E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εστιατόριο χρέωσε 24€ πελάτισσα για να κόψει την τούρτα των γενεθλίων της

Αναυδη έμεινε νεαρή κοπέλα, μόλις είδε τον λογαριασμό

Δημοσίευση 2/2/2023 | 17:31

Εστιατόριο χρέωσε 24€ πελάτισσα για να κόψει την τούρτα των γενεθλίων της

Η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές οι άνθρωποι αποφασίζουν να γιορτάσουν τα γενέθλια τους σε κάποιο εστιατόριο. Συνήθως κάποιος από τους φίλους του εορτάζων έχει συνεννοηθεί με τον υπεύθυνο του εστιατορίου, ώστε την κατάλληλη στιγμή να έρθει η τούρτα στο τραπέζι.

Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση, το εστιατόριο αποφάσισε να κάνει κάτι μοναδικό. Μια νεαρή κοπέλα ανέβασε στην πλατφόρμα του TikTok ένα βίντεο, στο οποίο μοιράστηκε την μοναδική της εμπειρία.

@vivala_blondiiie I didn’t know this was a thing?!? 😳@BrazyBecca @Michelle Greene @Vanessa Valenbaer #ReadySetLift ♬ I try not to km.. - h

Όπως είναι ξεκάθαρο και στο βίντεο, η απόδειξη που ήρθε στα χέρια της κοπέλας έγραφε: «1 Cake Cut» (κόψιμο της τούρτας), για 25$. Μόλις αντίκρισε την απόδειξη, η κοπέλα πραγματικά σάστισε. Δεν ήξερε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, σχολίασε η ίδια.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η ίδια απόφασισε να μοιραστεί την εμπειρία της και να προειδεάσει τους χρήστες του διαδικτύου, ώστε να γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο υπάρχει σαν μια «υπηρεσία», που μπορεί να προσφέρει ένα εστιατόριο.

Όπως ήταν φυσιολογικό, οι ακόλουθοι της έσπευσαν στα σχόλια του βίντεο, ώστε να τοποθετηθούν για αυτό το μοναδικό γεγονός. Αρκετοί ήταν αυτοί που το γνώριζαν ήδη, πως ισχύει αυτή η «υπηρεσία». Κάποιος έγραψε: «Αυτή είναι μια σωστή πολιτική, καθώς το εστιατόριο πρέπει να βγάλει καινούργια σερβίτσια και μετά να τα πλύνει. Επομένως είναι έξοδα, που πρέπει να καλυφθούν».

Αντιθέτως υπήρχαν και αυτοί που τοποθετήθηκαν ενάντια σε αυτή την πολιτική. «Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω κάποιο φιλοδώρημα». Ενώ κάποιος άλλος σημείωσε: «Δούλεψα αρκετά χρόνια σε εστιατόρια, πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz 27.06.2026
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left 27.06.2026
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας

Στην Ύδρα η Ρίτα Όρα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί

Κιάρα Φεράνι: Οι φωτογραφίες με μπικίνι από τη Μήλο

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Σαν να είναι βγαλμένο από μια καρτ ποστάλ, έγραψε η Ιταλίδα influencer για το νησί και ανέβασε πανέμορφες φωτογραφίες και βίντεο

Αλκαίος για την πρώτη του εμφάνιση στην Κορομηλά: «Έπρεπε κανονικά να μην ξαναπαίξω στην τηλεόραση»

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την πρώτη του εμφάνιση στη Ρούλα Κορομηλά

Από παιδί‑θαύμα της τηλεόρασης σε διανομέας της Amazon – Η νέα ζωή του Danny Pintauro

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο μικρός πρωταγωνιστής του «Who`s the Boss?» δουλεύει σήμερα σε 5 δουλειές για να τα βγάλει πέρα