E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σία Κοσιώνη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Χαμός στους δρόμους της Αθήνας

Δημοσίευση 2/2/2023 | 18:42

Σία Κοσιώνη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Η Σία Κοσιώνη, πέρα από επιτυχημένη δημοσιογράφος είναι και πολύ καλή μαμά, καθώς πάντα όταν οι κάμερες και τα φώτα σβήνουν, η ίδια επιστρέφει στο σπίτι της μόνο και μόνο για να περάσει λίγο χρόνο με τον μικρό της γιο, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Συχνά, μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσιεύει μέσα από τα social media της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους (δείτε εδώ τι συνέβη με τον Δήμο στο στούντιο του ΣΚΑΪ) και φαίνεται πως πάντα προσπαθεί να του κάνει τα χατίρια και βρίσκει τρόπους να διασκεδάζουν παρέα.

Η Σία Κοσιώνη με τον μικρό Δήμο σε περιπέτειες στους δρόμους της Αθήνας
Παράδειγμα αυτού είναι και οι φωτογραφίες που απαθανάτισε ο φωτογράφος του youweekly.gr με εκείνη να βρίσκεται πάνω σε πατίνι στη μέση του δρόμου, ενώ ο γιος της καθόταν κανονικά πάνω σε αυτό, κάνοντας έτσι βόλτα στους δρόμους της Αθήνας. Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ έτσι την Σία Κοσιώνη.

Είναι σχεδόν άβαφη, φοράει ένα δερμάτινο παντελόνι, μπότες και μία ζεστή ζακέτα, ενώ φοράει το σακίδιό της στους ώμους και στο πρόσωπό της έχει τα γυαλιά ηλίου της.

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με τους δύο να έχουν καταφέρει με την πορεία τους και όχι μόνο να δημιουργήσουν ένα καλό μέλλον για τα παιδιά τους και μια άνετη ζωή για τους ίδιους.

Το ζευγάρι επιλέγει αρκετά συχνά μαζί με τον μικρό τους γιο, Δήμο να βγαίνουν για χαλαρές κυριακάτικες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, με τα φλας των φωτογράφων να είναι πάνω τους και την οικογένεια να προσπαθεί από την άλλη να κρατά μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Λιόλιου: «Το περίμενα ότι θα με σχολιάσουν για αυτό...»

TV Buzz 02.07.2025
«Θα ρίξουμε τους προβολείς σε 50 ανθρώπους που για τους Χ-Ψ λόγους δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα;»

Γουάντα Νάρα ‑ Μάουρο Ικάρντι: Με παρέμβαση της αστυνομίας ο ποδοσφαιριστής πήρε τις κόρες του

Tabloid 02.07.2025
Η τηλεπερσόνα αρνήθηκε να δώσει τα κορίτσια στον πατέρα τους, αλλά υπέκυψε μετά δεκάωρο σίριαλ και την απειλή της σύλληψης

Τους τσάκωσαν στο Glastonbury: Μαζί κι ερωτευμένοι παρά τις φήμες ‑ αυτός Λόρδος κι αυτή σταρ

Celebrity Stories 02.07.2025
Η «Σάνσα» του Game of Thrones κάνει ρομαντικό comeback με τον αριστοκράτη Περεγρίν Πιρσον, μετά από φήμες χωρισμού και ένα δραματικό unfollow στο Instagram

Taste Atlas: Η ελληνική κουζίνα είναι η καλύτερη στον κόσμο

Social Χτες
Ποιες άλλες είναι στη 10άδα

«Σύννεφο τσουνάμι» στην Πορτογαλία: Το εντυπωσιακό φαινόμενο που κατέγραψαν οι λουόμενοι

Social Χτες
Παρότι συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους, το λεγόμενο roll cloud δεν συνδέεται με τσουνάμι ή επικίνδυνες καιρικές συνθήκες

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει με πράσινο μπικίνι στα Κουφονήσια

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της από παραλία του νησιού

Δέσποινα Βανδή: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς – Δείτε βίντεο

Tabloid Χτες
Οι πρώτες στιγμές της τραγουδίστριας με το κατοικίδιό της