E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Βαγιάτας: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – «Ήταν μόλις 59 χρονών»

«Το πάλεψε με υπομονή και δύναμη που δεν ήξερα πως μπορεί να έχει ένας άνθρωπος»

Δημοσίευση 2/2/2023 | 08:30

Γιώργος Βαγιάτας: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – «Ήταν μόλις 59 χρονών»

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο Γιώργος Βαγιάτας τις τελευταίες ώρες όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τα social media. Ο γνωστός ηθοποιός καλείται να διαχειριστεί το πρώορο φευγιό της αγαπημένης του μητέρας, η οποία και απεβίωσε σε ηλικία μόλις 59 ετών όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη νύχτα της Τετάρτης.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Βαγιάτας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρία ξεχωριστά στιγμιότυπα με την μητέρα του συνοδεύοντας τα από μια μακροσκελή ανάρτηση. «Από τα δύσκολα ποστ αυτό είναι ένα από τα δυσκολότερα. Αυτή λοιπόν είναι η μαμά μου. Είχαμε πάντα πολύ καλή σχέση. Δεν θυμάμαι πότε να μαλώνουμε, μπορεί επειδή έφυγα από το σπίτι στα 18 μου, μπορεί γιατί είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Με είδε να αλλάζω πόλεις, καριέρες και πάντα με εμπιστευοταν».

«Όταν ξεκίνησα να κάνω την δουλειά που κάνω τα τελευταία 12 χρόνια δεν έχασε βίντεο. Ποτέ, κανένα. Όσο χαζό και ανούσιο βίντεο να ήταν πάντα θα είχε κάτι καλό να μου πει. Διάβαζε όλα μου τα ποστ και μου έλεγε πάντα πότε θα βγάλω κάτι καινούργιο. Ήταν ότι μπορεί κανείς να ζητήσει από μια μητέρα, με υποστήριζε, με αγαπούσε με καταλάβαινε. Και τα 3 της παιδιά την λάτρευαν. Δυστυχώς 3μιση χρόνια πριν μάθαμε πως έχει καρκίνο. Ακόμα πιο δυστυχώς σε προχωρημένο στάδιο. Από την πρώτη στιγμή όμως δεν την πήρε από κάτω. Το πάλεψε με υπομονή και δύναμη που δεν ήξερα πως μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Δεκάδες χημιοθεραπειες, ακτινοβολίες και κάτι κασόνια φάρμακα. Και ποτε δεν την είδα να λυγίζει».

«Το μόνο που έλεγε είναι πως λυπάται που μας στεναχωρεί. Το πάλεψε και το παλέψαμε η οικογένεια όλοι μαζί αλλα δυστυχώς την προηγούμενη Κυριακή έφυγε από κοντά μας. Ήμασταν όλη η οικογένεια μαζί, για μια τελευταία φορά. Ήταν μόλις 59. Έφυγε γεμάτη αγάπη. Μαμά σ’ αγαπάμε. Ότι βίντεο κάνω για πάντα αφιερωμένο σε σένα, ελπίζω να τα βλέπεις και να σε κάνω περήφανη. Φιλιά» κατέληξε ο Γιώργος Βαγιάτας στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: «Έβαλα μαγιό μετά την εγκυμοσύνη – Η κυτταρίτιδα είναι μέχρι τον αστράγαλο»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές μέσα από την «Super Κατερίνα» την εμπειρία μιας πρόσφατης φωτογράφισης με μαγιό που έκανε μετά τη γέννα

Έλενα Γαλύφα: Κοιμήθηκα σε ταξί, εκεί έχουμε καταντήσει αφού δεν μπορούμε να έχουμε σοφέρ

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ξάπλωσα κανονικά, του λέω «σας πειράζει;» και μου λέει «όχι, κάτσε εκεί να σου ανάψω και air condition» ανέφερε η fashion blogger

Το Top 500 του easy 97.2 επιστρέφει και χαρίζει σε έναν τυχερό ακροατή ένα ταξίδι για δύο στο Παρίσι!

Media 10.06.2026
Μπες στο soundis.gr/easy972, ψήφισε τα αγαπημένα σου τραγούδια και μπες αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι για 2 στο Παρίσι!

Νέο πλήγμα για τον Μπραντ Πιτ: Μετά τον Μάντοξ και η κόρη του, Ζαχάρα ζητά να αλλάξει το επώνυμό της

E-Daily 3.Left 10.06.2026
H 21χρονη υπέβαλε αίτηση αλλαγής επωνύμου στο Ανώτερο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας

Εντυπωσιακός στα 52 του ο «Ζακ Μόρις» από το Saved by the Bell των `90s, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ο Μαρκ Πολ Γκόσελααρ ανέβηκε στη σκηνή για να προωθήσει την νέα κωμική σειρά που πρωταγωνιστεί

Sharon Stone: Η απόφαση για τη μαστεκτομή που οδήγησε στο διαζύγιο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η στιγμή που αποφάσισε να βάλει την υγεία της πάνω απ’ όλα και άλλαξε τη ζωή της

Ράνια Τζίμα προς Πρετεντέρη: «Γελάς, Γιάννη;» – «Μιλάμε σοβαρά τώρα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ράνια Τζίμα σχολίασε με χιούμορ πως «εχθρούς έχει σίγουρα πάντως και αρκετούς»

Οι ανθρώπινες αντιδράσεις γορίλα μετά από οικογενειακό καβγά με τη σύντροφό του που έγιναν viral σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 13χρονος Kiyomasa κάθεται σε στάση στοχαστή και κοιτάζει μελαγχολικά έξω από το παράθυρο – Δείτε το βίντεο

Μίνα Αρναούτη: Πήρα αποζημίωση 39.000 ευρώ μετά από 17 χειρουργεία ενώ άλλοι 270.000 ευρώ

E-Daily 3.Left Χτες
«Ίσως το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο κοστολογούνται τελικά η ανθρώπινη ζωή, η υγεία, η αξιοπρέπεια και τα χρόνια που χάνει ένας άνθρωπος προσπαθώντας να ξανασταθεί όρθιος», αναφέρει

Κατερίνα Καινούργιου: «Βλέποντας πώς συμπεριφέρεται ο άντρας μου στην κόρη μου, τον ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», προχώρησε σε μία τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

Λύγισε η Μαριάννα Τουμασάτου στον αέρα – Μούδιασαν Σεργουλόπουλος και Μελιτά με την αποκάλυψη της ηθοποιού

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη αποκάλυψη προχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου, καλεσμένη νωρίτερα σήμερα (9/6) στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”.