E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντζυ Σαμίου: Αποκαλύπτει τον λόγο που εγκατέλειψε τις πίστες

«Με λύγισαν…»

Δημοσίευση 2/2/2023 | 08:35

Αντζυ Σαμίου: Αποκαλύπτει τον λόγο που εγκατέλειψε τις πίστες

Τους λόγους που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το τραγούδι αποκάλυψε η Άντζυ Σαμίου, μέσα από ανάρτησή της στην πλατφόρμα του TikTok.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια των 90΄s με τις μεγάλες επιτυχίες που ακούγονται μέχρι σήμερα εξομολογήθηκε ότι αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες οι οποίες τη λύγισαν με αποτέλεσμα να αλλάξει τη ζωή της σε κάθε επίπεδο.

«Με λύγισαν…»

«Θα έλεγα με κάθε ειλικρίνεια ότι με λύγισαν κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου και με τελευταίο, με κερασάκι στην τούρτα, η αρρώστια και ο θάνατος του πατέρα μου, την τελευταία φορά που τόλμησα να ξεμυτίσω στις πίστες» λέει αρχικά.

«Έχασα το κέφι μου, το πραγματικό μου κέφι, για να μπορώ να δώσω και στους άλλους χαρά. Δεν μπορώ με τίποτα να υποκριθώ, τουλάχιστον την χαρούμενη. Ο κόσμος της νύχτας είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος, πολύ σκληρός, γεμάτος παγίδες και ακραίες συμπεριφορές, που όχι μόνο θέλει γερό στομάχι, αλλά θέλει να έχεις και κοινά στοιχεία με αυτόν τον χώρο για να μπορείς να αντέξεις» συμπληρώνει.

«Θα έλεγα περισσότερα αν δεν διακινδύνευα να προσβάλω συναδέλφους μου που τα υπομένουν όλα αυτά και επιχειρηματίες και ένα μέρος του υποκόσμου που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Όπως, όλα λοιπόν, τα νομίσματα έχει και αυτό την άλλη του όψη. Δεν είναι μόνο η ομορφιά είναι και η ασχήμια» καταλήγει την εξομολόγησή της.

@angiesamiou Γιατί σταμάτησα το τραγούδι!#foryou #foryoupage #fypシ #viral #life #greektiktok #γιασενα #antzysamiou #angiesamiou ♬ πρωτότυπος ήχος - AngieSamiou
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παϊτέρης για Λατινοπούλου: Για δευτερόλεπτα αισθάνθηκε ότι είναι γύφτισσα και την ενόχλησε, αν ζητήσει συγγνώμη θα τη βάλουμε στη Βουλή

E-Daily 3.Left 25.06.2026
«Να πάει σε έναν καταυλισμό να δει πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι δικιά μας» σημείωσε ο Βασίλης Παϊτέρης - Μήνυση έχει καταθέσει εις βάρος του η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ποιος συνεχίζει επαγγελματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον όμιλο ΑΝΤ1 για το πρωινό του Ρυθμού.

Ποια είναι η σημερινή εικόνα του Μίκι Ρουρκ που ανησυχεί τους πάντες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο 73χρονος ηθοποιός εθεάθη καταβεβλημένος στους δρόμους του Λος Αντζελες, λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του λόγω χρεών ενοικίου.

Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε on air για το κόψιμο της Φαίης Σκορδά και τι φοβάται για τον εαυτό της

TV Buzz 25.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε ανοιχτά για την αιφνιδιαστική λήξη της συνεργασίας της Σκορδά με το MEGA, παραδεχόμενη ότι σκέφτηκε και τη δική της θέση.

Fipster: «Δεν έχω δει πιο ανήθικες δηλώσεις» – Γιώργος Λιάγκας: «Θα τον φοβηθώ εγώ;»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Νέος γύρος λεκτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Fipster, μετά τις δηλώσεις του γιουτιούμπερ για «ανήθικες» δηλώσεις του παρουσιαστή.

Η Στεφανία Γουλιώτη «διακοπάρει» σε πισίνα με μπικίνι ‑ μαντέψτε σε ποια πόλη;

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός βρήκε τον πιο απρόσμενο τρόπο να κάνει διακοπές, χωρίς να φύγει από την Ελλάδα.

Δημήτρης Κοντολάζος: Γιατί δεν πήγε στον γάμο της κόρης του και τι είπε για εκείνη

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν έλαβε πρόσκληση από την κόρη του Αντζυ, στέλνοντας ωστόσο δημόσια τις ευχές του στο νέο ζευγάρι.

Η Αννα Βίσση με κοντό αγορέ μαλλί, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η τραγουδίστρια παρουσιάστηκε με νέο look στο Instagram

Αλίσα Λέμαν: Είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του νέου της συντρόφου μετά από έναν θυελλώδη έρωτα έξι μηνών

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο Μοντέλ ΜακΚένζι, που έγινε γνωστός περισσότερο για τη συμμετοχή του στο Love Island παρά για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, έκανε πρόταση γάμου στην 27χρονη σε παραλία στη Τζαμάικα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι πόζες της με μπικίνι, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε «καλοκαιρινά» στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Η τολμηρή εμφάνιση της Μαντόνα στο Παρίσι με ημιδιαφανές μίνι φόρεμα και χωρίς εσώρουχο

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το look της με ασημί μπότες μέχρι το γόνατο και με μεταλλικό jacket το οποίο στην πορεία αφαίρεσε