E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον καρκίνο

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης τον Αντίνοο Αλμπάνη

Δημοσίευση 1/2/2023 | 19:09

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον καρκίνο

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» - "Πάντοτε μου δίνει κουράγιο να βλέπω έναν άνθρωπο τόσο ζωντανό δίπλα μου" παραδέχεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης τον Αντίνοο Αλμπάνη. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και η συζήτηση στράφηκε στην περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο.

Με αφορμή τις περιγραφές του Αντίνοου Αλμπάνη για το πώς αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και να ενθαρρύνει με αυτόν τον τρόπο άλλους ογκολογικούς ασθενείς, ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να κάνει μία προσωπική εξομολόγηση.

«Όλοι φαντάζομαι σε ρωτάνε για την περιπέτεια της υγείας σου. Έχεις μιλήσει πάρα πολλές φορές αλλά είναι και πολύ λογικό να το ρωτάμε, γιατί είσαι ένας άνθρωπος που ζει πάρα πολύ καλά τώρα» ξεκίνησε να λέει ο παρουσιαστής.

«Είναι πολύ ελπιδοφόρο αυτό για όσους είτε έχουν ανθρώπους που είναι κοντά τους, είτε οι ίδιοι έχουν μία τέτοια ασθένεια… κι επειδή κι εγώ έχω στην οικογένειά μου ένα τέτοιο παράδειγμα, πάντοτε μου δίνει κουράγιο να βλέπω έναν άνθρωπο τόσο ζωντανό δίπλα μου, που να έχει περάσει αυτή την περιπέτεια» εξομολογείται στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Αλήθεια σου λέω. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έχεις κάνει» είπε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Οι ογκολογικοί ασθενείς το γνωρίζουν ότι από κάποιο σημείο και μετά η ζωή δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Εμείς πρέπει να προσαρμόσουμε τη ζωή μας και να φτιάξουμε έναν καινούργιο κόσμο, να βρούμε μία καινούργια ευτυχία μέσα από αυτό» του απάντησε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα για το Maestro στους Παξούς

E-Daily 3.Left Χτες
Με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media, η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά ουσιαστικά το τελευταίο γύρισμα της σειράς «Maestro» στους Παξούς

Σάκης Ρουβάς για Eurovision: «Δεν μου αρέσει που υπάρχουν επιτροπές, εγώ θέλω να ψηφίζει μόνο ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
«Από τη δική μου εποχή, η Eurovision έχει αλλάξει πολύ» είπε ο τραγουδιστής

Περικλής Κονδυλάτος κατά Akyla: «Ντροπή, ο ελληνικός λαός διασύρεται με τον κάθε κακομοίρη που περιφέρει την βλακεία του»

E-Daily 3.Left Χτες
«Σταματήστε κάπου. Όχι στην ξεφτίλα, όχι στην κακομοιριά όχι στην φτήνια»

Το βίντεο που συγκίνησε τους Eurofans: Η Δανία «υιοθέτησε» τον Βρετανό εκπρόσωπο γιατί καθόταν μόνος

E-Daily 3.Left Χτες
Οι Δανοί προσκάλεσαν στο τραπέζι τους τον Βρετανό εκπρόσωπο της Eurovision 2026, Sam Battle, καθώς καθόταν ολομόναχος κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας

Γιάννης Αϊβάζης: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, μπήκε δημοσιογράφος ντυμένος γιατρός μέσα στο νοσοκομείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Weekend Live»

Survivor: Ο Μάνος Μαλλιαρός συγκινεί για τον Σταύρο Φλώρο: «Μέσα από όλο αυτό, απέκτησα έναν αδερφό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ξέρω πως ό,τι κι αν βρεθεί μπροστά σου, θα το ξεπεράσεις», έγραψε ακόμα

Eurovision 2026: «Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους» ‑ Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Ο καλλιτέχνης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά την άφιξή του στη χώρα

Όταν η Dara συνάντησε επί σκηνής την Ελένη Φουρέιρα και χόρεψαν το Bangaranga

E-Daily 3.Left Χτες
Η Dara ήταν η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2026 για λογαριασμό της Βουλγαρίας, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά!

Τηλεθέαση Eurovision 2026: Τα ποσοστά που έπιασαν Akylas και Ferto

E-Daily 3.Left Χτες
Τα ποσοστά τηλεθέασης του Μεγάλου Τελικού