E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μη με φωνάζεις με το πραγματικό μου όνομα» λέει σeξεργάτρια

Ο λόγος που βάζει όρια στους πελάτες

Δημοσίευση 27/1/2023 | 18:41

«Μη με φωνάζεις με το πραγματικό μου όνομα» λέει σeξεργάτρια
Φωτογραφία από Rodolfo Clix

Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει μια εργάτρια του σeξ είναι να επιθυμεί ο πελάτης να αναπτύξουν συναισθηματικά τη σχέση τους, κάτι που ξεκινάει πάντα με την ερώτηση «ποιο είναι το αληθινό σου όνομα;».

Η Chris Belcher που είναι επαγγελματίας dominatrix και δραστηριοποιείται με το όνομα «Mistress Natalie» σε άρθρο που έγραψε στους New York Times ανέφερε ότι κάποτε έκανε το λάθος να αποκαλύπτει εν μέρει την πραγματική της ταυτότητα, κάτι που παραλίγο να της κοστίσει ακριβά.

Μια μέρα συναντήθηκε με έναν νεαρό φοιτητή σε ένα ξενοδοχείο και μετά την επαφή τους, εκείνος τη ρώτησε πως ονομάζεται. Εκείνη δεν αποκάλυψε το Chris που είναι το χαϊδευτικό της, αλλά είπε Christina, όπως τη φώναζαν οι γονείς της. Οι δρόμοι τους χώρισαν, όμως εκείνος έψαξε και βρήκε τόσο το τηλέφωνο της, όσο και το email της, ενώ ξεκίνησε να της στέλνει μηνύματα, όπως «Chris σε αγαπώ» και ότι «θέλω να χτίσω ένα σπίτι και ελπίζω να έρθεις μια μέρα και να μείνεις μαζί μου».

Το ποτήρι ξεχείλισε λοιπόν, όταν μια μέρα που ήταν Χριστούγεννα, εκείνος έστειλε το εξής μήνυμα, το οποίο δεν έλαβε ποτέ απάντηση: «Πάω για επίσκεψη στο σπίτι των γονιών μου και θα ήθελα να συναντηθούμε… Σε παρακαλώ Christina μην καταστρέψεις τα Χριστούγεννα μου».

«Θέλω να σε δω… θα αυτοκτονήσω»

Η Chris Belcher ανέφερε ότι είχε μια πελάτισσα, η οποία έπαθε εμμονή μαζί της και ζητούσε συνέχεια να τη συναντήσει. Μια μέρα λοιπόν, της ζήτησε να συναντηθούν σε ένα ξενοδοχείο και όταν πήγε η Chris, συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα δεν είχε χρήματα και απλά ήθελε να τη δει.

Έτσι, της πλήρωσε το ταξί και σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να κάνουν τίποτα. Εκείνη όμως, ξεκίνησε να στέλνει email αναφέροντας ότι «θέλω να σε δω» και πως «θα αυτοκτονήσω».

Πλέον, η Chris Belcher μπορεί να μην εργάζεται ως σeξεργάτρια, όμως τονίζει ότι ποτέ δεν πρέπει κάποιο άτομο του χώρου να αποκαλύπτει το αληθινό του όνομα ή ακόμα και προσωπικά του στοιχεία. Αυτό, γιατί είναι εύκολο να εντοπιστεί από κάποιον εμμονικό πελάτη και μερικές φορές η κατάληξη δεν είναι μια απλή ενόχληση, όπως στην περίπτωση της, αλλά μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ουγγαρέζος: Απαντά στον Τσιμιτσέλη μετά την συνέντευξη «χείμαρρος» – Η ανάρτησή του

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη φαίνεται να «φούντωσε» ξανά μετά την συνέντευξη «χείμαρρος» του ηθοποιού στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Το επίθετο ήταν εμπόδιο για τις κόρες μου»

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Οι κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση αντιμετώπισαν δυσκολίες στην καλλιτεχνική τους πορεία λόγω του επωνύμου του

Ανίτα Μπραντ: Στην τελευταία εγκυμοσύνη γέννησα στις 27 εβδομάδες, το μωρό ήταν σχεδόν ένα κιλό

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Το μωρό χωρούσε στο χέρι του Χάρη, είπε η σύζυγος του φωτογράφου

Η Μπιάνκα Σενσόρι αρμέγει μία αγελάδα φορώντας αποκαλυπτικά εσώρουχα στο νέο βιντεοκλίπ του Κάνιε Γουέστ

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Ο ράπερ στη συνέχεια της δίνει να πιεί από το γάλα που μόλις άρμεξε - Η 31χρονη πρωταγωνιστεί στο «Gemini Season» και υπογράφει τη σκηνοθεσία του

Δείτε πώς είναι πραγματικά τα μαλλιά της Nicole Kidman χωρίς μεταμορφώσεις και περούκες

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Η 58χρονη σταρ ανέβασε στο Instagram μια χαλαρή φωτογραφία

Συγκινεί η Λένα Παπαληγούρα για την απώλεια του πατέρα της

E-Daily 3.Left 09.06.2026
«Είναι πολύ περίεργο το αίσθημα και πολύ νωπό για μένα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Καίτη Γαρμπή: Γιορτάζει τα γενέθλιά της – Η φωτογραφία‑έκπληξη και το θερμό μήνυμα του Διονύση Σχοινά

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Η τρυφερή ανάρτηση του τραγουδιστή στο Instagram που «έλιωσε» το Διαδίκτυο και η φωτογραφία της συζύγου του που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η Τζένιφερ Λόπεζ ζάλισε με το μπικίνι στη σκηνή της ταινίας Office Romance

E-Daily 3.Left 09.06.2026
«Έχω τόση άμμο στα οπίσθιά μου»

H Μαντόνα προκάλεσε ξανά με τις ερωτικές σκηνές στο νέο της βίντεοκλιπ

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Ο ερωτισμός είναι διάχυτος στα 13 λεπτά διάρκειας του βίντεο στο οποίο συμπρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, το σούπερ μόντελ Κέιτ Μος

Κακό φινάλε για το γάμο της Dua Lipa

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Το Παλέρμο... δεν είναι προς ενοικίαση: Η Dua Lipa, ο γάμος και οι αντιδράσεις