E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντώνης Κανάκης: «Η υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο»

Ο παρουσιαστής μίλησε για την πολυσυζητημένη υπόθεση του πρώην συνεργάτη του

Δημοσίευση 27/1/2023 | 08:45

Αντώνης Κανάκης: «Η υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο»

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/1) ο Αντώνης Κανάκης για μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη. Ο παρουσιαστής μίλησε για την προσωπική αλλά και επαγγελματική του πορεία και έκανε ειδική μνεία στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος απομακρύνθηκε από το «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις καταγγελίες γυναικών για revenge ρorn.

«Σίγουρα αυτή ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές. Δεν ήταν τόσο τηλεοπτική όμως. Για μένα δεν ήταν τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι, ήταν το ανθρώπινο. Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο τόσο πολύ αλλά έχει τελειώσει αυτό το πράγμα και ειλικρινά είναι κάτι το οποίο το έχουμε αφήσει πίσω», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου του επισήμανε ότι δέχτηκε βέλη πως αν αυτό συνέβαινε σε συνεργάτη πολιτικού θα το κριτίκαρε λέγοντας «μα δεν το κατάλαβες, δεν πήρες μυρωδιά;», ο Αντώνης Κανάκης απάντησε: «Θεωρώ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, το είχα πει και τότε στις εκπομπές, είναι ακραία ανόητο να παραλληλίζεις και να συγκρίνεις τα αντανακλαστικά, την πολιτική ευθιξία, την ευαισθησία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική ζωή του τόπου με τους κανόνες που διέπουν μια σατιρική εκπομπή».

«Είναι λαϊκισμός απόλυτος. Βέβαια οφείλω και πρέπει να πω, μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα, ότι μου έκανε τρομακτική εντύπωση ίσως για πρώτη φορά από την κυβέρνηση πόσο συγκροτημένα και συντονισμένα έγινε αυτή η επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό», συμπλήρωσε.

Επίσης, ο παρουσιαστής μίλησε για τη ζωή του με τα παιδιά του. «Μερικές φορές νομίζω ότι τα παιδιά μου με κοιτάνε με έναν προβληματισμό και μία απορία: “Είναι δυνατόν να έχουμε τόσο χαζό μπαμπά;”. Θα λένε: “Μα εμείς δεν θα έπρεπε να τα κάνουμε αυτά και αυτός να μας επαναφέρει στην τάξη;” Γίνονται όλα ανάποδα», είπε με χιούμορ.

«Αφήνω τα πράγματα μόνα τους να μου πούνε πότε πρέπει να γίνουν. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει”, δεν το κάνω καθόλου αυτό. Περιμένω να νιώσω και να πω: “Τώρα θέλω να κάνω αυτό”», παραδέχτηκε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σύντροφο και μητέρα των παιδιών του.

«Έχουμε σκαρφιστεί μια ιστορία οι δύο μας, ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής γιατί η πραγματικότητα είναι ότι γνωριστήκαμε σε ένα έντονο πάρτι. Είχε μια περιπέτεια, αλλά μου αρέσουν οι περιπέτειες, δεν ήταν συμβατικό. Τα παιδιά έχουν επηρεάσει θετικά την σχέση μας. Μας έχουν δέσει πολύ παραπάνω», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family 04.04.2026
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;

Viral βίντεο από την αφρικανική σκόνη που σκέπασε την Κρήτη – Απόκοσμες εικόνες και αγωνία μέσα σε πτήση

Social Χτες
Επιβάτες του αεροπλάνου κατέγραψαν τις απόκοσμες εικόνες από τον ουρανό του νησιού.

Μεσσαροπούλου: Κόλαφος για τον Λιάγκα και την εκπομπή του μετά το βίντεο με τον Τζώρτζογλου

TV Buzz Χτες
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Πρωινό»

Μουτίδου για Τζώρτζογλου: «Τον είδα και είπα ότι τα θέλει ο κ@@λος του»

TV Buzz Χτες
Τα σχόλια που έκανε η Σοφία Μουτίδου για τον Στράτο Τζώρτζογλου στο «Real View»

Η 60χρονη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αποκαλύπτει το μυστικό της νεανικής της εμφάνισης

Tabloid Χτες
Η 60χρονη ηθοποιός πόζαρε στο Instagram με κόκκινο μπικίνι

Μπλέικ Λάιβλι: Δικαστής απορρίπτει τις περισσότερες κατηγορίες της κατά του Τζάστιν Μπαλντόνι

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, απέρριψε 10 από τις 13 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής για σeξουαλική παρενόχληση

Έγινε πατέρας ο Snik: Η φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του

Tabloid Χτες
Ο γνωστός τράπερ Snik έγινε πατέρας για πρώτη φορά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του.