E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπάμπης Στόκας: Αποκάλυψε γιατί διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ ‑ «Σταματήσαμε γιατί…»

Ο Μπάμπης Στόκας σε μια εξομολόγηση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/1/2023 | 19:45

Μπάμπης Στόκας: Αποκάλυψε γιατί διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ ‑ «Σταματήσαμε γιατί…»

Ο Μπάμπης Στόκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ζωή του στο Μενίδι, την γνωριμία του με τον Φίλιππο Πλιάτσικα καθώς και στην επιτυχία, αλλά και το τέλος των Πυξ Λαξ.

«Οι μεγάλες στιγμές υπάρχουν αλλά προσπαθούσα να τα ξεχάσω γρήγορα γιατί κάνεις και μικρά που και σε αυτά πρέπει να δίνεις σημασία. Μου αρέσει η αποτυχία. Η γιαγιά μου μού έλεγε ‘στην επιτυχία να φεύγεις και στην αποτυχία να γυρνάς’» είπε αρχικά.

«Σκληρή περιοχή το Μενίδι»

«Οι γονείς μου ήταν μετανάστες στη Γερμανία και ήθελαν να πάρω το ελληνικό σύστημα. Μου έλειπαν οι γονείς μου αλλά πήρα πολύ αγάπη. Δεν θυμάμαι την στιγμή που έφυγαν, ήμουν 6 μηνών. Γεννήθηκα στη Γερμανία, γύρισα Καλαμάτα, ξαναπήγα νηπιαγωγείο στη Γερμανία. Είχαν ένα μαγαζί με κοτόπουλα και πατάτες. Την αδερφή μου τη γνώρισα όταν ήρθαν οι γονείς μου Ελλάδα. Με τους γονείς μου γνωριστήκαμε όταν γύρισαν Ελλάδα. Την γιαγιά μου την άφησα και μου στοίχισε τότε. Ο πατέρας μου όταν ήρθε Ελλάδα, πήγαμε στο Μενίδι, έφτιαξε ένα αυθαίρετο και εγώ ήμουν τσιλιαδόρος για να μην έρθει η αστυνομία».

«Ήταν μία σκληρή περιοχή με όλα αυτά που δεν είχα ζήσει. Υπήρχε βία, οι άνθρωποι είναι ξεχασμένοι από το Θεό και όλοι προσπαθούν να επιβιώσουν όπως μπορούν! Στην εφηβεία έκανα αρκετά παραβατικά πράγματα αλλά δεν τα ήξεραν οι γονείς μου στο βαθμό που τα έκανα. Ήταν μία δύσκολη περίοδος και μου έδωσε ένα κίνητρο για τη ζωή μου. Όταν πρωτοπήγα στην Κηφισιά βόλτα μου φάνηκε ότι πήρα στο Παρίσι. Και τότε είπα ότι θα φύγω και δεν θέλω να ξαναγυρίσω σε αυτόν τον τρόπο ζωής» συμπλήρωσε.

«Όνειρα είχα πάντα και ήταν μεγάλα! Πήγαινα πιτσιρικάς στη Συγγρού και περνούσα όλα τα κόκκινα φανάρια για μία τυρόπιτα στοίχημα. Ήταν μια περίοδος που προσπάθησα να την ξεχάσω. Αυτά τα ένστικτα τα έβγαλα στο τραγούδι. Στο Μενίδι έμαθα τους ποιητές και τη μουσική. Με τον Φίλιππο Πλιάτσικα βρεθήκαμε σε ‘μάχες’ που κάναμε με τις γειτονιές μας και ταιριάξαμε από μικροί. Ήταν τελείως διαφορετικός από εμένα και μου άρεσε. Είχαμε την ίδια αγωνία για τη μουσική. Ο Φίλιππος είναι επιμελής, δουλεύει παραπάνω από εμένα και εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο» θα πει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 02.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor

E-Daily 3.Left 02.05.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Έλενα Παπαρίζου – Τάκης Ζαχαράτος: Πώς αποχαιρέτησαν το ΝΟΧ όπου εμφανίζονταν

E-Daily 3.Left Χτες
Έλενα Παπαρίζου - Τάκης Ζαχαράτος το συγκινητικό φινάλε στις εμφανίσεις τους

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories Χτες
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

10 ιστορίες αδιανόητου πλούτου διασήμων

E-Daily 3.Left Χτες
Δώστε τα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς καλύτερα βρε παιδιά

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του γιατρού της για τις τελευταίες στιγμές της

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο θεράπων ιατρός της, Σωτήρης Αδαμίδης, μεταφέρει μνήμες από το τέλος της μεγάλης σταρ, αποκαλύπτοντας την επιθυμία της για ζωή και μια ιδιαίτερη προσωπική στιγμή λίγο πριν φύγει

«Σάλος» με το σχόλιο για τον Τιμοτέ Σαλαμέ ‑ «Έχει το σώμα Γερμανίδας...»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Τιμοτέ Σαλαμέ σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί πως έχει χάσει ρόλους επειδή «δεν έχει το κατάλληλο σώμα» για τα πρότυπα του Χόλιγουντ

Banksy: Ξαναχτύπησε στην καρδιά του Λονδίνου με ένα άγαλμα που καταγγέλλει τον εθνικισμό

E-Daily 3.Left Προχτές
Το τεράστιο άγαλμα μονοπώλησε τα βλέμματα - Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως είναι δικό του

Δείτε βίντεο: Με drone show ιδιοκτήτης απομακρυσμένου σπιτιού καθοδηγεί ντελιβερά στην Καλιφόρνια

E-Daily 3.Left Προχτές
Εντυπωσιακές εικόνες έχουν καταγραφεί από τη διαδρομή που ακολουθεί διανομέας φαγητού για να παραδώσει την παραγγελία σε κάτοικο που μένει σε απομακρυσμένη περιοχή στην Καλιφόρνια

Ανησυχία για την εμφάνιση της Ολίβια Γουάιλντ: Πρώτα η Τζολί και μετά αυτή, τι συμβαίνει;

E-Daily 3.Left Προχτές
Το βίντεο με την εικόνα που παρουσίασε η 42χρονη ηθοποιός στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Φρανσίσκο έχει σημειώσει πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές