευτα ανοιχτός και ειλικρινής άνθρωπος. Αυτός είναι ίσως ο λόγος που "κάηκε" πολύ στη ζωή της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουάιτ.

Τον Μπράντον και τον Ντίλαν, η Άντερσον τους απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Τόμι Λι, και καθώς τα παιδιά είχαν μια ταραχώδη σχέση με τον πατέρα τους, παρέμειναν κοντά στη μητέρα τους: «Ο Μπράντον μπορεί να μου μιλήσει για οτιδήποτε με την ειλικρίνεια του καρδιά του. Ο γιος μου ήθελε να πω την ιστορία μου, αυθεντικά και χωρίς διαστρέβλωση» σημείωσε η Άντερσον σε συνέντευξή της.

Όπως εξήγησε ο Γουάιτ, στην ταινία - ντοκιμαντέρ η ηθοποιός αναμένεται να παρουσιαστεί ως αφοπλιστικά ειλικρινής, ενώ η ωμή ειλικρίνειά της το κάνει «μια πραγματικά συναισθηματική ταινία».

Η Άντερσον δεν σκοπεύει να δει την ταινία

Η ηθοποιός όπως τόνισε προς έκπληξη πολλών, στο Vanity Fair δεν έχει δει την ταινία και ούτε σκοπεύει να τη δει: «Το ντοκιμαντέρ δεν το έχω δει και δεν έχω σκοπό να το δω. Έδωσα πλήρη πρόσβαση στα αρχεία και τα ημερολόγια μου και ελπίζω ότι μέσω της πλήρους διαφάνειας, θα έχει νόημα».

Το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης» έκανε πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου και η παραγωγή είναι της Τζέσικα Χαργκρέιβ, της Τζούλια Νότινχαμ και του μεγαλύτερου γιου της Πάμελα Άντερσον, Μπράντον Τόμας Λι. Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί ο Ράιαν Γουάιτ, ο οποίος έχει επίσης σκηνοθετήσει τα «The Keepers» και «Ask Dr Ruth».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid 25.03.2026
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid 25.03.2026
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid 25.03.2026
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 25.03.2026
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid 25.03.2026
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Χτες
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Χτες
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους

Μαριγκόνα: «Αντρες Παναθηναϊκοί μου λένε ότι έγιναν Ολυμπιακοί για χάρη μου»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μαριγκόνα την Τρίτη 24 Μαρτίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η γνωριμία με τον Ορλάντο Μπλουμ ‑ «Τον κοίταζα σαν χάνος»

Tabloid Χτες
Τις συναντήσεις της με διεθνείς σταρ θυμήθηκε και περιέγραψε στην εκπομπή «The 2night show» η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Κιμ Καρντάσιαν: Διακοπές με τα παιδιά της και τον Λιούις Χάμιλτον στο Τόκιο

Tabloid Χτες
Η παρουσία του οδηγού της Formula 1 επιβεβαιώνει τις αναφορές που θέλουν τους δύο να έχουν αναπτύξει στενότερη σχέση

Το νέο βίντεο της Τούνη με τα «επιτεύγματά» της προκαλεί αντιδράσεις ‑ «Έτσι νιώθω που έχω καταφέρει όλα αυτά στα 32 μου»

Tabloid Χτες
«Η μισή Ελλάδα με μισεί γιατί δεν έχει καταφέρει όσα εγώ στα 32 μου», αναφέρει στη δημοσίευση