Κατερίνα Καινούργιου: «Πρώην συνεργάτιδα με βρίζει χυδαία, την είχα βάλει στο σπίτι μου»
Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια
Δημοσίευση 27/1/2023 | 17:23

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού στη Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην άσχημη συμπεριφορά που δέχεται από πρώην συνεργάτιδά της. Όπως είπε η παρουσιάστρια του Alpha, την εν λόγω γυναίκα την είχε βάλει μέσα στο σπίτι της, της είχε γνωρίσει τους γονείς της και τώρα μιλάει για εκείνη με ύβρεις.
«Γύρνα λίγα χρόνια πίσω στις δικές μας εκπομπές. Δεν θυμάσαι πρώην συνεργάτιδα πώς της έχω φερθεί, πόσο την έχω στηρίξει με τον Θέμη (Μάλλη) και τώρα βγαίνει στο TikTok και μας βρίζει χυδαία. Ειδικά εμένα. Με τα χειρότερα.
Που την έχω βάλει στο σπίτι μου, ξέρει την οικογένειά μου, τη μαμά μου και μιλάει με τα χειρότερα λόγια. Δεν βγάζεις άκρη με αυτούς τους ανθρώπους. Τουλάχιστον αυτή η αδιαφορία είναι σεβαστή. Δεν ξεκατινιάζονται», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στους συνεργάτες της.
Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον Alpha: a
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τηλεθέαση: Ο τελικός του Μουντιάλ «τίναξε» την ΕΡΤ1 στα ύψη – Τι νούμερα έγραψε ο αγώνας
E-Daily 3.Left
20.07.2026
Η μετάδοση του τελικού Ισπανίας – Αργεντινής από την ΕΡΤ1 κατέγραψε μέσο όρο 69,9% στο δυναμικό κοινό, με αιχμή το εντυπωσιακό 77,3%.
Η Έλενα Παπαρίζου με μαγιό που κόβει την ανάσα ‑ δείτε πώς χαλάρωσε το καλοκαίρι
TV Buzz
20.07.2026
Η τραγουδίστρια απόλαυσε τις διακοπές της σε beach bar με πισίνα στον Κάλαμο, παρέα με τον αδερφό και τον ανιψιό της.
Το επικό λάθος στον αέρα του Action 24 που τους έκανε να ξεσπάσουν σε γέλια
E-Daily 3.Left
20.07.2026
Η παρουσιάστρια του Action 24 νόμισε ότι «Χαφάρα» ήταν το μικρό όνομα του Εσπόζιτο και όχι η θέση που παίζει στο ποδόσφαιρο.
Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό» – Τι αποκάλυψε για τις γυναίκες που την πλησίασαν μετά την εξομολόγησή της
E-Daily 3.Left
20.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για τις εκατοντάδες γυναίκες που επικοινώνησαν μαζί της μετά την αποκάλυψή της για την κακοποίηση από τον Μπάμπη Λαζαρίδη.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου καλωσόρισε τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ τι της έγραψε δημόσια
E-Daily 3.Left
20.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος εντάσσεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ως σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Λορέντζο Καριέρε: Τα αδέλφια του τίμησαν τη μνήμη του με σπάνιες φωτογραφίες μετά την κηδεία
E-Daily 3.Left
20.07.2026
Η Λιάνα και ο Γιώργος Καριέρε δημοσίευσαν αδημοσίευτες φωτογραφίες του αδελφού τους στα Insta-stories, λίγες ώρες μετά την κηδεία στο Παλαιό Ψυχικό.
Τατιάνα Στεφανίδου: Οι οικογενειακές διακοπές και η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, Νικόλα
Tabloid
20.07.2026
Η παρουσιάστρια και ο Νίκος Ευαγγελάτος ταξίδεψαν με τα τρία τους παιδιά στην Ύδρα, την Αίγινα, τις Σπέτσες και τη Μονεμβασιά.
Μουντιάλ 2026: Το Φεστιβάλ Πόζαρ «σταμάτησε» για τον τελικό Ισπανίας – Αργεντινής
E-Daily 3.Left
20.07.2026
Οι θεατές παρακολούθησαν live τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη σκηνή του φεστιβάλ, ανάμεσα στις εμφανίσεις Πυξ-Λαξ και Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Ο Μέσι έσπασε σε κλάματα μπροστά στο πλήθος που φώναζε το όνομά του στο Μουντιάλ
E-Daily 3.Left
20.07.2026
Ο αρχηγός της Αργεντινής λύγισε από συγκίνηση κατά την απονομή του μεταλλίου των φιναλίστ, αφού παρέλαβε το βραβείο του από τον Ντόναλντ Τραμπ.
Η τραγουδίστρια που χάθηκε ‑ Εξαφανίστηκε από πασίγνωστο γκρουπ και κανείς δεν λέει τι πραγματικά συνέβη
E-Daily 3.Left
20.07.2026
Η σταρ που χάθηκε ξαφνικά από το προσκήνιο
Νικολέττα Καρρά: Πόζες σε πισίνα με μπικίνι, καπέλο και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι
Tabloid
Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της με ένα εύθυμο σχόλιο στο Instagram.
«Έχεις παχύνει πολύ, κάνε δίαιτα»: Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη που ξάφνιασε
Tabloid
Χτες
Η influencer δέχτηκε σχόλιο για τα κιλά της μετά από φωτογραφία με μπικίνι στο Instagram και δεν δίστασε να απαντήσει με αιχμηρό τρόπο.






