E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάμελα Αντερσον: «Έχω βοηθήσει τον Τζακ Νίκολσον σε τρίο να φτάσει στο τέλος»

Το περιστατικό συνέβη πριν χρόνια στη βίλα του Χιου Χέφνερ

Δημοσίευση 27/1/2023 | 08:06

Πάμελα Αντερσον: «Έχω βοηθήσει τον Τζακ Νίκολσον σε τρίο να φτάσει στο τέλος»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη θυελλώδη ερωtική ζωή της Πάμελα Άντερσον, της εκρηκτικής ξανθιάς. Η σταρ που αναδείχθηκε στο απόλυτο sεx symbol των 90s, στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της αναφέρθηκε σε όσα τις πρόσφερε ο Σιλβέστερ Σταλόνε για να γίνει το κορίτσι του.

Τώρα, αποκαλύπτει ότι και ο Τζακ Νίκολσον την έβλεπε ερωtικά. Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety, την περίοδο που βρισκόταν στη βίλα του ιδιοκτήτη του Playboy, Χιου Χέφνερ, είχε δει κατά λάθος τον Τζακ Νίκολσον, ενώ έκανε τρίο.

«Δεν συγκρατήθηκα»

«Τον είδα με δύο πανέμορφες γυναίκες να φιλιούνται στον τοίχο», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε πώς τον βοήθησε να «φτάσει στο τέλος».

«Γελούσαν και φιλιόντουσαν, “γλιστρώντας” ο ένας πάνω στον άλλον. Είχα μπει για να χρησιμοποιήσω τον καθρέφτη και έσκυψα στα γόνατα, ώστε να φτιάξω το κραγιόν μου και να μη με δουν. Προσπάθησα να μην κοιτάξω, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ», είπε.

Και συνέχισε: «Έπιασα το βλέμμα του και νομίζω ότι τον βοήθησα να φτάσει στο τέλος, καθώς έκανε έναν αστείο ήχο. Με κοίταξε, χαμογέλασε και μου είπε: Σε ευχαριστώ, χρυσό μου».

Ένα σπίτι και μία Porsche από τον Σταλόνε

Στο ντοκιμαντέρ της στο Netflix, με τίτλο «Pamela, a Love Story», η Πάμελα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τη σeξουαλική κακοποίηση και τον βιασμό που έζησε αλλά και ολόκληρη την κινηματογραφική βιομηχανία.

Ανάμεσα στα όσα αποκάλυψε για τη ζωή της, αναφέρθηκε και στον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος στο παρελθόν προσπάθησε να την κερδίσει. «Μου προσέφερε ένα σπίτι και μία Porsche για να γίνω το Νο1 κορίτσι του. Μου είπε: «Γλυκιά μου, αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που θα δεχτείς. Είσαι στο Χόλιγουντ τώρα». Τον απέρριψα αμέσως. Ήθελα να ερωτευτώ. Δεν ήθελα τίποτα λιγότερο από αυτό», εξομολογήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eίναι η κόρη πασίγνωστης ηθοποιού ‑ Σνομπάρει το Hollywood και ασχολείται με τις σπουδές της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Επέλεξε να χαράξει τη δική της πορεία, μακριά από τη λάμψη της showbiz

Η ασυνήθιστη συμφωνία της Cameron Diaz με τον σύζυγό της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ανατρεπτική πρόταση της για έναν ευτυχισμένο γάμο

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο πριν δουν τον Κάρολο

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι φέρεται να υπεβλήθη σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας πριν από τη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο στο Χάιγκροουβ

Ποιες επαναλήψεις κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ‑ Το top 10 της Nielsen

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ALPHA κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, με «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μπαμπά Σ`Αγαπώ» να ξεχωρίζουν στη Δευτέρα.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με την κόρη της ‑ Το συγκινητικό μήνυμα της

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left Χτες
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid Χτες
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.