E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ψινάκης: «Τότε τις αδελφές τις κρεμάγανε στο Σύνταγμα»

Γιατί δεν έκανε οικογένεια

Δημοσίευση 28/1/2023 | 20:18

Ψινάκης: «Τότε τις αδελφές τις κρεμάγανε στο Σύνταγμα»

Για την εκπομπή «Έλεος!» που παρουσιάζει με την Αννίτα Πάνια, Έλεος, την προσωπική του ζωή και γιατί δεν θα ήθελε να κάνει οικογένεια, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Ψινάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

«Δεν είμαι ο κεντρικός είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Φλερτάραμε επαγγελματικά πάρα πολλά χρόνια με την Αννίτα. Υπήρχαν δυσκολίες για την εκπομπή. Τώρα που ανακάλυψα το Youtube, η τηλεόραση μου φαίνεται πολύ καθωσπρέπει. Οι συνεντεύξεις είναι τραγικά βαρετές πια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι με μια σοβαροφάνεια που ανακυκλώνονται ανά δεκαετίες» είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε γιατί δεν πήρε ποτέ την απόφαση να κάνει οικογένεια: «Στη ζωή μου είχα την τύχη και μπόρεσα λόγω οικογένειας, να περνάω καλά. Από μικρός κατάλαβα ότι δεν έχουμε χρόνο και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να περνάω καλά ό,τι κι αν κάνω. Άμα ήθελα, θα είχα κάνει οικογένεια. Όταν έχεις αποφασίσει να περνάς καλά και κάνεις ένα παιδάκι, πρέπει να το κάνεις μικρός. Δεν μπορείς να είσαι μπαμπάς και παππούς μαζί. Αν κάνω τώρα, θα έχει το παιδί 5 χρόνια μπαμπά. Πόσα να φτάσει ο άνθρωπος; Όταν κάνεις παιδί και είσαι υπεύθυνος πρέπει να είσαι από πάνω 18-20 χρόνια» είπε με το γνωστό του χιούμορ.

«Βέβαια για όλη σου τη ζωή πρέπει να είσαι, αλλά 18-20 πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Που σημαίνει δεν μπορείς να περάσεις καλά και μετά το παιδί μεγαλώνει και φεύγει. Οικογένεια δεν θα έκανα, παιδί μπορεί να έχω κανένα από πολύ παλιά, τώρα θα είναι γέρος και αυτός» συνέχισε γελώντας.

«Όταν κάναμε του Απαράδεκτους τότε με την Δήμητρα και βάλαμε τον Μπέζο γκέι, τότε τις αδελφές τις κρεμάγανε στο Σύνταγμα. Δεν είναι όπως τώρα που είναι in» είπε κλείνοντας ο Ηλίας Ψινάκης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Γεννήθηκα σε αίρεση»: Η συγκλονιστική ζωή της Rose McGowan μοιάζει με σενάριο ταινίας – αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή

Celebrity Stories 13.05.2025
Από απομονωμένη παιδική ηλικία μέσα σε θρησκευτική κοινότητα, μέχρι το λαμπερό (και σκοτεινό) Χόλιγουντ, η Rose McGowan δεν έζησε απλώς μια ζωή… έζησε δέκα. Και δεν σιώπησε ποτέ

«Έραβε νυφικό κι εκείνος της έστειλε προσκλητήριο με την άλλη» – Η θυελλώδης σχέση του Κώστα Βουτσά με πασίγνωστη ηθοποιό

Celebrity Stories 13.05.2025
Ένας έρωτας σαν ταινία... αλλά με τέλος που ούτε η Φίνος Φιλμ δεν θα τολμούσε να γράψει

Κάννες 2025: Απαγορεύεται το yυμνό στο κόκκινο χαλί ‑ Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός για τα «naκed dresses»

Tabloid Χτες
Αλλαγή πλεύσης στο Φεστιβάλ Καννών, που βάζει φρένο στην τάση της υπερέκθεσης, απαγορεύοντας τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Μοντέλο σε… αποστολή για να σταματήσει παρθένους άνδρες να συμμετέχουν σε θυμωμένες κοινότητες incel

Tabloid Χτες
Η Στρέλα θεωρεί πως πολλοί νέοι άνδρες αναζητούν απλώς αναγνώριση και επιβεβαίωση, πέρα από το σeξ

Eurovision 2025: Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής με την εμφάνιση της Klavdia επάνω στη σκηνή

Eurovision Χτες
Με ένα φόρεμα - έκπληξη στη σκηνή της Eurovision 2025 τη βραδιά του Β` Ημιτελικού

Μικαέλα Φωτιάδη: «Δε σε έχω δει εδώ και πολύ καιρό λόγω της ασθένειας μου, αλλά κάθε μέρα παλεύω για σένα»

Tabloid Χτες
Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε χθες Κυριακή 11 Μαΐου η Μικαέλα Φωτιάδη, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ο Γιώργος Πρίντεζης βάφτισε τη δεύτερη κόρη του στην Αίγινα

Tabloid Χτες
Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Αριάδνη

Eurovision 2025: Τα προγνωστικά για την Ελλάδα με την Klavdia ‑ Ποια είναι τα φαβορί

Tabloid Χτες
Η δική μας Klavdia με την «Αστερομάτα», που εμφανίζεται στον β` ημιτελικό της Eurovision την Πέμπτη, 15 Μαΐου, έχει λάβει θετικές κριτικές με την είσοδο στον τελικό να θεωρείται εύκολη