E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Της έκανε μήνυση επειδή του αρνήθηκε να κάνουν σχέση και τον έβλεπε μόνο ως φίλο

Ζητά αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ

Δημοσίευση 2/2/2023 | 21:48

Της έκανε μήνυση επειδή του αρνήθηκε να κάνουν σχέση και τον έβλεπε μόνο ως φίλο

Σε δικαστική διαμάχη έφτασαν δύο φίλοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, όταν εκείνος αποφάσισε να την μηνύσει ζητώντας της περίπου 2 εκατ. ευρώ, επειδή του άφησε «συναισθηματικό τραύμα» αφού αρνήθηκε να κάνουν σχέση.

Ο K Kawshigan, διευθυντής της εταιρείας drone D1 Racing, κατέθεσε δύο αγωγές κατά της Nora Tan Shu Mei αφού τον απέρριψε, ισχυριζόμενος ότι οι ενέργειές της τον έβλαψαν και τον ανάγκασαν να χάσει τουλάχιστον πέντε επιχειρηματικές συνεργασίες.

Από την πλευρά η Tan απάντησε με αγωγή με την οποία ζητά χρήματα που ξόδεψε για την ασφάλειά της. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδε το CNA, η γυναίκα εγκατέστησε μεταξύ άλλων σύστημα παρακολούθησης και συναγερμό προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια της.

Η Tan ζήτησε αποζημίωση για τα έξοδα εξοπλισμού αλλά και για τις συμβουλευτικές της συνεδρίες.

Σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου που δημοσιεύθηκε στις 28 Ιανουαρίου, ο K Kawshigan έκανε δύο αγωγές εναντίον της Tan αφού η φιλία τους διαλύθηκε και εκείνη του είπε ότι τον έβλεπε μόνο ως φίλο.

Αρχικά, ο K Kawshigan μήνυσε την Tan για περίπου 15.500 ευρώ για παραβίαση συμφωνίας για την βελτίωση της σχέσης του, αλλά αυτή απορρίφθηκε.

Το δικαστήριο δήλωσε ότι δεν θα γίνει αρωγός στην «μεθοδευμένη προσπάθεια του Kawshigan να εξαναγκάσει σε δέσμευση» την Tan.

Τώρα, ωστόσο, ο Kawshigan μηνύει την Tan για περίπου 2 εκατ. ευρώ στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σιγκαπούρης για διάφορες ζημίες που ισχυρίζεται ότι του προκάλεσε, συμπεριλαμβανομένου του τραύματος που ισχυρίζεται ότι υπέστη όταν του είπε ότι τον έβλεπε μόνο ως φίλο.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σιγκαπούρης στις 9 Φεβρουαρίου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 και έγιναν φίλοι. Η Tan υποστήριξε ότι η φιλία τους άρχισε να καταρρέει όταν «δεν ταίριαζαν στο πώς έβλεπαν τη σχέση τους».

Όπως ανέφερε είπε στον Kawshigan ότι τον έβλεπε μόνο ως φίλο, αλλά ότι εκείνος την θεωρούσε «στενότερη φίλη του», με την γυναίκα να περιορίζει τις κοινωνικές του συναναστροφές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκινεί ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Είχαμε σχέση και πέθανε από ναρκωτικά, μου στοίχισε πολύ»

Tabloid 17.01.2026
«Στην καλλιτεχνική μου πορεία μου έδιναν σχήματα για να ‘μαι πρώτο όνομα εγώ και να πάνε οι άλλοι μετά, αλλά ήμουν πάντα δεύτερο όνομα εγώ»

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Η γνωριμία, το πρώτο φιλί και το «μην το πεις σε κανέναν»

Tabloid 17.01.2026
Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα έδωσαν μία απολαυστική συνέντευξη στον Φάνη Λαμπρόπουλο και μίλησαν για την αρχή της σχέσης τους.

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories 17.01.2026
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Τάσος Ξιαρχό: «Είμαι στρέιτ ομοφυλόφιλος»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Aggelos Podcast βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το «μπαμ» με μια από τις πιο... καυτές WAG στην Ευρώπη

Tabloid Χτες
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετακομίζει στην πόλη με την καλλονή σύζυγό του.

Κατερίνα Στεφανίδη: Επιστρέφει στη δράση επτά μήνες μετά από τη γέννηση του γιου της

Tabloid Χτες
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θ` αγωνιστεί την 1η Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη

Eurovision: Η κίνηση της EBU που προκαλεί φρενίτιδα στους Eurofans

Eurovision Χτες
Τι σκέφτηκαν τα στελέχη της EBU;

Γιώργος Λιάγκας – Έρχεται νέο μέλος στο Πρωινό: Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

Media Χτες
Το πρωί της Παρασκευής 16/1, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε στον «αέρα» του Πρωινού μια ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους συνεργάτες του