E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους»

«Πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια γενικά στα πράγματα. Ούτε για να αποδείξεις τα παντελόνια σου.»

Δημοσίευση 24/1/2023 | 16:09

Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους»

Δηλώσεις από συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Βέρτης το 2014 κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και ο Αργύρης Αγγέλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Pride 98.6 έσπευσε να τις σχολιάσει.

Η ερώτηση που προκάλεσε αίσθηση είχε να κάνει με την ομοφυλοφιλία και το εάν ο γνωστός τραγουδιστής έχει βιώσει ποτέ στη ζωή του φλερτ από το ίδιο φύλο. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε από τον Άρη Καβατζίκη.

Ο Νίκος Βέρτης δήλωνε το 2014 στο περιοδικό People:

«Αν είσαι gay, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους gay, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό. Αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου.

Δεν θα τσατιζόμουν εάν με φλέρταρε ένας άντρας. Εξαρτάται, βέβαια, και από τον τρόπο. Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!».

Οι δηλώσεις αυτές φαίνεται πως ενόχλησαν τον Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος – θεωρώντας ίσως λανθασμένα πως πρόκειται για πρόσφατες δηλώσεις – σχολίασε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Όλοι οι παντελονάτοι, ρε παιδί μου, ξεχύθηκαν στους δρόμους. Απαράδεκτη ερώτηση από την πλευρά του δημοσιογράφου. Έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις στο παρελθόν και σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, όχι τώρα που η κοινωνία είναι πιο έτοιμη να τις ακούσει. Δυστυχώς, 99% που προσπαθείς να γλιτώσεις από μία τέτοια ερώτηση λες… ήταν μία πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια γενικά στα πράγματα. Ούτε για να αποδείξεις τα παντελόνια σου…».

Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, εκφράζοντας την άποψή του.

«Συγγνώμη, αλλά εδώ έχει δίκιο ο Αγγέλου. Για μένα ήταν λάθος η απάντηση του Νίκου. Θα ‘πρεπε να πει: και ποιον αφορά αυτό, είμαι ό,τι θέλω να είμαι. Τώρα το να βγαίνει και να λέει είμαι παντελονάτος, αν ήμουν gay θα το ‘λεγα και δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα ή ότι κόντεψα έναν να τον δείρω…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
Στο θέμα τοποθετήθηκαν τόσο η Φωτεινή Πετρογιάννη όσο και ο Τάσος Τεργιάκης.

Φ.Π : Ήταν λάθος ο τρόπος που τοποθετήθηκε. Ίσως ήθελε να πει ότι στεναχωριέμαι που δε μπορούν να ζήσουν ανοιχτά και ελεύθερα τη ζωή τους. Δε μπορείς να λες ότι απομακρύνω αυτούς που δεν το παραδέχονται.

Τ.Τ : Ο Νίκος Βέρτης λέει: λυπάμαι για τους φίλους μου που δεν το παραδέχονται. Είναι λάθος η έκφρασή του. Είναι και μία περίοδος το 2014 που ακούγονταν διάφορα για τον Νίκο Βέρτη, ότι είναι Αλβανός, ότι είναι gay. Τα αναμοχλεύουν κάποιοι. Θεωρώ ότι 9 χρόνια μετά, αν τον ξαναρωτούσαμε, θα έλεγε κάτι άλλο.

Γ.Λ : Αν πάρουμε πράγματα που λέγαμε όλοι μας – και ο ομιλών – 10 χρόνια πίσω, που δεν είχε μπει στη ζωή μας το metoo, το πολιτικά ορθό κτλ… λέγαμε πράγματα που αν τα παίξουμε τώρα, κι εμείς θα διαφωνούσαμε με τον εαυτό μας. Δεν ήταν ακριβώς ατυχής η δήλωση. Έτσι απαντούσαν όλοι τότε, όταν τους ρωτούσαν για την ταυτότητά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι Metallica αποθέωσαν την Πηνελόπη Αναστασοπούλου

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η ηθοποιός ερμήνευσε το θρυλικό «The Unforgiven II»

Πιλότος πέταξε πάνω από Αγγλία και Ουαλία και άφησε ένα απρόσμενο μήνυμα στον αέρα

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο πιλότος με εμπειρία 20 ετών χρειάστηκε περίπου 20 λεπτά πετώντας σε ύψος περίπου 1.100 ποδών για να γράψει το μήνυμά του

Αλέκος Συσσοβίτης: «Πριν το `Είσαι το Ταίρι Μου` ήμουν φορτωμένος με δανεικά»

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Απόψε, Δευτέρα 13 Ιουλίου, στις 23:30 στον ΣΚΑΪ

Ο Τσιτσιπάς έκανε balcnoy challenge στο Γκστάαντ της Ελβετίας, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Αντίπαλος του στην ιδιόμορφη προπόνηση ο Κάσπερ Ρούντ από τη Νορβηγία

Αντίο ξανθά! Η Paris Hilton εγινε καστανή και της πάει απίστευτα

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Αυτό είναι το σημάδι σου για να τα κάνεις κι εσύ

«Ήταν ο έρωτας της ζωής μου» ‑ Η Μαντόνα στα 68 της κάνει τις πιο προσωπικές εξομολογήσεις της ζωής της

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Πίσω από τη «βασίλισσα της ποπ»: Η κόρη που απομακρύνθηκε και ο άντρας που δεν έφυγε ποτέ από την καρδιά της

Ποιος καλλιτέχνης μάζεψε τα σκουπίδια από τον γάμο Taylor Swift ‑ Travis Kelce και τι έκανε με αυτά

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ένας εικαστικός της Νέας Υόρκης έβαλε τα καλά του, μάζεψε σκουπίδια από την περίμετρο της τελετής και τα πούλησε σε κύβους από 25 έως 100 δολάρια.

Ο πιο εντυπωσιακός δρόμος της Ελλάδας περνά κυριολεκτικά μέσα από το βουνό

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο ελληνικός δρόμος που μοιάζει να εξαφανίζεται μέσα στον βράχο

Ο Πολ Γουέσλι από το «Vampire Diaries» παντρεύτηκε ‑ Δείτε τις φωτογραφίες από την κρυφή τελετή

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός έδωσε το «ναι» στο μοντέλο Νάταλι Κούκενμπεργκ, έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας

Η Έλενα Παπαρίζου σταμάτησε συναυλία για να αγκαλιάσει θαυμάστριά της που νίκησε σοβαρή ασθένεια – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Είσαι η δύναμη μου» της είπε το κοριτσάκι κι εκείνη συγκίνησε με την απάντησή της: «Εσύ είσαι η δική μου δύναμη»

Σωτηρία Μπέλλου: Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την αείμνηστη ρεμπέτισσα στη νέα βιογραφική σειρά

E-Daily 3.Left Χτες
Δε θα το πιστέψετε ποιος θα υποδυθεί τη θρύλική Σωτηρία Μπέλλου! Μια νέα και φιλόδοξη σειρά έρχεται και όλα τα στοιχεία θα σας μαγέψουν!

Θοδωρής Αθερίδης: Θύελλα αντιδράσεων στα social media κατά του γνωστού ηθοποιού

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Θοδωρής Αθερίδης έκανε τα headlines ξανά! Δες τι δηλώσεις προκάλεσαν τέτοιο σάλο στα social media.