E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντώνης Κανάκης: «Η υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο»

Ο παρουσιαστής μίλησε για την πολυσυζητημένη υπόθεση του πρώην συνεργάτη του

Δημοσίευση 27/1/2023 | 08:45

Αντώνης Κανάκης: «Η υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο»

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/1) ο Αντώνης Κανάκης για μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη. Ο παρουσιαστής μίλησε για την προσωπική αλλά και επαγγελματική του πορεία και έκανε ειδική μνεία στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος απομακρύνθηκε από το «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις καταγγελίες γυναικών για revenge ρorn.

«Σίγουρα αυτή ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές. Δεν ήταν τόσο τηλεοπτική όμως. Για μένα δεν ήταν τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι, ήταν το ανθρώπινο. Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο τόσο πολύ αλλά έχει τελειώσει αυτό το πράγμα και ειλικρινά είναι κάτι το οποίο το έχουμε αφήσει πίσω», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου του επισήμανε ότι δέχτηκε βέλη πως αν αυτό συνέβαινε σε συνεργάτη πολιτικού θα το κριτίκαρε λέγοντας «μα δεν το κατάλαβες, δεν πήρες μυρωδιά;», ο Αντώνης Κανάκης απάντησε: «Θεωρώ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, το είχα πει και τότε στις εκπομπές, είναι ακραία ανόητο να παραλληλίζεις και να συγκρίνεις τα αντανακλαστικά, την πολιτική ευθιξία, την ευαισθησία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική ζωή του τόπου με τους κανόνες που διέπουν μια σατιρική εκπομπή».

«Είναι λαϊκισμός απόλυτος. Βέβαια οφείλω και πρέπει να πω, μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα, ότι μου έκανε τρομακτική εντύπωση ίσως για πρώτη φορά από την κυβέρνηση πόσο συγκροτημένα και συντονισμένα έγινε αυτή η επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό», συμπλήρωσε.

Επίσης, ο παρουσιαστής μίλησε για τη ζωή του με τα παιδιά του. «Μερικές φορές νομίζω ότι τα παιδιά μου με κοιτάνε με έναν προβληματισμό και μία απορία: “Είναι δυνατόν να έχουμε τόσο χαζό μπαμπά;”. Θα λένε: “Μα εμείς δεν θα έπρεπε να τα κάνουμε αυτά και αυτός να μας επαναφέρει στην τάξη;” Γίνονται όλα ανάποδα», είπε με χιούμορ.

«Αφήνω τα πράγματα μόνα τους να μου πούνε πότε πρέπει να γίνουν. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει”, δεν το κάνω καθόλου αυτό. Περιμένω να νιώσω και να πω: “Τώρα θέλω να κάνω αυτό”», παραδέχτηκε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σύντροφο και μητέρα των παιδιών του.

«Έχουμε σκαρφιστεί μια ιστορία οι δύο μας, ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής γιατί η πραγματικότητα είναι ότι γνωριστήκαμε σε ένα έντονο πάρτι. Είχε μια περιπέτεια, αλλά μου αρέσουν οι περιπέτειες, δεν ήταν συμβατικό. Τα παιδιά έχουν επηρεάσει θετικά την σχέση μας. Μας έχουν δέσει πολύ παραπάνω», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories 17.01.2026
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Τάσος Ξιαρχό: «Είμαι στρέιτ ομοφυλόφιλος»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Aggelos Podcast βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το «μπαμ» με μια από τις πιο... καυτές WAG στην Ευρώπη

Tabloid Χτες
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετακομίζει στην πόλη με την καλλονή σύζυγό του.

Κατερίνα Στεφανίδη: Επιστρέφει στη δράση επτά μήνες μετά από τη γέννηση του γιου της

Tabloid Χτες
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θ` αγωνιστεί την 1η Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη

Eurovision: Η κίνηση της EBU που προκαλεί φρενίτιδα στους Eurofans

Eurovision Χτες
Τι σκέφτηκαν τα στελέχη της EBU;

Γιώργος Λιάγκας – Έρχεται νέο μέλος στο Πρωινό: Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

Media Χτες
Το πρωί της Παρασκευής 16/1, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε στον «αέρα» του Πρωινού μια ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους συνεργάτες του

Πέθανε ο επιχειρηματίας Νεκτάριος Γαλίτης: Tο συγκινητικό μήνυμα του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Tabloid Χτες
«Καλή ξεκούραση λιοντάρι μου», σημείωσε ο ηθοποιός

Λάκης Γαβαλάς για Αννα Βίσση: «Μου είπε ότι την χρησιμοποιώ για να γίνω διάσημος»

Tabloid Χτες
«Αυτό φυσικά δεν ήταν δικό της και ξέρω ακριβώς ποιανού είναι», πρόσθεσε