E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οδηγός χτύπησε επανειλημμένα αυτοκίνητο γιατί δεν μπορούσε να ξεπαρκάρει

Επικό βίντεο!

Δημοσίευση 31/1/2023 | 14:40

Οδηγός χτύπησε επανειλημμένα αυτοκίνητο γιατί δεν μπορούσε να ξεπαρκάρει

Ένας οδηγός αγανάκτησε γιατί κάποιος του είχε μπλοκάρει την έξοδο. Έτσι αποφάσισε να το χτυπήσει αρκετές φορές, προκειμένου να φύγει από το σημείο.Πόσες φορές έχουμε δει ένα αυτοκίνητο στην μέση του πουθενά ή πάνω σε κάποιο πεζοδρόμιο ή γενικώς σε κάποια αλλόκοτη θέση. Έτσι και αυτός ο οδηγός ήρθε αντιμέτωπος με μια παρόμοια περίπτωση.

Ο τρόπος που αποφάσισε να αντιμετωπίσει το γεγονός είναι πραγματικά μοναδικός. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ένα μαύρο αμάξι είναι παρκαρισμένο τελείως λάθος. Αρχικά δεν βρίσκεται στο χώρο που έχει οριοθετηθεί για πάρκινγκ και εν συνεχεία μπλοκάρει την έξοδο των άλλων αυτοκινήτων.

Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, μόλις επέστρεψε αντίκρισε ένα αμάξι να βρίσκεται ακριβώς μπροστά του, χωρίς να του δίνει κάποιο περιθώριο να φύγει.Αφού περίμενε αρκετή ώρα να επιστρέψει ο άλλος οδηγός, αποφάσισε να δράσει.

Έβαλε μπροστά το αμάξι και άρχισε να χτυπάει αρκετές φορές το άλλο αμάξι. Παρά τα πολλά χτυπήματα είναι απορίας άξιο πως το δικό του αμάξι δεν είχε ούτε μια γρατζουνιά. Σε αντίθεση με το αμάξι που του μπλόκαρε το δρόμο, το οποίο απέκτησε διάφορα βαθουλώματα στην πόρτα.

Το βίντεο έχει προκαλέσει την απορία των χρηστών του διαδικτύου, καθώς έχουν μείνει άναυδοι με τον τρόπο που αποφάσισε ο οδηγός να φύγει από το πάρκινγκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο David Schwimmer αποκάλυψε το πιο απρόσμενο επάγγελμα που έκανε στα 18 του

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Πριν γίνει ο Ρος στα «Friends», παρέδωσε διαζύγιο σε παγκόσμιο σταρ

Η NASA «έλυσε» ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Ιστορίας; Το φαινόμενο που ίσως συνέβη τη μέρα της Σταύρωσης του Ιησού

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ένα αστρονομικό φαινόμενο πριν από 2.000 χρόνια ξαναγράφει την Ιστορία

Ο easy 97.2 οργανώνει sunset disco party στη θάλασσα ‑ πώς θα κερδίσεις πρόσκληση

Media Χτες
Το 3ο «Let`s Meet» On Board πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Ιουλίου με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Λατινοπούλου – Παϊτέρης: Νέα κόντρα με «γύφτους και Πακιστανούς» – «Έγινε γύφτισσα για δευτερόλεπτα και την πείραξε»

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρόκειται για χυδαία επίθεση εναντίον μου – Από την ίδια δεν ζητώ συγγνώμη»

Σόφη Πασχάλη: «Έχω βιώσει πολλά συμπτώματα μέχρι να καθαρίσει το κάθε μου συναίσθημα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σόφη Πασχάλη μίλησε για το νέο της βιβλίο, τα retreat με τον σύντροφό της και το προσωπικό ταξίδι προς την εσωτερική ισορροπία

Ο Μίκι Ρουρκ εμφανίστηκε χωρίς δόντια στους δρόμους του Λος Αντζελες, ανησυχία με την εικόνα του

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του ο ηθοποιός εθεάθη να περπατά φορώντας λερωμένα ρούχα, κρύβοντας το πρόσωπό του με κουκούλα

Η Πόπη Μαλλιωτάκη φωτογραφίζεται πάνω σε σκάφος και δίπλα σε έναν γάιδαρο και γράφει «Όταν λάμπεις, ενοχλείς»

Social Χτες
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μύκονο και πόζαρε σε σημεία του νησιού με λεοπάρ μπικίνι

Μανώλης Μητσιάς: «Σε έναν χρόνο το πολύ θα έχω τελειώσει – Δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σπουδαίος ερμηνευτής έθεσε χρονικό ορίζοντα για το τέλος της καλλιτεχνικής του πορείας, εξηγώντας γιατί δεν θέλει να τον λυπηθεί ο κόσμος.

Παϊτέρης για Λατινοπούλου: Για δευτερόλεπτα αισθάνθηκε ότι είναι γύφτισσα και την ενόχλησε, αν ζητήσει συγγνώμη θα τη βάλουμε στη Βουλή

E-Daily 3.Left Χτες
«Να πάει σε έναν καταυλισμό να δει πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι δικιά μας» σημείωσε ο Βασίλης Παϊτέρης - Μήνυση έχει καταθέσει εις βάρος του η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ποιος συνεχίζει επαγγελματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον όμιλο ΑΝΤ1 για το πρωινό του Ρυθμού.

Ποια είναι η σημερινή εικόνα του Μίκι Ρουρκ που ανησυχεί τους πάντες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 73χρονος ηθοποιός εθεάθη καταβεβλημένος στους δρόμους του Λος Αντζελες, λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του λόγω χρεών ενοικίου.