E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλεν ΝτεΤζένερις και Πόρσια ντε Ρόσι ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους

Αφωνη η παρουσιάστρια με την έκπληξη

Δημοσίευση 2/2/2023 | 20:28

Έλεν ΝτεΤζένερις και Πόρσια ντε Ρόσι ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους

Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε την Έλεν ΝτεΤζένερις, η οποία είδε την σύντροφό της Πόρσια ντε Ρόσι να εμφανίζεται με νυφικό προκειμένου να ανανεώσουν τους όρκους τους.

Η παρουσιάστρια και η ηθοποιός αντάλλαξαν όρκους στο νέο τους σπίτι, με την Κρις Τζένερ να αναλαμβάνει την τελετή.

Έχουν περάσει 15 χρόνια από τη στιγμή που Έλεν ΝτεΤζένερις και η Πόρσια ντε Ρόσι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

«Η Πόρσια με εξέπληξε στο πάρτι γενεθλίων της ανανεώνοντας τους όρκους μας», έγραψε η Έλεν ΝτεΤζένερις. «Ευχαριστώ την Κρις Τζένερ για την τέλεση του μυστηρίου και την Μπράντι Καρλίλ για την ερμηνεία και την Πόρσια που είναι το μεγαλύτερο δώρο για μένα, ακόμα και στα γενέθλιά της», πρόσθεσε.

Βίντεο: Η Έλεν ΝτεΤζένερις και η Πόρσια ντε Ρόσι ανταλλάσσουν όρκους

Στο βίντεο φαίνεται η Πόρσια να περπατά ανάμεσα στους καλεσμένους με το νυφικό της. Η Έλεν ΝτεΤζένερις αντικρίζοντάς την μένει άφωνη.

«Θέε μου», είπε.

Οι δυο τους κρατιούνται χέρι-χέρι και κοιτιούνται στα μάτια, ενώ η Κρις Τζένερ πραγματοποιεί την τελετή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Της αρέσουν οι κακοποιητές!»: Aγριο κράξιμο στην Τέιλορ Σουίφτ γιατί κάλεσε τον Μπραντ Πιτ στον γάμο της

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Εξοργισμένοι είναι οι χρήστες των social media γιατί η Σουίφτ στήριξε τον ηθοποιό εν μέσω δικαστικής διαμάχης με την Αντζελίνα Τζολί

Adele – Η αλήθεια πίσω από την απώλεια των 45 κιλών: «Δεν ξεκίνησα για να αδυνατίσω»

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η Adele αποκάλυψε πώς έχασε περίπου 45 κιλά, τι είπε για τη γυμναστική και το άγχος μετά το διαζύγιό της

Συγκλονιστική αποκάλυψη της Mel C: Η σχέση της με το Robbie Williams και η κατάθλιψη

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η Mel C μίλησε για την κατάθλιψη, τη μοναξιά και τα σύντομα ειδύλλια με Robbie Williams και J από τους 5ive

Θοδωρής Φέρρης: Γιατί σταμάτησε τη συναυλία του και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό;

Social Χτες
Ο τραγουδιστής έκανε απρόσμενη παύση στη συναυλία του στην Κοζάνη για να σχολιάσει την εμφάνισή του με χαρακτηριστικό αυτοσαρκασμό.

Ο Μέσι ξέσπασε σε κλάματα μετά την τρομερή ανατροπή στο Μουντιάλ ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την απίστευτη ανατροπή της Αργεντινής κόντρα στην Αίγυπτο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας εκπομπής στον ΣΚΑΪ

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο παρουσιαστών επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με ένα νέο ποιοτικό μαγκαζίνο, ωστόσο το όνομα της εκπομπής παραμένει ακόμα μυστικό.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έγινε 80 ετών ‑ δείτε τι έγραψε η σύζυγός του

E-Daily 3.Left Χτες
Η Τζένιφερ Φλάβιν συγκίνησε με το μήνυμά της στο Instagram για τα γενέθλια του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ο Νίκος Μωραΐτη αποχαιρέτησε τη μητέρα του με ένα συγκλονιστικό μήνυμα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Νίκος Μωραΐτης έχασε τη μητέρα του και μοιράστηκε τον πόνο του μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media.

Νότης Σφακιανάκης: Παντρεύεται ο γιος του Απόλλωνας – Η πρόταση γάμου και οι προετοιμασίες

Tabloid Χτες
Η γυναίκα που μπαίνει στην οικογένεια του Νότη Σφακιανάκη και το άγνωστο παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Κώστας Τσουρός: Το καταπληκτικό εξοχικό του με πισίνα και μαγευτική θέα στη θάλασσα

Social Χτες
Το πολυτελές καταφύγιο του παρουσιαστή στη Σκιάθο, με πισίνα, θέα στη θάλασσα και αυλή για αξέχαστα τραπέζια.

Ποιο γνωστό ζευγάρι των social media χώρισε μετά από προδοσία – Τον έπιασε με άλλη

Social Χτες
Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν στο podcast των Θοδωρή Ρακιτζή και Έλενας Σωτηροπούλου, η γυναίκα ανακάλυψε τη σχέση του συντρόφου της με τρίτο πρόσωπο.

Νίκος Οικονομόπουλος: Αγανακτησμένος στη σκηνή «Πάρτε τα, δεν τα θέλω!»

Social Χτες
Ο Νίκος Οικονομόπουλος αντέδρασε έντονα σε τεχνικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια συναυλίας του, πετώντας τα ακουστικά του στο πάτωμα της σκηνής.