E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο πασίγνωστος ροκ σταρ που κατάλαβε πως αγαπά την κιθαρίστριά του, μόλις παντρεύτηκε κάποια άλλη

Και μια ιστορία αγάπης που τραβά 30 χρόνια

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 30/1/2023 | 12:58

Ο πασίγνωστος ροκ σταρ που κατάλαβε πως αγαπά την κιθαρίστριά του, μόλις παντρεύτηκε κάποια άλλη
kowalievska/pexels

Δυστυχώς για την πρώην σύζυγό της Julianne Phillips, o Bruce Springsteen πραγματικά βρήκε το άλλο του μισό στην κιθαρίστρια του συγκροτήματός του, Patti Scialfa. Σύμφωνα με τα απομνημονεύματά του, ήταν τη στιγμή που παντρεύτηκε την Phillips που συνειδητοποίησε ότι ήταν η Scialfa αυτη που αγαπούσε.

 Ο Springsteen προφανώς Scialfa πριν χωρίσει επίσημα τον Phillips το 1989 — μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια γάμου. Το ζευγάρι είναι μαζί για σχεδόν τρεις δεκαετίες - αποδεικνύοντας ότι η αληθινή αγάπη αντέχει πραγματικά στη δοκιμασία του χρόνου.

Η περιοδεία του Born in the U.S.A ξεκίνησε μια Παρασκευή βράδυ. Την Κυριακή πριν από την πρεμιέρα, ο Bruce κάλεσε μια κοκκινομάλλα τραγουδίστρια που γνώριζε από τη μουσική σκηνή του Jersey Shore να έρθει σε μια από τις τελευταίες πρόβες του E Street Band. Μια μέρα αργότερα, η τραγουδίστρια προσλήφθηκε και της είπαν να ετοιμάσει τις βαλίτσες της: ήταν στο συγκρότημα και έπρεπε να είναι στο Saint Paul σε τρεις μέρες.

Η απόφαση μπορεί να είχε ληφθεί την τελευταία στιγμή, αλλά η Patti Scialfa σίγουρα δεν ήταν άγνωστη όταν μπήκε στο E Street Band. Αυτή και ο Bruce ήταν φίλοι, καθώς είχαν πάει στα ίδια σόου στο Stone Pony πολλές νύχτες στις αρχές της δεκαετίας του '80.

Είχε σπουδάσει στη Σχολή Μουσικής του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι και στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Ενώ για πρώτη φορά προσπαθούσε να κερδίσει τα προς το ζην παίζοντας μουσική στα μέσα της δεκαετίας του '70, είχε απαντήσει σε μια διαφήμιση στο Village Voice που οδήγησε σε μια ακρόαση με το E Street Band. είχε μάλιστα ηχογραφήσει με τον Bruce στο στούντιο κατά τη διάρκεια των συνεδριών Born in the U.S.A.

Έχοντας ερωτευτεί στην περιοδεία στο Tunnel, ο Bruce και η Patti παντρεύτηκαν το 1991. Εχουν τρία παιδιά. Η γέννηση των παιδιών τους και ο ρόλος της στη σημερινή E Street Band οδήγησε στην περιοδική απουσία της από τη σκηνή, με τον Bruce να σημειώνει χιουμοριστικά ότι, με τους εφήβους στο σπίτι, «το φρούριο πρέπει να φυλάσσεται», οπότε η ίδια συμμετέχει πλέον σε κάποια πρότζεκτ, αλλά όχι σε όλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δύσκολες ώρες για τη Λίνα Σακκά

Tabloid Χτες
Μια βαθιά συγκινητική ανάρτηση δημοσίευσε η Λίνα Σακκά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της ανθρώπου

Τα Φιλαράκια: Η αποκάλυψη της Λίζα Κούντροου για τον ρόλο της Φίμπι

Tabloid Χτες
«Δεν ήταν χαζούλα, όπως πίστευαν όλοι», τόνισε σε νέα συνέντευξή της

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ανάρτηση της από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κόρης της

Tabloid Χτες
H γνωστή παρουσιάστρια πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση από το μαιευτήριο, επιλέγοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα Instagram story

Σοφία Αλιμπέρτη: Η on air έκπληξη στον Good Job Nicky ‑ «Είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα»

Tabloid Χτες
«Είμαι περήφανη για τον άνθρωπο που είναι ο γιος μου» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια

Χάρης Ρώμας: «Υπάρχει μια ιδέα να γίνει το “Κωνσταντίνου και Ελένης»

Tabloid Χτες
Σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε και σίγουρα θα χαροποιήσει πολλούς τηλεθεατές προχώρησε ο Χάρης Ρώμας

Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Τούνη: « Ο καταδικασμένος προκαλεί αντί να σκύψει το κεφάλι»

Tabloid Χτες
«Αντιλαμβανόμαστε όλοι το νομικό ζήτημα, αλλά υπάρχει κι ένα ηθικό πλαίσιο», τόνισε η παρουσιάστρια

Χαμός σε εκπομπή της ΕΡΤ: Το σχόλιο της Βάσιας Αναστασίου έκανε μπαρούτι τη Σοφία Βούλτεψη

Media Χτες
«Δεν θέλω να ξανακούσω πότε γεννήθηκες» είπε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου στο μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ

Το ξέσπασμα του Χάρη Λεμπιδάκη κατά της κριτικής επιτροπής στο J2US

Tabloid Χτες
Με ένταση ξεκίνησε το αποψινό live επεισόδιο του Just the 2 of Us, με τον Χάρη Λεμπιδάκη να έρχεται σε σύγκρουση με τους κριτές

Αννα Βίσση: Αυλαία στο Hotel Ερμού μετά από 10 χρόνια – Το φιλί στον Νίκο Καρβέλα και η ανακοίνωση

Tabloid Χτες
Ύστερα από μια δεκαετία απόλυτης επιτυχίας, sold out εμφανίσεων και αξέχαστων στιγμών, η Αννα Βίσση αποχαιρέτησε το Hotel Ερμού με ένα φινάλε αντάξιο της πορείας της