E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Master Chef: Βαριές κουβέντες κατά του Γιώργου Πορφύρη

«Ασέβεια, υπεροψία, ειρωνεία»

Δημοσίευση 3/2/2023 | 08:54

Master Chef: Βαριές κουβέντες κατά του Γιώργου Πορφύρη

Γεμάτη ένταση ήταν η πρώτη ομαδική δοκιμασία που προβλήθηκε στο MasterChef και αφορμή αποτέλεσε η είσοδος στο ριάλιτι μαγειρικής του Γιώργου Πορφύρη και τα όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό του.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο νικητής του Mystery Box, Αλέξανδρος Αντωνελάκης, αφού διάλεξε τον Γιώργο Πορφύρη για αρχηγό της αντίπαλης ομάδας δίνοντάς του την μπλε ποδιά, εξήγησε την κίνησή του αυτή.

«Έπεσαν οι μάσκες και έχει να κάνει με τον τρόπο που μπήκες στο σπίτι, που εμένα προσωπικά με πείραξε. Κάποιους μάλλον δεν τους πείραξε γιατί μπορεί να έχουν άλλο συμφέρον, δεν ξέρω. Η ασέβεια, η υπεροψία, η ειρωνεία και ότι κάποιος μπορεί να υποτιμάει τη νοημοσύνη μου, εμένα με πειράζουν. Στο λέω με πολλή αγάπη και αν κάτι χρειαστείς στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα μαζί σου, αλλά αυτό με πείραξε. Ήθελα να σου πω ότι εγώ προσωπικά σε μένα, από δω και πέρα, δεν σου το επιτρέπω. Το όριο μου είναι μέχρι εδώ. Μπορείς να το κάνεις αυτό με όποιον θέλεις, το δικό μου όριο όμως είναι εκεί. Καλωσήρθες στο MasterChef 2023» είπε ο Αλέξανδρος προς τον Γιώργο Πορφύρη.

Όπως ήταν φυσικό ο Γιώργος Πορφύρης απάντησε σε όσα ακούστηκαν σε βάρος του: «Τα επίθετα, με τα οποία με χαρακτήρισε όπως υπερόπτης, προσβλητικός, ασεβής δεν είναι κάποια που με χαρακτηρίζουν. Προσωπικά αναπαρήγαγα τα λόγια των κριτών όπως κάνει πάντα αυτός που γυρίζει. Θεώρησαν όμως ότι αυτά τα λόγια είναι δικά μου, δικές μου προσωπικές απόψεις και φάνηκα αρκετά προσβλητικός».

Ο πρώην παίχτης του MasterChef η είσοδος του οποίου αποτέλεσε την πρώτη έκπληξη του φετινού ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε και στο πρώτο βράδυ του στο σπίτι λέγοντας ότι «ήταν αρκετά ψυχοφθόρο». «Κάποια παιδιά μου εναντιώθηκαν για δικούς τους προσωπικούς λόγους που αφορούν την "εισβολή" μου στο σπίτι. Είχαμε συζητήσεις μέχρι πολύ αργά το βράδυ, που πλέον μου έμειναν τρεις ώρες μόνο για ύπνο. Τα τρία βασικά τους ζητήματα ήταν πρώτον για ποιο λόγο μπήκα, δεύτερον ποια είναι τα κίνητρα μου και τρίτον τι δουλειά έχω εγώ να επιστρέψω στο MasterChef. Πράγματα τα οποία τα θεωρώ προσωπικά και δεν έχω σκοπό ούτε υποχρέωση να δικαιολογηθώ» είπε ο Γιώργος Πορφύρης.

Οι δύο παίχτες του MasterChef, πάντως, φάνηκε να προσπαθούν να τα βρουν μετά τους υψηλούς τόνους που προηγήθηκαν καθώς είχαν ένα τετ-α-τετ όταν βρέθηκαν στην κουζίνα.

Ο Γιώργος Πορφύρης είπε στον Αλέξανδρο ότι υπήρχε λόγος να του «επιτεθεί» κι να υπάρχει αυτό το πολεμικό κλίμα με τον δεύτερο να επιμένει ότι δεν επρόκειτο για αλλά για έναν τρόπο να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στο σπίτι.

«Ένιωσα άβολα γιατί είναι ένα παιχνίδι που αγαπάω. Δε θα ήθελα για κανένα λόγο να υπάρχουν προστριβές και μάλιστα τόσο νωρίς. Δεν πέφτω από τα σύννεφα, ξέρω τι θα επακολουθήσει. Προσβλήθηκα εκείνη τη στιγμή. Είναι κάτι που δε μου αξίζει», εξήγησε τελικά ο Γιώργος Πορφύρης ο οποίος επέμεινε ότι όσα ακούστηκαν δεν ήταν δικά του λόγια, αλλά λόγια των κριτώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Σκληραίνει» ο ανταγωνισμός τα Σαββατοκύριακα – Τι έρχεται στη βραδινή ζώνη

Media 14.03.2026
Τα κανάλια επιστρατεύουν τα δυνατά τους χαρτιά και ο ανταγωνισμός «φουντώνει»

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Σινεμά 14.03.2026
Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται

Αρης Σοϊλέδης – Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρώην ποδοσφαιριστής

Tabloid Χτες
Δεν αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε στα επείγοντα

Kόρινθος: Πολίτης με νταλκά μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και... τραγουδούσε Καζαντζίδη!

Παράξενα Χτες
Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, όταν πολίτης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να τραγουδά.

Ο Akylas ερμήνευσε μία διαφορετική εκτέλεση του «Ferto» και αποθεώθηκε

Eurovision Χτες
Δείτε το βίντεο - «Η λυπημένη εκδοχή του Ferto» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του

Ο Robbie Williams απέλυσε τον μάνατζέρ του μετά από 14 χρόνια

Tabloid Χτες
Τέλος στη συνεργασία με τον Μάικλ Λόνι - «Το μουσικό τοπίο αλλάζει γρήγορα», εξήγησε

Εβελίνα Παπούλια: «Το σενάριο του Σ` αγαπώ Μ` αγαπάς ήταν χάλια ‑ Το απορρίψαμε πάρα πολλοί»

Tabloid Χτες
Στην αγκαλιά του Φάνη: Καλεσμένη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου ήταν η Εβελίνα Παπούλια, το βράδυ της Πέμπτης 12/3 και μίλησε για όλα