E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Αγγελόπουλος: Με ποια φημολογείται ότι είναι ζευγάρι

Είναι πρώην παίκτρια του Survivor

Δημοσίευση 9/12/2022 | 21:06

Γιώργος Αγγελόπουλος: Με ποια φημολογείται ότι είναι ζευγάρι

Ο ίδιος έχει πει πως δεν θα συμμετάσχει στον πολυαναμενόμενο κύκλο του ριάλιτι, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την τον νικητή του Survivor 2017 να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Acun Medya για να βρεθεί στον Αγιο Δομίνικο έστω και για λίγες εβδομάδες.

Σε πρόσωπο των ημερών έχει αναδειχθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο ο Ντάνος απασχολεί και για έναν ακόμη λόγο τα φώτα της δημοσιότητας και αφορά την προσωπική του ζωή. Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα On Time, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι σε σχέση με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση.

Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως, αν οι φήμες επιβεβαιωθούν και είναι πράγματι ζευγάρι, θα τους δούμε μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και η Δήμητρα Βαμβακούση έχει δεχθεί πρόταση.

Πάντως σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδέχθηκε πως είναι ερωτευμένος. «(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται» είπε χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση με την οποία φημολογείται ότι είναι ερωτευμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι 27 ετών και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, όταν συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία το 2019 και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα.

Είναι απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας, μοντέλο και πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Ως μοντέλο είχε βγει δεύτερη στα Πελοποννησιακά καλλιστεία του 2015, καθώς τότε τον στέμμα της είχε «φάει» η πρώην παίκτρια του GNTM Ειρήνη Στεργιανού.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόφασή της να ασχοληθεί με το μόντελιγνκ, ήταν επειδή είχε ως στόχο να αγοράσει κοντάρια και να ασχοληθεί με το αγώνισμα που τόσο αγάπησε, συνεχίζοντας τον πρωταθλητισμό.

Ωστόσο, πίσω από ένα δυναμικό και ικανό κορίτσι, κρύβεται μία συγκινητική ιστορία, καθώς η Δήμητρα Βαμβακούση έχει χάσει σχεδόν όλη της την οικογένεια από καρκίνο.

Σύμφωνα με την Espresso, η παίκτρια του Survivor είχα χάσει σε ηλικία 7 ετών τη μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, γεγονός που την σημάδεψε ως παιδί. Αργότερα, όταν η Δήμητρα είχε κλείσει τα 15, έφυγε από την ίδια ασθένεια και ο πρώτος ξάδερφός της, με τον οποίο ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία. Πέντε χρόνια αργότερα ο καρκίνος ξαναχτύπησε, παίρνοντας την καλύτερή της φίλη, ενώ πριν λίγους μήνες, πέθανε και ο πατέρας της ακριβώς από την ίδια ασθένεια.

Πάντως οι δυσκολίες που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια είναι και ένας από τους λόγους που την οδήγησαν στο να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor, καθώς όπως ανέφερε η ίδια έχει μάθει να επιβιώνει σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

30 διάσημοι φίλοι που δε ξέρατε ότι είναι αχώριστοι

Tabloid 14.04.2026
Οι απρόσμενες φιλίες που κρύβονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας

Όσα ξέρουμε για τη σχέση του Romain Gavras με την Emily Ratajkowski

Tabloid 14.04.2026
Δεν είναι το κλασικό celebrity couple που βασίζεται μόνο στην εικόνα

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Απολλεών ξέσπασε σε κλάματα: Έγινε ξανά μαμά μετά την απώλεια της κόρης της

Tabloid Χτες
Η Απολλεών κέρδισε ένα αγοράκι τη Μεγάλη Τετάρτη - «Δεν έχω περάσει εύκολα, αλλά ο Χριστός και η Παναγία με ευλόγησαν και μου έδωσαν άλλη μία ευκαιρία», δήλωσε

Ο Αρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό

Tabloid Χτες
«Κάπου είχαμε μείνει πέρυσι τέτοια μέρα… Εδώ είμαι πάλι», γράφει στην ανάρτησή του

Τατιάνα Στεφανίδου‑Νίκος Ευαγγελάτος: Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα το Πάσχα τους στην Πάρο

Tabloid Χτες
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η παρουσιάστρια από το βράδυ της Ανάστασης

Survivor: Προς τη δεύτερη φάση της Ένωσης – Ποιος τραγουδιστής θα ανάψει το πάρτι;

Tabloid Προχτές
Η ένταση στις ψηφοφορίες και ο αγώνας ασυλίας φέρνουν δραματικές στιγμές στο νέο επεισόδιο

Μεγακλής Βιντιάδης για Γιώργο Λιάγκα: «Πέντε τύποι λένε ό,τι τους έρθει για να γράφουν τα έντυπα»

Tabloid Προχτές
Ο τηλεσκηνοθέτης επικρίνει τα σημερινά τηλεοπτικά προγράμματα για το τεχνητό τους μελόδραμα

Θάλεια Ματίκα στο εορταστικό της ΕΡΤ: «Ήρθα κυρίως για το φαγητό» – Τάσος Ιορδανίδης: «Εγώ νόμιζα για μένα»

Tabloid Προχτές
Παραδοσιακό ναξιώτικο γλέντι στο «Καλημέρα Είπαμε» με την ηθοποιό και τον παρουσιαστή

Ο Μπεν Αφλεκ χαρίζει στην Τζένιφερ Λόπεζ το μερίδιό του από την έπαυλή τους αξίας 60 εκατ. δολαρίων

Tabloid Προχτές
Η κατοικία 3.500 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και ένα γήπεδο μπάσκετ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Tabloid 11.04.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Social 11.04.2026
Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Tabloid 11.04.2026
Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία