E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Master Chef: Βαριές κουβέντες κατά του Γιώργου Πορφύρη

«Ασέβεια, υπεροψία, ειρωνεία»

Δημοσίευση 3/2/2023 | 08:54

Master Chef: Βαριές κουβέντες κατά του Γιώργου Πορφύρη

Γεμάτη ένταση ήταν η πρώτη ομαδική δοκιμασία που προβλήθηκε στο MasterChef και αφορμή αποτέλεσε η είσοδος στο ριάλιτι μαγειρικής του Γιώργου Πορφύρη και τα όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό του.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο νικητής του Mystery Box, Αλέξανδρος Αντωνελάκης, αφού διάλεξε τον Γιώργο Πορφύρη για αρχηγό της αντίπαλης ομάδας δίνοντάς του την μπλε ποδιά, εξήγησε την κίνησή του αυτή.

«Έπεσαν οι μάσκες και έχει να κάνει με τον τρόπο που μπήκες στο σπίτι, που εμένα προσωπικά με πείραξε. Κάποιους μάλλον δεν τους πείραξε γιατί μπορεί να έχουν άλλο συμφέρον, δεν ξέρω. Η ασέβεια, η υπεροψία, η ειρωνεία και ότι κάποιος μπορεί να υποτιμάει τη νοημοσύνη μου, εμένα με πειράζουν. Στο λέω με πολλή αγάπη και αν κάτι χρειαστείς στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα μαζί σου, αλλά αυτό με πείραξε. Ήθελα να σου πω ότι εγώ προσωπικά σε μένα, από δω και πέρα, δεν σου το επιτρέπω. Το όριο μου είναι μέχρι εδώ. Μπορείς να το κάνεις αυτό με όποιον θέλεις, το δικό μου όριο όμως είναι εκεί. Καλωσήρθες στο MasterChef 2023» είπε ο Αλέξανδρος προς τον Γιώργο Πορφύρη.

Όπως ήταν φυσικό ο Γιώργος Πορφύρης απάντησε σε όσα ακούστηκαν σε βάρος του: «Τα επίθετα, με τα οποία με χαρακτήρισε όπως υπερόπτης, προσβλητικός, ασεβής δεν είναι κάποια που με χαρακτηρίζουν. Προσωπικά αναπαρήγαγα τα λόγια των κριτών όπως κάνει πάντα αυτός που γυρίζει. Θεώρησαν όμως ότι αυτά τα λόγια είναι δικά μου, δικές μου προσωπικές απόψεις και φάνηκα αρκετά προσβλητικός».

Ο πρώην παίχτης του MasterChef η είσοδος του οποίου αποτέλεσε την πρώτη έκπληξη του φετινού ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε και στο πρώτο βράδυ του στο σπίτι λέγοντας ότι «ήταν αρκετά ψυχοφθόρο». «Κάποια παιδιά μου εναντιώθηκαν για δικούς τους προσωπικούς λόγους που αφορούν την "εισβολή" μου στο σπίτι. Είχαμε συζητήσεις μέχρι πολύ αργά το βράδυ, που πλέον μου έμειναν τρεις ώρες μόνο για ύπνο. Τα τρία βασικά τους ζητήματα ήταν πρώτον για ποιο λόγο μπήκα, δεύτερον ποια είναι τα κίνητρα μου και τρίτον τι δουλειά έχω εγώ να επιστρέψω στο MasterChef. Πράγματα τα οποία τα θεωρώ προσωπικά και δεν έχω σκοπό ούτε υποχρέωση να δικαιολογηθώ» είπε ο Γιώργος Πορφύρης.

Οι δύο παίχτες του MasterChef, πάντως, φάνηκε να προσπαθούν να τα βρουν μετά τους υψηλούς τόνους που προηγήθηκαν καθώς είχαν ένα τετ-α-τετ όταν βρέθηκαν στην κουζίνα.

Ο Γιώργος Πορφύρης είπε στον Αλέξανδρο ότι υπήρχε λόγος να του «επιτεθεί» κι να υπάρχει αυτό το πολεμικό κλίμα με τον δεύτερο να επιμένει ότι δεν επρόκειτο για αλλά για έναν τρόπο να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στο σπίτι.

«Ένιωσα άβολα γιατί είναι ένα παιχνίδι που αγαπάω. Δε θα ήθελα για κανένα λόγο να υπάρχουν προστριβές και μάλιστα τόσο νωρίς. Δεν πέφτω από τα σύννεφα, ξέρω τι θα επακολουθήσει. Προσβλήθηκα εκείνη τη στιγμή. Είναι κάτι που δε μου αξίζει», εξήγησε τελικά ο Γιώργος Πορφύρης ο οποίος επέμεινε ότι όσα ακούστηκαν δεν ήταν δικά του λόγια, αλλά λόγια των κριτώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι συνέβη πραγματικά με το Πάμε Δανάη

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη για την θεατρική της παράσταση, βρέθηκε καλεσμένη στις Rainbow Mermaids

Νότης Σφακιανάκης: Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα υπήρχε κανένας μας, είναι το μικρό μας, το αγαπημένο μας

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Όταν έφυγε από την Κω και πήγε στην Αθήνα, ήμουν για έναν μήνα άρρωστη, μου έλειψε πάρα πολύ, έλεγε η αδερφή του τραγουδιστή σε συνέντευξή της

Παγώνια προκαλούν.... εμφύλιο σε ιταλικό χωριό

E-Daily 3.Left 06.05.2026
«Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε από τις κραυγές», δείτε βίντεο

Χαβιέ Μπαρδέμ για Πενέλοπε Κρουζ: Είναι απίστευτα γαμ@@@@α όμορφη

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Τη βλέπω να φωτογραφίζεται και λέω «είναι αυτή η γυναίκα μου; Θεέ μου είναι;»

Η Πόπη Μαλιωτάκη ποζάρει στην παραλία: «Η ζωή με μπικίνι είναι πάντα πιο καλή»

Social 06.05.2026
Η τραγουδίστρια μετράει αντίστροφα για να μπει ο Ιούνιος

Κοψιάλης: Συγκλονίζει για την υπόθεση Φιντιρίκου – «Έχασα την παιδική ηλικία του γιου μου»

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Όπως ανέφερε, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές όταν το όνομά του συνδέθηκε με την υπόθεση

Η νέα star του μπάσκετ που δεν μάσησε τα λόγια της ‑ Τι είπε και βρήκε το μπελά της

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Η κορυφαία επιλογή του draft βρίσκει ρυθμό… και ανοίγει συζητήσεις

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με κόκκινο παντελόνι σε ξέφρενες στιγμές από τη δεκαετία του ’90 στο Alekos Bar

E-Daily 3.Left Χτες
Μια δόση νοσταλγίας από τις χρυσές εποχές της αθηναϊκής νύχτας και την τολμηρή εμφάνιση στο Alekos Bar

Ψυχρολουσία για τις Pussycat Dolls: Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Αμερική, στα αζήτητα τα εισιτήρια

E-Daily 3.Left Χτες
Το συγκρότημα επέστρεψε ως τρίο για τα 20 χρόνια του, ανακοινώνοντας την περιοδεία PCD Forever Tour

Νένα Μεντή για Αννα Παναγιωτοπούλου: «Δεν ήμασταν φίλες, δεν ταιριάζαμε – Είχε ανασφάλειες στη δουλειά»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Νένα Μεντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Τρίτη 5 Μαΐου