E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Λύγισε» on air για το θάνατο της μητέρας του

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν άντεξε και ξέσπασε λυγμούς

Δημοσίευση 25/1/2023 | 14:28

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Λύγισε» on air για το θάνατο της μητέρας του

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξάφνιασε το τηλεοπτικό κοινό και «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ακούγοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Λουκά, ο οποίος διαγωνίσθηκε στο MasterChef το βράδυ της Τρίτης, αλλά δεν κατάφερε περάσει στην επόμενη φάση και να πάρει τη μαύρη ποδιά, ο παρουσιαστής συγκινήθηκε ιδιαίτερα.

Ο Γιώργος Λουκάς, όμως, συγκλόνισε τους κριτές με την ιστορία του, μιλώντας για την περίοδο που έδινε μάχη επί δύο χρόνια με τον καρκίνο, βγαίνοντας νικητής.

Σήμερα, μιλώντας με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προκάλεσε έντονα συναισθήματα με την ιστορία του και ιδιαίτερα στον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος έχασε την μητέρα του από καρκίνο.

Ο παρουσιαστής λύγισε στον αέρα της εκπομπής, με την Κατερίνα Καινούργιου να του ζητά αμέσως συγγνώμη, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους συναδέλφους της να μην αναφερθούν καθόλου στο συγκεκριμένο γεγονός.

«Συγγνώμη, συγγνώμη. Παιδιά να σας πω κάτι, δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Επειδή έχει συγκινηθεί και ο Γρηγόρης και είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, προτιμώ να μιλήσουμε για το MasterChef», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής