E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βαλαβάνη σε Μενεγάκη: Η μυστική συμφωνία με τον Ατζούν για τα κινητά

«Εγώ όλη την πρώτη εβδομάδα έκλαιγα off camera»

Δημοσίευση 2/2/2023 | 17:19

Βαλαβάνη σε Μενεγάκη: Η μυστική συμφωνία με τον Ατζούν για τα κινητά

Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να επέστρεψε πριν δύο εβδομάδες από τον Άγιο Δομίνικο, όμως αποφάσισε να επιστρέψει και σε μια αγαπημένη και γνώριμη τηλεοπτική της παρέα, αυτή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ελένη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της με την εμφάνιση της Βαλαβάνη, με το κατακόκκινο κραγιόν της και με την λαμπερή της επιδερμίδα.Η Ευρυδίκη μίλησε για τη δύσκολη επιστροφή στο Survivor και τον αποχωρισμό από τον Βασάλο

«Μπήκα για τα χρήματα γιατί ήταν πολύ καλή οικονομική προσφορά, εμείς του 2017 δεν είχαμε πάρει καλά χρήματα. Η κουβέντα που κάναμε εξ’ αρχής ήταν να πάρουμε τα ίδια χρήματα όλοι.

Ήμασταν πολλοί άνθρωποι που γνωριζόμαστε. Και μετά σκέφτηκα πως δεν θα μπορούσα να μην μπω και να το βλέπω από το σπίτι, κάτι που έγινε. Βλέποντάς του πιστεύω πως δεν θα είχα θέση εκεί.

Γνώριζα πως μπαίνοντας εκεί θα είναι σκληρό, παρόλα αυτά πήρα την απόφαση να μπω αλλά χωρίς να μπλέξω σε ίντριγκες. Είμαι τυχερή που είμαι εδώ, στην οικογένεια, στα ζώα μου. Κι όταν άκουσα το όνομά μου, δεν το περίμενα. Δεν έχει να κάνει με τους followers.

Σίγουρα στην αρχή ήταν στενάχωρο να είμαι σε άλλη ομάδα από τον Κωνσταντίνο.

Εγώ όλη την πρώτη εβδομάδα έκλαιγα off camera, σκεφτόμουν το έξω, τον μπαμπά μου, με επηρέασε όλο αυτό, άργησα να προσαρμοστώ. Δεν είχα κάποιον για να έρθω κοντά, είχαν ήδη δημιουργηθεί πηγαδάκια.», είπε η Βαλαβάνη εξηγώντας πως ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να είναι σε χωριστή ομάδα από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η μυστική συμφωνία όλων των παικτών με τον Ατζούν για τα κινητά


«Όσοι μπήκαν από τις δύο τελευταίες σεζόν του Survivor, μπήκαν έτοιμοι για το ριάλιτι.

Επειδή έγινε ένα ραντεβού με τον Αντζούν και την παραγωγή πριν φύγουμε, επειδή στα προηγούμενα υπήρχε όλο αυτό με κινητά ή με κλεψιά, ξεκαθαρίστηκε πως συμφωνήσαμε όλοι οι παίκτες πως αν πιαστεί με κινητό, έχει αποχωρήσει.

Από τη στιγμή που είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία, θα το έλεγα στην παραγωγή, είναι άτιμο και κατά των κανόνων», αποκάλυψε η Βαλαβάνη για την αποβολή των Δαλάκα και Ασημίνα.


«Όχι επειδή είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω αλλά ο Κωνσταντίνος έχει μπει με έναν σκοπό και θεωρώ ότι θα κρατήσει και θα αντέξει», τόνισε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για μικρότητες και τον Βασάλο αλλά δεν καταλαβαίνουμε την έκρηξή της

«Είναι δικαίωμά μου να μιλώ ή να μην μιλώ για κάτι» απαντά με ειλικρίνεια η Ευρυδίκη, όταν της θέτουν την ερώτηση γιατί δεν μιλά πια για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όπως έκανε παλιά.

«Πράγματα που έκανα κάποτε δε σημαίνει ότι θα συνεχίσω να τα κάνω και στο τώρα ή στο μέλλον μου. Οι άνθρωποι αναθεωρούμε». Δεκτό και σεβαστό και κανείς δεν έχει λόγο να πει στην Ευρυδίκη να ξανακάνει αυτό που έκανε στο παρελθόν, όπου η καθημερινότητά και ο έρωτας με τον Κωνσταντίνο, ήταν front page μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και στα stories τους στα social media.

Και στην ερώτηση τι απαντά στα δημοσιεύματα που έγραφαν ότι όχι απλά έχουν χωρίσει αλλά μένουν στο ίδιο σπίτι λόγω κοινών εμπορικών συμφωνιών με προιόντα για τα social media η Ευρυδίκη θύμωσε:

«Αν είναι δυνατόν! Τα άτομα αυτά, οι «δημοσιογράφοι» αυτοί - τους βάζω σε εισαγωγικά, επειδη έχω υπάρξει δημοσιογράφος και έχω κάνει ρεπορτάζ, διασταυρώνοντας τα πάντα - είπαν πράγματα λες και τα είδαν με τα μάτια τους, λες και τα έζησαν. Κανένας από αυτούς δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι μου, δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει το παραμικρό, παρά βγήκαν και είπαν όσα είπαν», είπε η Βαλαβάνη στο Down Town.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κατερίνα Βρανά από το νοσοκομείο: «Πού και πού συμβαίνουν μικροπράγματα και πρέπει να τσεκάρω ότι είναι όλα εντάξει»

E-Daily 3.Left 23.07.2026
«Δεν έγινε κάτι σοβαρό, μην αγχώνεστε», έγραψε με χιούμορ η stand-up comedian στην ανάρτησή της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Καβγάς για θέση πάρκινγκ – «Με είπαν τσόκαρο και βλήμα»

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η αθλητικογράφος αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στο Instagram όσα της συνέβησαν, αφιερώνοντας μάλιστα μια χαρακτηριστική χειρονομία στη γυναίκα με την οποία διαπληκτίστηκε

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε μαζί με ιερέα που παρακολούθησε τη συναυλία της

E-Daily 3.Left 23.07.2026
«Ωραίος, ωραίος» είπε η τραγουδίστρια στον παπά, ο οποίος της φίλησε το χέρι

Η ελεφαντίνα που «έκλεψε» τσουγκράνα από αγρότη για να ξυστεί – το βίντεο που λατρεύει όλο το ίντερνετ

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η Khamphong, μια ελεφαντίνα από την Ταϊλάνδη, άρπαξε επιδέξια τσουγκράνα από αγρότη, την χρησιμοποίησε για να ξυστεί και την επέστρεψε με απόλυτη ευγένεια.

Θαυμασμός για το γιωτ των 220.000.000 του Εμίρη του Αμπου Ντάμπι που αγκυροβόλησε στην Ψαρρού

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Μαγνήτης έχει γίνει το χλιδάτο σκάφος Mar, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Ψαρρούς

Ταύρος 900 κιλών μπήκε σε μπαρ στην Ισπανία – Δείτε πώς αντέδρασε ο σερβιτόρος

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο παρέμεινε στο κατάστημα λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα χωρίς να τραυματίσει κανέναν ούτε να προκαλέσει υλικές ζημιές.

Αρκούδα σκαρφάλωσε σε στύλο ηλεκτροδότησης στο Νέο Μεξικό – Τραγικό τέλος για το ζώο

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο εντοπίστηκε από οδηγούς που διέρχονταν από αγροτική περιοχή, αλλά οι αρχές δεν μπόρεσαν να το σώσουν εγκαίρως.

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό στο Μπαλί

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το μήνυμα της influencer για την αξία των στιγμών μακριά από το κινητό

Viral στο TikTok: Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά αγκαλιά με ιερέα σε live εμφάνισή της

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ένα αναπάντεχο ντουέτο με ιερέα στη σκηνή έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου, με το βίντεο να κάνει αμέσως το γύρο του TikTok.

Marc Anthony: Τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες με τις οποίες έγινε πατέρας

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ποια είναι τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες της ζωής του