E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο καρκίνος ήρθε απότομα και ήταν πολύ επιθετικός

«Ποτέ δεν πετούσα στα σύννεφα, πάντα ήξερα ότι ο θάνατος είναι εκεί σε μια γωνία και μας περιμένει»

Δημοσίευση 31/1/2023 | 01:17

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο καρκίνος ήρθε απότομα και ήταν πολύ επιθετικός

Για την τυχαία διάγνωσή του με μίας επιθετικής μορφής καρκίνου μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο δημοσιογράφος και πρώην επικεφαλής του «Ποταμιού», μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» αναφέρθηκε για πρώτη φορά πώς από τύχη έκανε εξετάσεις και ανακάλυψε πως έπασχε από καρκίνο ενώ πρόσθεσε πως πλέον όλα είναι καλά καθώς τον αντιμετώπισε με επιτυχία.

«Ο καρκίνος ήρθε απότομα. Έχει πλάκα αυτό, δεν το έχω ξαναπεί. Έκανα ως αρχηγός περιοδεία στο Γενικό Ναυτικό Νοσοκομείο και ένας νεαρός γιατρός μου λέει: ''Να κάνουμε ένα τεστ;''. Του λέω ''άσε με τώρα''. Και με παίρνει σχεδόν «βίαια» και με πάει για τεστ. Με παίρνει τηλέφωνο την επόμενη μέρα και μου λέει: ''Μπορείτε να ξαναέρθετε να κάνετε την εξέταση, γιατί έχει γίνει λάθος;''. Μου λέει: ''Είναι ένα νούμερο που δεν μπορεί να υπάρχει''. Πήγα την επόμενη μέρα, έκανα εξέταση και ήταν ένας καρκίνος πολύ επιθετικός. Αλλά όλα είναι καλά», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Αναφορικά με πώς άλλαξε όλο αυτό τη ζωή του ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε πως «αυτό δεν άλλαξε ιδιαίτερα το αξιακό μου σύστημα γιατί λίγο καιρό πριν με είχε πληγώσει ο θάνατος του πατέρα μου που έφυγε 62 χρονών. Ήξερα ότι ο θάνατος είναι κάτι που υπάρχει εκεί στη γωνία και μας απειλεί όλους. Επηρεάστηκε η ζωή μου από αυτό αλλά δεν έχω καταφέρει να αλλάξω το μόνιμο άγχος που έχω για τη ζωή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.

Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο

E-Daily 3.Left Χτες
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό