E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τη ζωή του

Τι δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/1/2023 | 19:30

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τη ζωή του

Καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουϊζίδου. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί μίλησαν για τη «συγγένεια» που τους ενώνει, μετά από 30 χρόνια φιλίας και για τον τρόπο που προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματά τους ως ζευγάρι, πλέον, επί σκηνής.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για όλα για τη περιβόητη αφηρημάδα του και τα απότοκά της που τον έχουν φέρει στο παρελθόν σε πολύ δύσκολη θέση.

«Πάντα είχα αυτό το χάσιμο. Έχω ξεχάσει το παιδί μου στο σουπερμάρκετ. Έκανα τις εισπράξεις για μια ασφαλιστική εταιρεία και ξέχασα μία τσάντα με 800 χιλιάδες δραχμές στο ‘Μινιόν’. Αν δεν τα έβρισκα ακόμα μέσα θα ήμουν, ποιος θα με πίστευε» είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Οι γυναίκες έβρισκαν χαριτωμένη την αφηρημάδα μου, μετά έλεγαν ότι το κάνω επειδή είμαι εγωιστής και δεν θυμάμαι» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 αγαπημένος ηθοποιός είναι μόνος τα τελευταία χρόνια και όπως δήλωσε το απολαμβάνει πολύ. Από την άλλη, η Ρένια Λουϊζίδου εξήγησε πως εκείνη προτιμά τη συντροφικότητα αλλά μικρά κομμάτια μοναξιάς.

«Έκλεισε μέσα μου αυτός ο κύκλος»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον «κύκλο» της παρουσίασης που έκλεισε αλλά και το άγχος του όταν βρέθηκε μετά από χρόνια και πάλι σε πλατό στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι».

«Ήθελα πολύ να παίξω σε σειρά αλλά επειδή είχαν περάσει τα χρόνια δεν ήξερα αν μπορώ. Στην πρώτη σκηνή του “Κάνε ότι κοιμάσαι” είχα μεγάλη αγωνία γιατί είχα να παίξω 20 χρόνια».

«Δεν μου λείπει καθόλου, κάθε άλλο. Εγώ τελείωσα το “Στην Υγειά μας”. Έκλεισε μέσα μου αυτός ο κύκλος κι είμαι πολύ περήφανος για αυτό το πράγμα που έγινε και με τόσους ανθρώπους που γνώρισα, αλλά έκλεισε και τώρα πια θέλω πραγματικά μόνο να ασχολούμαι με την υποκριτική» , συμπλήρωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δέσποινα Βανδή: Καλοκαιρινές διακοπές με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Οι φωτογραφίες με μαγιό στο σκάφος

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Χαμογελαστοί πάνω σε σκάφος, το ζευγάρι ποζάρει μαζί

Η Pamela Anderson χόρεψε ξυπόλητη στο γάμο του γιου της ‑ Η viral αγκαλιά με τον Tommy Lee

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο συνόδευσε τον μικρό της γιο στη γαμήλια τελετή στο Saint-Tropez με μια εντυπωσιακή εμφάνιση

Μαρία Κίτσου: «Και οι δύο γονείς μου με κακοποιούσαν» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της για τα δύσκολα χρόνια της παιδικής της ηλικίας

Ναταλία Δραγούμη: «Προτιμώ τις ρυτίδες από τα φουσκώματα» – Γιατί αρνείται τα ενέσιμα

E-Daily 3.Left 05.07.2026
«Είδα και έπαθα να μου πέσουν τα μάγουλα – τώρα να πάω να τα φουσκώσω;» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.