E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντώνης Κανάκης: «Η υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο»

Ο παρουσιαστής μίλησε για την πολυσυζητημένη υπόθεση του πρώην συνεργάτη του

Δημοσίευση 27/1/2023 | 08:45

Αντώνης Κανάκης: «Η υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο»

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/1) ο Αντώνης Κανάκης για μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη. Ο παρουσιαστής μίλησε για την προσωπική αλλά και επαγγελματική του πορεία και έκανε ειδική μνεία στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος απομακρύνθηκε από το «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις καταγγελίες γυναικών για revenge ρorn.

«Σίγουρα αυτή ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές. Δεν ήταν τόσο τηλεοπτική όμως. Για μένα δεν ήταν τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι, ήταν το ανθρώπινο. Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο τόσο πολύ αλλά έχει τελειώσει αυτό το πράγμα και ειλικρινά είναι κάτι το οποίο το έχουμε αφήσει πίσω», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου του επισήμανε ότι δέχτηκε βέλη πως αν αυτό συνέβαινε σε συνεργάτη πολιτικού θα το κριτίκαρε λέγοντας «μα δεν το κατάλαβες, δεν πήρες μυρωδιά;», ο Αντώνης Κανάκης απάντησε: «Θεωρώ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, το είχα πει και τότε στις εκπομπές, είναι ακραία ανόητο να παραλληλίζεις και να συγκρίνεις τα αντανακλαστικά, την πολιτική ευθιξία, την ευαισθησία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική ζωή του τόπου με τους κανόνες που διέπουν μια σατιρική εκπομπή».

«Είναι λαϊκισμός απόλυτος. Βέβαια οφείλω και πρέπει να πω, μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα, ότι μου έκανε τρομακτική εντύπωση ίσως για πρώτη φορά από την κυβέρνηση πόσο συγκροτημένα και συντονισμένα έγινε αυτή η επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό», συμπλήρωσε.

Επίσης, ο παρουσιαστής μίλησε για τη ζωή του με τα παιδιά του. «Μερικές φορές νομίζω ότι τα παιδιά μου με κοιτάνε με έναν προβληματισμό και μία απορία: “Είναι δυνατόν να έχουμε τόσο χαζό μπαμπά;”. Θα λένε: “Μα εμείς δεν θα έπρεπε να τα κάνουμε αυτά και αυτός να μας επαναφέρει στην τάξη;” Γίνονται όλα ανάποδα», είπε με χιούμορ.

«Αφήνω τα πράγματα μόνα τους να μου πούνε πότε πρέπει να γίνουν. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει”, δεν το κάνω καθόλου αυτό. Περιμένω να νιώσω και να πω: “Τώρα θέλω να κάνω αυτό”», παραδέχτηκε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σύντροφο και μητέρα των παιδιών του.

«Έχουμε σκαρφιστεί μια ιστορία οι δύο μας, ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής γιατί η πραγματικότητα είναι ότι γνωριστήκαμε σε ένα έντονο πάρτι. Είχε μια περιπέτεια, αλλά μου αρέσουν οι περιπέτειες, δεν ήταν συμβατικό. Τα παιδιά έχουν επηρεάσει θετικά την σχέση μας. Μας έχουν δέσει πολύ παραπάνω», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου

Ουγγαρέζος: Στη φόρα το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Αρναούτογλου και οι αιχμές

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήρε νέα τροπή το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου