E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους»

«Πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια γενικά στα πράγματα. Ούτε για να αποδείξεις τα παντελόνια σου.»

Δημοσίευση 24/1/2023 | 16:09

Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους»

Δηλώσεις από συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Βέρτης το 2014 κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και ο Αργύρης Αγγέλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Pride 98.6 έσπευσε να τις σχολιάσει.

Η ερώτηση που προκάλεσε αίσθηση είχε να κάνει με την ομοφυλοφιλία και το εάν ο γνωστός τραγουδιστής έχει βιώσει ποτέ στη ζωή του φλερτ από το ίδιο φύλο. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε από τον Άρη Καβατζίκη.

Ο Νίκος Βέρτης δήλωνε το 2014 στο περιοδικό People:

«Αν είσαι gay, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους gay, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό. Αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου.

Δεν θα τσατιζόμουν εάν με φλέρταρε ένας άντρας. Εξαρτάται, βέβαια, και από τον τρόπο. Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!».

Οι δηλώσεις αυτές φαίνεται πως ενόχλησαν τον Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος – θεωρώντας ίσως λανθασμένα πως πρόκειται για πρόσφατες δηλώσεις – σχολίασε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Όλοι οι παντελονάτοι, ρε παιδί μου, ξεχύθηκαν στους δρόμους. Απαράδεκτη ερώτηση από την πλευρά του δημοσιογράφου. Έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις στο παρελθόν και σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, όχι τώρα που η κοινωνία είναι πιο έτοιμη να τις ακούσει. Δυστυχώς, 99% που προσπαθείς να γλιτώσεις από μία τέτοια ερώτηση λες… ήταν μία πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια γενικά στα πράγματα. Ούτε για να αποδείξεις τα παντελόνια σου…».

Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, εκφράζοντας την άποψή του.

«Συγγνώμη, αλλά εδώ έχει δίκιο ο Αγγέλου. Για μένα ήταν λάθος η απάντηση του Νίκου. Θα ‘πρεπε να πει: και ποιον αφορά αυτό, είμαι ό,τι θέλω να είμαι. Τώρα το να βγαίνει και να λέει είμαι παντελονάτος, αν ήμουν gay θα το ‘λεγα και δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα ή ότι κόντεψα έναν να τον δείρω…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
Στο θέμα τοποθετήθηκαν τόσο η Φωτεινή Πετρογιάννη όσο και ο Τάσος Τεργιάκης.

Φ.Π : Ήταν λάθος ο τρόπος που τοποθετήθηκε. Ίσως ήθελε να πει ότι στεναχωριέμαι που δε μπορούν να ζήσουν ανοιχτά και ελεύθερα τη ζωή τους. Δε μπορείς να λες ότι απομακρύνω αυτούς που δεν το παραδέχονται.

Τ.Τ : Ο Νίκος Βέρτης λέει: λυπάμαι για τους φίλους μου που δεν το παραδέχονται. Είναι λάθος η έκφρασή του. Είναι και μία περίοδος το 2014 που ακούγονταν διάφορα για τον Νίκο Βέρτη, ότι είναι Αλβανός, ότι είναι gay. Τα αναμοχλεύουν κάποιοι. Θεωρώ ότι 9 χρόνια μετά, αν τον ξαναρωτούσαμε, θα έλεγε κάτι άλλο.

Γ.Λ : Αν πάρουμε πράγματα που λέγαμε όλοι μας – και ο ομιλών – 10 χρόνια πίσω, που δεν είχε μπει στη ζωή μας το metoo, το πολιτικά ορθό κτλ… λέγαμε πράγματα που αν τα παίξουμε τώρα, κι εμείς θα διαφωνούσαμε με τον εαυτό μας. Δεν ήταν ακριβώς ατυχής η δήλωση. Έτσι απαντούσαν όλοι τότε, όταν τους ρωτούσαν για την ταυτότητά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η κίνηση του Αντόνιο Μπαντέρας που συγκίνησε τον πλανήτη

Celebrity Stories 11.03.2026
Ο διάσημος ηθοποιός ενώνει τη φωνή και τους πόρους του με κορυφαίο επιστήμονα σε μια μάχη ζωής, χρηματοδοτώντας έρευνα που μπορεί να αλλάξει το μέλλον της ογκολογίας

Bruno Mars: Ιστορική επιστροφή στην κορυφή του Billboard 200 μετά από 13 χρόνια

Media Χτες
Ο Bruno Mars επέστρεψε δυναμικά στην κορυφή του Billboard 200 με το νέο του άλμπουμ «The Romantic», το οποίο έκανε το ντεμπούτο του απευθείας στο Νο.1

Έξαλλος ο Τσαλίκης: «Η Χαρά Τσιώλη βρίζει κάτω από τις αναρτήσεις μου ‑ Γράφει ξεπεσμένος, κλέφτης»

Tabloid Χτες
Ένα νέο beef ξεκίνησε στην ελληνική σόουμπιζ, ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τη Χαρά Τσιώλη και μάλιστα δημόσια θέα

Thylane Blondeau: «Το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» αρραβωνιάστηκε στην Ελλάδα

Tabloid Χτες
Η Γαλλίδα καλλονή και μοντέλο Thylane Blondeau, που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο», ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε

Ο YouTuber Γιάννης Αεράκης ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο: «Ξεκινάω χημειοθεραπείες, σύντομα θα με δείτε καραφλό»

Tabloid Χτες
O νεαρός αποκάλυψε τη διάγνωση σε βίντεο στο TikTok - «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», είπε στους followers του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όσα είχε αποκαλύψει για τον γάμο του, πριν από έναν μήνα στο «Buongiorno»

Tabloid Χτες
«Εγώ δεν μπορώ τους παπατζήδες της θρησκείας», είχε σημειώσει ο γνωστός παρουσιαστής που φέρεται ότι θα ενώσει τη ζωή του με τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή

Σούπερ Κική: Η σχέση με τους γονείς, η φυλακή και η Ζήνα Κουτσελίνη – «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;»

Tabloid Χτες
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Super Κική στην διαδικτυακή εκπομπή του Παντελή Τουτουντζή

Γκουέν Στέφανι: Μίλησε για το θαύμα που συνέβη στην ζωή της

Tabloid Χτες
«Ο γιος μου παρακαλούσε τον Θεό κάθε βράδυ, ήταν θαύμα», είπε η τραγουδίστρια

Ναταλία Λιονάκη: Δεν έχει πάρει χιλιάδες ευρώ από τις επαναλήψεις των σειρών που πρωταγωνιστούσε

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» πρόκειται για ένα σημαντικό χρηματικό ποσό

Η Γιόκο Όνο πίστευε ότι ο Τζον Λένον ίσως ήταν γκέι

Tabloid Χτες
Η χήρα του Τζον Λένον είχε εκμυστηρευτεί τη σκέψη της στον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Διάσημος σταρ έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες με τη σύντροφό του και το παιδί τους

Γιώργος Τσαλίκης κατά Χαράς Τσιώλη: Με προσβάλλει κάτω από αναρτήσεις μου

Tabloid Χτες
«Είμαι κωμικός και κάνω σάτιρα, προσπαθεί να ασχοληθούν μαζί του;» ανέφερε η TikToker για τον τραγουδιστή