E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους»

«Πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια γενικά στα πράγματα. Ούτε για να αποδείξεις τα παντελόνια σου.»

Δημοσίευση 24/1/2023 | 16:09

Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους»

Δηλώσεις από συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Βέρτης το 2014 κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και ο Αργύρης Αγγέλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Pride 98.6 έσπευσε να τις σχολιάσει.

Η ερώτηση που προκάλεσε αίσθηση είχε να κάνει με την ομοφυλοφιλία και το εάν ο γνωστός τραγουδιστής έχει βιώσει ποτέ στη ζωή του φλερτ από το ίδιο φύλο. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε από τον Άρη Καβατζίκη.

Ο Νίκος Βέρτης δήλωνε το 2014 στο περιοδικό People:

«Αν είσαι gay, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους gay, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό. Αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου.

Δεν θα τσατιζόμουν εάν με φλέρταρε ένας άντρας. Εξαρτάται, βέβαια, και από τον τρόπο. Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!».

Οι δηλώσεις αυτές φαίνεται πως ενόχλησαν τον Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος – θεωρώντας ίσως λανθασμένα πως πρόκειται για πρόσφατες δηλώσεις – σχολίασε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Όλοι οι παντελονάτοι, ρε παιδί μου, ξεχύθηκαν στους δρόμους. Απαράδεκτη ερώτηση από την πλευρά του δημοσιογράφου. Έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις στο παρελθόν και σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, όχι τώρα που η κοινωνία είναι πιο έτοιμη να τις ακούσει. Δυστυχώς, 99% που προσπαθείς να γλιτώσεις από μία τέτοια ερώτηση λες… ήταν μία πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια γενικά στα πράγματα. Ούτε για να αποδείξεις τα παντελόνια σου…».

Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, εκφράζοντας την άποψή του.

«Συγγνώμη, αλλά εδώ έχει δίκιο ο Αγγέλου. Για μένα ήταν λάθος η απάντηση του Νίκου. Θα ‘πρεπε να πει: και ποιον αφορά αυτό, είμαι ό,τι θέλω να είμαι. Τώρα το να βγαίνει και να λέει είμαι παντελονάτος, αν ήμουν gay θα το ‘λεγα και δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα ή ότι κόντεψα έναν να τον δείρω…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
Στο θέμα τοποθετήθηκαν τόσο η Φωτεινή Πετρογιάννη όσο και ο Τάσος Τεργιάκης.

Φ.Π : Ήταν λάθος ο τρόπος που τοποθετήθηκε. Ίσως ήθελε να πει ότι στεναχωριέμαι που δε μπορούν να ζήσουν ανοιχτά και ελεύθερα τη ζωή τους. Δε μπορείς να λες ότι απομακρύνω αυτούς που δεν το παραδέχονται.

Τ.Τ : Ο Νίκος Βέρτης λέει: λυπάμαι για τους φίλους μου που δεν το παραδέχονται. Είναι λάθος η έκφρασή του. Είναι και μία περίοδος το 2014 που ακούγονταν διάφορα για τον Νίκο Βέρτη, ότι είναι Αλβανός, ότι είναι gay. Τα αναμοχλεύουν κάποιοι. Θεωρώ ότι 9 χρόνια μετά, αν τον ξαναρωτούσαμε, θα έλεγε κάτι άλλο.

Γ.Λ : Αν πάρουμε πράγματα που λέγαμε όλοι μας – και ο ομιλών – 10 χρόνια πίσω, που δεν είχε μπει στη ζωή μας το metoo, το πολιτικά ορθό κτλ… λέγαμε πράγματα που αν τα παίξουμε τώρα, κι εμείς θα διαφωνούσαμε με τον εαυτό μας. Δεν ήταν ακριβώς ατυχής η δήλωση. Έτσι απαντούσαν όλοι τότε, όταν τους ρωτούσαν για την ταυτότητά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βαρύ πένθος για την Πόπη Τσαπανίδου

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Συγκινεί το δημόσιο «αντίο» της κόρης της στη γιαγιά της

Συγκλονίζει η Σάρον Στόοουν για την σωματική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι της

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Η 68χρονη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την σωματική επίθεση που δέχθηκε πριν χρόνια μέσα στο σπίτι της από άγνωστο δράστη, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη

Η Τζένιφερ Λόπεζ διέψευσε τις φήμες για τον Μπρετ Γκόλντσταϊν: Κάθε φορά που δουλεύω με κάποιον μου χρεώνουν σχέση μαζί του

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία «Office Romance» με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πιθανό ειδύλλιο μεταξύ τους

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και ο Γκάρι Μπάρλοου ανέβηκαν μαζί στη σκηνή πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Τα πρώην μέλη των Take That βρέθηκαν σε συναυλία της Lulu στο Λονδίνο και ερμήνευσαν το «Relight My Fire»

Ιωάννα Τούνη: Απαντά για την εμφάνισή της στις Κάννες – «Μπορεί να έχω λεφτά, αλλά δεν έδωσα ευρώ»

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Η Ιωάννα Τούνη, με βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, απαντά πρώτη φορά για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών

Γιώργος Λιάγκας: «Ο ξεπεσμένος γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος παρακαλούσε τη Μιμή Ντενίση να παίξει»

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Με αφορμή σχόλιο που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για τη σάτιρα που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος στο “Τσαντίρι”, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο Πρωινό την Πέμπτη

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Συγκινεί η εξομολόγηση για τη μητέρα του: «Ναι, το έζησα αυτό, αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε άλλο γιατρό»

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη μητέρα του και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno»

Δημήτρης Κόκοτας: Ξεσπά η αδελφή του – «Nτρέπομαι γι’ αυτά που γράφονται»

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Ο τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη

Μαζωνάκης: Η νέα ανάρτηση στο Instagram μετά τον τραυματισμό του και η απάντηση στις φήμες

E-Daily 3.Left 04.06.2026
«Μη ξανακούσω ότι δε θα γίνει η συναυλία λόγω του ματιού μου… γιατί θα του κόψω το κεφάλι!»

Βραζιλιάνα Influencer κάλυψε όλο το κορμί της με 1.000 αυτοκόλλητα Panini

E-Daily 3.Left 04.06.2026
H Καρολάιν Τσάβες χρειάστηκε επτά ώρες για να κολλήσει τα αυτοκόλλητα σε όλο το κορμί της

Σελένα Γκόμεζ: Η αλλαγή στην εμφάνισή της που σχολιάστηκε

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες με το νέο της look στα social media