E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Αγγελόπουλος: Με ποια φημολογείται ότι είναι ζευγάρι

Είναι πρώην παίκτρια του Survivor

Δημοσίευση 9/12/2022 | 21:06

Γιώργος Αγγελόπουλος: Με ποια φημολογείται ότι είναι ζευγάρι

Ο ίδιος έχει πει πως δεν θα συμμετάσχει στον πολυαναμενόμενο κύκλο του ριάλιτι, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την τον νικητή του Survivor 2017 να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Acun Medya για να βρεθεί στον Αγιο Δομίνικο έστω και για λίγες εβδομάδες.

Σε πρόσωπο των ημερών έχει αναδειχθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο ο Ντάνος απασχολεί και για έναν ακόμη λόγο τα φώτα της δημοσιότητας και αφορά την προσωπική του ζωή. Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα On Time, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι σε σχέση με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση.

Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως, αν οι φήμες επιβεβαιωθούν και είναι πράγματι ζευγάρι, θα τους δούμε μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και η Δήμητρα Βαμβακούση έχει δεχθεί πρόταση.

Πάντως σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδέχθηκε πως είναι ερωτευμένος. «(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται» είπε χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση με την οποία φημολογείται ότι είναι ερωτευμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι 27 ετών και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, όταν συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία το 2019 και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα.

Είναι απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας, μοντέλο και πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Ως μοντέλο είχε βγει δεύτερη στα Πελοποννησιακά καλλιστεία του 2015, καθώς τότε τον στέμμα της είχε «φάει» η πρώην παίκτρια του GNTM Ειρήνη Στεργιανού.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόφασή της να ασχοληθεί με το μόντελιγνκ, ήταν επειδή είχε ως στόχο να αγοράσει κοντάρια και να ασχοληθεί με το αγώνισμα που τόσο αγάπησε, συνεχίζοντας τον πρωταθλητισμό.

Ωστόσο, πίσω από ένα δυναμικό και ικανό κορίτσι, κρύβεται μία συγκινητική ιστορία, καθώς η Δήμητρα Βαμβακούση έχει χάσει σχεδόν όλη της την οικογένεια από καρκίνο.

Σύμφωνα με την Espresso, η παίκτρια του Survivor είχα χάσει σε ηλικία 7 ετών τη μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, γεγονός που την σημάδεψε ως παιδί. Αργότερα, όταν η Δήμητρα είχε κλείσει τα 15, έφυγε από την ίδια ασθένεια και ο πρώτος ξάδερφός της, με τον οποίο ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία. Πέντε χρόνια αργότερα ο καρκίνος ξαναχτύπησε, παίρνοντας την καλύτερή της φίλη, ενώ πριν λίγους μήνες, πέθανε και ο πατέρας της ακριβώς από την ίδια ασθένεια.

Πάντως οι δυσκολίες που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια είναι και ένας από τους λόγους που την οδήγησαν στο να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor, καθώς όπως ανέφερε η ίδια έχει μάθει να επιβιώνει σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τζούλια Αλεξανδράτου περιγράφει ποιοι άντρες της αρέσουν: «Αν μου πει για γυμναστήριο θα ξενερώσω»

Tabloid 18.03.2026
Δεν θέλω να πιάνω μια πλαδαρή κοιλιά όταν είμαι με τον άνθρωπό μου, σχολίασε

Γιώργος Μπένος για Maestro: «Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και είπε `γιατί το είδαμε αυτό;`»

Tabloid 18.03.2026
Ο Γιώργος Μπένος το βράδυ της Τρίτης παραχώρησε μία εφ` όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή του, στο «The 2night Show»

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι φωτογραφίες της ξεκούρασης μετά τη συναυλία και η συζήτηση για τα πόδια της

Tabloid 18.03.2026
«Βασίλισσα», «πανέμορφη», «εκθαμβωτική», «τέτοια ομορφιά θα έπρεπε να ήταν παράνομη»

Kate Middleton: Η αλήθεια για τα χρήματά της που λίγοι γνωρίζουν

Tabloid 18.03.2026
Από πού πραγματικά έρχονται τα εκατομμύρια της Kate Middleton

Ζεντάγια: «Πολλοί άνθρωποι ξεγελάστηκαν» από τις φωτογραφίες γάμου που δημιουργήθηκαν με Α

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν έχει πράγματι παντρευτεί τον Τομ Χόλαντ

Ηλίας Μαμαλάκης: «Mε πήρε και με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για τις δύσκολες στιγμές και το θέμα της υγείας του

Δώρα Παντέλη: Η ημερομηνία του γάμου της και το όνομα που θα πάρει ο γιος της

Tabloid Χτες
Πρόβα νυφικού έκανε η αθλητικογράφος Δώρα Παντέλη, η οποία το καλοκαίρι παντρεύεται τον σύντροφό της, επιχειρηματία Τζον Μαρεμβελιωτάκη

Ελένη Τσολάκη: Επιστρέφει... στον ΑΝΤ1 ‑ Η πιο άβολη τηλεοπτική στιγμή της εβδομάδας

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια που εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το κανάλι του Αμαρουσίου, επανέρχεται στο γυαλί μέσω τηλεοπτικής σειράς του!

Αβολο! Τζένερ και Σάντσεζ με το ίδιο λουκ στο πάρτι του Vanity Fair

Tabloid Χτες
«Η Κρις και η Λόρεν μοιάζουν με δίδυμες»