E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λύγισε η Αση Μπήλιου: «Της είπα ότι για εμένα είσαι η μοναδική μητέρα»

Κατάθεση ψυχής από την Αση Μπήλιου

Δημοσίευση 31/1/2023 | 08:33

Λύγισε η Αση Μπήλιου: «Της είπα ότι για εμένα είσαι η μοναδική μητέρα»

Την Άση Μπήλιου φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show και μίλησε για το γεγονός ότι είναι υιοθετημένη και το αν κατάφερε να συγχωρήσει τους βιολογικούς της γονείς.

«Υιοθετήθηκα 3 ημερών και το έμαθα στα 16. Το κορυφαίο κι αυτό που με καθόρισε είναι ότι έχασα τους θετούς μου γονείς, τους οποίους τους είχα και μου είχαν απεριόριστη αγάπη. Ο μπαμπάς πέθανε όταν ήμουν μικρή. Ειδικά ο θάνατος της μαμάς μου είναι αυτό που ονομάζω τα πέτρινα χρόνια. Το ότι έμαθα ότι υιοθετήθηκα, με ζόρισε επειδή ήμουν μικρή. Είμαι από αυτούς που δεν έψαξε τους βιολογικούς γονείς. Στην δική μου περίπτωση, επειδή ένιωθα τόση αγάπη από τους γονείς μου, δεν υπήρχε κάποιο κενό που να ήθελα να γεμίσει. Με έψαξαν αργότερα εκείνοι. Βέβαια, η μητέρα μου, επειδή καταλάβαινε ότι θα «φύγει» κι ήμουν μικρή, μου έλεγε αν θες για να μην μείνεις μόνη σου να πας και της είχα πει τι είναι αυτά που λες; Για εμένα είσαι η μοναδική μητέρα» είπε αρχικά η Άση Μπήλιου συγκινημένη.

‘Όταν έχασα στα 18 την μητέρα μου, ήξερα μόνο να διαβάζω. Έπρεπε να μάθω να δουλεύω για να σπουδάσω, να πληρώνω λογαριασμούς γιατί δεν ήμουν κι από πλούσια οικογένεια. Έγινα ενήλικας πολύ γρήγορα. Έχω κάνει δουλειά και το κομμάτι της απόρριψης, όταν ξέρεις ότι σε δίνουν, δέχεσαι μια απόρριψη μόλις έχεις έρθει στον πλανήτη. Πρέπει να το διαχειριστείς μόνος σου, αλλά με βοήθεια γίνεται ακόμα καλύτερα. Εγώ ζήτησα αυτήν την βοήθεια και την έλαβα και τους έχω συγχωρήσει απόλυτα. Ίσα ίσα ευχαριστώ που με έδωσαν σε αυτήν την οικογένεια. Μολονότι τους έχασα νωρίς, πήρα όλα αυτά τα εφόδια. » πρόσθεσε η Άση Μπήλιου για τους βιολογικούς της γονείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παϊτέρης: Έχει γύφτικη ομορφιά – Λατινοπούλου: Από γύφτο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Αγρια κόντρα του τραγουδιστή με την πρόεδρο της «Φωνής Λογικής»

Βίκυ Παγιατάκη: Η εξομολόγηση για τον δεύτερο γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 18.06.2026
«Μου είπε, ""θα πάμε εκεί γιατί παντρεύεται η Βουγιουκλάκη»

Ειρήνη Κολιδά για Σταύρο Φλώρο: «H Acun Media έχει σταθεί δίπλα του, σε μένα δεν στάθηκε όταν είχα χτυπήσει»

E-Daily 3.Left 18.06.2026
«Είχα σκεφτεί να κινηθώ νομικά και θα μπορούσα να το έχω κάνει»

Ο Τζόκοβιτς συνάντησε την Dara και χόρεψαν το «Bangaranga»!

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Η νικήτρια της Eurovision 2026 και ο Σέρβος υπερπρωταθλητής του τένις σε μία μοναδική «χορευτική συνάντηση»

Gio Kay: «Θα γίνω ευρωβουλευτής, να το θυμάστε αυτό»

E-Daily 3.Left 18.06.2026
«Έχω μαζέψει τον κόσμο και πρέπει να γίνουν τα πράγματα» είπε ο Gio Kay αναφορικά με το όνειρό του να γίνει ευρωβουλευτής

Μίνα Καραμήτρου: Επέστρεψε on air με νάρθηκα μετά την έκρηξη στο OPEN

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με νάρθηκα στο πλατό του «10 παντού» μετά το κάταγμα από την έκρηξη κλιματιστικού, διαλύοντας κάθε ανησυχία με χιούμορ.

Έφυγε στα 35 της η Ντέιβι Τσέις ‑ Η «Σαμάρα» του The Ring δεν είναι πια κοντά μας

Tabloid 18.06.2026
Θλίψη στο Χόλιγουντ για τον χαμό της νεαρής ηθοποιού

Ο Αρκάς σχολιάζει την εισβολή των... λαγοκέφαλων με τον δικό του τρόπο

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Ο Αρκάς ξεκίνησε τη μέρα με ένα αιχμηρό σχόλιο

H επική πισίνα καρδιά: Το σπίτι της Jayne Mansfield έμοιαζε με σκηνικό από ροζ παραμύθι

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Το πιο ροζ σπίτι του Χόλιγουντ είχε πισίνα και μπανιέρα σε σχήμα καρδιάς

Πέμη Ζούνη: Τι αποκάλυψε για τις ερωτικές σκηνές με τον Παπακαλιάτη στο «Κλείσε τα Μάτια»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες συνθήκες γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς και τις διαφορές με τη σημερινή τηλεοπτική παραγωγή.

Ο Τζον Μπον Τζόβι αποκαλύπτει ότι έχει αναρρώσει πλήρως μετά την επέμβαση στις φωνητικές χορδές

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν χάσαμε ποτέ την πίστη μας», λέει ο 64χρονος ροκ σταρ

Αγιος Έρωτας: Πόσο κόστισε η σειρά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία;

E-Daily 3.Left Χτες
Η μυθοπλασία του ALPHA που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό - και το κόστος της