E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Της έκανε μήνυση επειδή του αρνήθηκε να κάνουν σχέση και τον έβλεπε μόνο ως φίλο

Ζητά αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ

Δημοσίευση 2/2/2023 | 21:48

Της έκανε μήνυση επειδή του αρνήθηκε να κάνουν σχέση και τον έβλεπε μόνο ως φίλο

Σε δικαστική διαμάχη έφτασαν δύο φίλοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, όταν εκείνος αποφάσισε να την μηνύσει ζητώντας της περίπου 2 εκατ. ευρώ, επειδή του άφησε «συναισθηματικό τραύμα» αφού αρνήθηκε να κάνουν σχέση.

Ο K Kawshigan, διευθυντής της εταιρείας drone D1 Racing, κατέθεσε δύο αγωγές κατά της Nora Tan Shu Mei αφού τον απέρριψε, ισχυριζόμενος ότι οι ενέργειές της τον έβλαψαν και τον ανάγκασαν να χάσει τουλάχιστον πέντε επιχειρηματικές συνεργασίες.

Από την πλευρά η Tan απάντησε με αγωγή με την οποία ζητά χρήματα που ξόδεψε για την ασφάλειά της. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδε το CNA, η γυναίκα εγκατέστησε μεταξύ άλλων σύστημα παρακολούθησης και συναγερμό προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια της.

Η Tan ζήτησε αποζημίωση για τα έξοδα εξοπλισμού αλλά και για τις συμβουλευτικές της συνεδρίες.

Σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου που δημοσιεύθηκε στις 28 Ιανουαρίου, ο K Kawshigan έκανε δύο αγωγές εναντίον της Tan αφού η φιλία τους διαλύθηκε και εκείνη του είπε ότι τον έβλεπε μόνο ως φίλο.

Αρχικά, ο K Kawshigan μήνυσε την Tan για περίπου 15.500 ευρώ για παραβίαση συμφωνίας για την βελτίωση της σχέσης του, αλλά αυτή απορρίφθηκε.

Το δικαστήριο δήλωσε ότι δεν θα γίνει αρωγός στην «μεθοδευμένη προσπάθεια του Kawshigan να εξαναγκάσει σε δέσμευση» την Tan.

Τώρα, ωστόσο, ο Kawshigan μηνύει την Tan για περίπου 2 εκατ. ευρώ στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σιγκαπούρης για διάφορες ζημίες που ισχυρίζεται ότι του προκάλεσε, συμπεριλαμβανομένου του τραύματος που ισχυρίζεται ότι υπέστη όταν του είπε ότι τον έβλεπε μόνο ως φίλο.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σιγκαπούρης στις 9 Φεβρουαρίου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 και έγιναν φίλοι. Η Tan υποστήριξε ότι η φιλία τους άρχισε να καταρρέει όταν «δεν ταίριαζαν στο πώς έβλεπαν τη σχέση τους».

Όπως ανέφερε είπε στον Kawshigan ότι τον έβλεπε μόνο ως φίλο, αλλά ότι εκείνος την θεωρούσε «στενότερη φίλη του», με την γυναίκα να περιορίζει τις κοινωνικές του συναναστροφές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιρανοί ευχαριστούν τις ΗΠΑ για τον θάνατο του Χαμενεΐ με τον «χορό Τραμπ», δείτε βίντεο

Social 03.03.2026
Στα βίντεο οι Ιρανοί αντιγράφουν τον χαρακτηριστικό χορό του Αμερικανού προέδρου στο τραγούδι «YMCA»

Ρία Ελληνίδου: Οι τελευταίες φωτογραφίες με μαγιό από την Ταϊλάνδη

Social 03.03.2026
«Οι διακοπές τέλος!» ανακοίνωσε η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Instagram

Ο γιος του Τομ Χανκς ταξίδεψε στην Κολομβία με ελληνικό διαβατήριο και δεν μπορεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ

Tabloid 03.03.2026
Ο γιος του Τομ Χανκς επέλεξε να ταξιδέψει έχοντας μαζί του το ελληνικό του διαβατήριο, καθώς –όπως είπε– το αμερικανικό του διαβατήριο επρόκειτο να λήξει σύντομα.

Ο πιο καυτός άντρας του Hollywood αυτή τη στιγμή

Tabloid 03.03.2026
Η συμμετοχή του στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» ανέβασε την φήμη του στον ουρανό

Η Κέλι Όσμπορν ξεσπά: «Με χτυπάτε ενώ είμαι ήδη πεσμένη»

Tabloid Χτες
Οι φωτογραφίες της σοκάρουν

Κατερίνα Καινούργιου για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Με συγκίνησε, γιατί οι κριτικές της ήταν πολύ σκληρές – Θυμάμαι να κλαίω»

Tabloid Χτες
«Με το πέρασμα των χρόνων τα ξεχνάς όλα αυτά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha

Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ παντρεύτηκαν στα κρυφά

Tabloid Χτες
Ο στυλίστας της ηθοποιού έκανε την αποκάλυψη

BRIT Awards 2026: Το ξέφρενο live της Rosalía με Björk επισκίασε τα βραβεία

Tabloid Χτες
Τα BRIT Awards 2026 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο Μάντσεστερ