E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ψινάκης: «Τότε τις αδελφές τις κρεμάγανε στο Σύνταγμα»

Γιατί δεν έκανε οικογένεια

Δημοσίευση 28/1/2023 | 20:18

Ψινάκης: «Τότε τις αδελφές τις κρεμάγανε στο Σύνταγμα»

Για την εκπομπή «Έλεος!» που παρουσιάζει με την Αννίτα Πάνια, Έλεος, την προσωπική του ζωή και γιατί δεν θα ήθελε να κάνει οικογένεια, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Ψινάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

«Δεν είμαι ο κεντρικός είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Φλερτάραμε επαγγελματικά πάρα πολλά χρόνια με την Αννίτα. Υπήρχαν δυσκολίες για την εκπομπή. Τώρα που ανακάλυψα το Youtube, η τηλεόραση μου φαίνεται πολύ καθωσπρέπει. Οι συνεντεύξεις είναι τραγικά βαρετές πια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι με μια σοβαροφάνεια που ανακυκλώνονται ανά δεκαετίες» είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε γιατί δεν πήρε ποτέ την απόφαση να κάνει οικογένεια: «Στη ζωή μου είχα την τύχη και μπόρεσα λόγω οικογένειας, να περνάω καλά. Από μικρός κατάλαβα ότι δεν έχουμε χρόνο και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να περνάω καλά ό,τι κι αν κάνω. Άμα ήθελα, θα είχα κάνει οικογένεια. Όταν έχεις αποφασίσει να περνάς καλά και κάνεις ένα παιδάκι, πρέπει να το κάνεις μικρός. Δεν μπορείς να είσαι μπαμπάς και παππούς μαζί. Αν κάνω τώρα, θα έχει το παιδί 5 χρόνια μπαμπά. Πόσα να φτάσει ο άνθρωπος; Όταν κάνεις παιδί και είσαι υπεύθυνος πρέπει να είσαι από πάνω 18-20 χρόνια» είπε με το γνωστό του χιούμορ.

«Βέβαια για όλη σου τη ζωή πρέπει να είσαι, αλλά 18-20 πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Που σημαίνει δεν μπορείς να περάσεις καλά και μετά το παιδί μεγαλώνει και φεύγει. Οικογένεια δεν θα έκανα, παιδί μπορεί να έχω κανένα από πολύ παλιά, τώρα θα είναι γέρος και αυτός» συνέχισε γελώντας.

«Όταν κάναμε του Απαράδεκτους τότε με την Δήμητρα και βάλαμε τον Μπέζο γκέι, τότε τις αδελφές τις κρεμάγανε στο Σύνταγμα. Δεν είναι όπως τώρα που είναι in» είπε κλείνοντας ο Ηλίας Ψινάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια γυναίκα του άλλαξε τη ζωή και πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για έναν χωρισμό που τον σημάδεψε βαθιά

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της και ποιοι φόβοι της τελικά επιβεβαιώθηκαν

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τι έγραψε ο κουμπάρος του για τον αποχαιρετισμό που «έγινε χίλια κομμάτια»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση τον Λορέντζο Καριέρε, ενώ η σύζυγός του Έλενα Κατραβά άφησε άφωνους με τα λόγια της.

Η Σίντνεϊ Σουίνι ξεπακετάρει τη νέα της συλλογή εσωρούχων ‑ δείτε τι αποκάλυψε

Social 16.07.2026
Η ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο κουτί της εταιρείας εσωρούχων Syrn που έχει ιδρύσει, σε ένα βίντεο που εντυπωσίασε εκατομμύρια followers.

Ο Αργεντίνος σπίκερ που έγινε viral: Ξέσπασε μετά το 2‑1 του Μαρτίνεζ και φώναζε «αυτό είναι η Αργεντινή»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Πάμπλο Γκιράλτ έγινε διάσημος μετά το ξέσπασμα και τα... γαλλικά στην πρώτη από τις μεγάλες ανατροπές της Αργεντινής στο Μουντιάλ κόντρα στην Αίγυπτο

Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού που ραγίζει καρδιές

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Α` Νεκροταφείο Αθηνών

Carré Otis και Mickey Rourke: Ο έρωτας που μετατράπηκε σε εφιάλτη

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η παγίδα πίσω από το πάθος της