E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δείτε τον Αντώνη του Maestro με κατάξανθα μαλλιά

Ο ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς είχε κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του πριν μερικά χρόνια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/12/2022 | 12:53

Δείτε τον Αντώνη του Maestro με κατάξανθα μαλλιά
@orestis.chalkias

Ο Ορέστης Χαλκιάς, υποδύεται τον Αντώνη στη δημοφιλή σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο Αντώνης είναι ο γιος της οικογένειας του δημάρχου του νησιού, αδερφός της Κλέλιας και ερωτευμένος με τον κολλητό του, Σπύρο (Γιώργος Μπένος).

Με μία γρήγορη ματιά στο Instagram του νεαρού ηθοποιού, που έχει κλέψει φέτος τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, φανερώθηκε και η αλλαγή που είχε πραγματοποιήσει στην εμφάνισή του, πριν από κάποια χρόνια για τις ανάγκες του ρόλου του στην παράσταση «Ανεμοδαρμένα Ύψη». Υποδυόμενος τον Λίντον Χίθκλιφ, ο ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα και έγινε αγνώριστος.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ο Ορέστης Χαλκιάς μπορεί να έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία και να γεννήθηκε στην Αθήνα, όμως όπως τονίζει πατρίδα του είναι η Θεσσαλονίκη, καθώς μεγάλωσε στην Πυλαία και αμέσως μετά το Λύκειο έδωσε εξετάσεις στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος: «Δουλειά, γέλιο πολύ, δουλειά. Χρόνια που κρατώ ως φυλαχτό» είχε πει ο ηθοποιός για τα φοιτητικά του χρόνια

Η «κάθοδος» στην Αθήνα ήρθε μετά από μία πρόταση του Άρη Μπινιάρη, όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του στη Lifo και έκτοτε το θέατρο Πορεία, έγινε το θεατρικό του σπίτι.


Το τηλεοπτικό ντεμπούτο

Η πρώτη φορά που ο Ορέστης Χαλκιάς εμφανίστηκε στην τηλεόραση ήταν το 2020 στη σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1, όπου υποδύθηκε τον Μάνο.

Η καλλιτεχνική φλέβα

Η τέχνη πιθανώς να υπήρξε ο μονόδρομος της ζωής του Ορέστη Χαλκιά, καθώς οι γονείς του, Κώστας Χαλκιάς και Όλγα Αλεξανδροπούλου, είναι οι ηθοποιοί και σκηνοθέτες.

«Έγινε πολύ νωρίς, πραγματικά νομίζω ότι από 2-3 χρονών άρχισα να μιμούμαι, να τραγουδάω. Αν υπήρχε “κοινό”, μου άρεσε να με βλέπουν και να διασκεδάζουν, να γελάνε, να χαίρονται. Ταυτόχρονα όμως δεν ήταν μόνο αυτό το ερέθισμα. Είχα και τους γονείς μου, με τους οποίους πήγαινα σε παραστάσεις ή απλώς με έπαιρναν μαζί τους στη δουλειά» είχε πει στο eleftheriaonline ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Οι γονείς μου σε όλη τους τη ζωή μέχρι τώρα υπηρετούν την τέχνη από τη μεριά της υποκριτικής, της σκηνοθεσίας, του σεναρίου, της διδασκαλίας, ακόμα και της εικαστικής επιμέλειας ολόκληρου καρναβαλιού, με εργατοώρες που άγγιζαν τις 20 τη μέρα. Όταν λέω εικαστική επιμέλεια, εννοώ την κατασκευή κοστουμιών, αρμάτων, αλλά και συνολικής αισθητικής δρώμενων με 100 και επιπλέον άτομα! Όλα αυτά επί σειρά ετών» είχε σημειώσει στην ίδια συνέντευξη.

Το συγκρότημα hard rock Parafernelia

O Ορέστης Χαλκιάς είχε δημιουργήσει το συγκρότημα hard rock Parafernelia, το οποίο ήταν ενεργό από το 2006 μέχρι το 2019 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η φωνή του συγκροτήματος, ενώ παίζει επίσης μπάσο και κιθαρά. Η μουσική προσωπικότητα που τον εμπνέει ως προς τη σκηνική παρουσία, είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι, όπως έχει τονίσει.

Parafernelia LIVE @ SCHOOLWAVE 2009 (HD 1080p)

Ακόμα και στο «Maestro», ο χαρακτήρας του είναι επίσης ο frontman ενός συγκροτήματος, που λατρεύει τη μουσική.


Η αγάπη για τη μετεωρολογία

Μικρός έλεγε στους γονείς του ότι θα ήθελε γίνει μετεωρολόγος.

Ωστόσο, όταν στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Lifo, ρωτήθηκε τι θα μπορούσε να κάνει επαγγελματικά αν έπαυε να υπηρετεί την τέχνη του, εκείνος απάντησε ότι θα μπορούσε να γίνει προγραμματιστής ή δημιουργός videogames, καθώς ως gamer πιστεύει ότι τα παιχνίδια πολλές φορές αγγίζουν το επίπεδο της λογοτεχνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Τι δουλειά έκανε πραγματικά η Anna Nicole Smith πριν γίνει διάσημη;

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Εμεινε στην ποπ κουλτούρα κυρίως για τη θυελλώδη προσωπική της ζωή

Ακύλας: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ, περίμενα ότι θα με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα

E-Daily 3.Left Χτες
Πραγματικά, φοβήθηκα τι μπορεί να συμβεί γιατί είχαν ανέβει πολύ οι προσδοκίες, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

E-Daily 3.Left Χτες
Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης

Δέσποινα Καμπούρη σε Γιώργο Λιάγκα: «Με στενοχώρησες, με είπες ψηφοφόρο της Καρυστιανού»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δέσποινα Καμπούρη φαίνεται πως… ξάφνιασε τον Γιώργο Λιάγκα κατά τη διάρκεια του Πρωινού του ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης 21 Μαΐου

Sheryl Crow : Ο αρραβωνιαστικός της έβγαινε με άλλη ενώ εκείνη έκανε θεραπείες για τον καρκίνο

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση που τελείωσε μέσα σε μία εβδομάδα κρίσης

Μίλτος Καρατζάς: «Ο γιος μου με βρήκε λιπόθυμο στο πάτωμα – Ήμουν 5 εβδομάδες σε κώμα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός μουσικός παραγωγός σπάει τη σιωπή του και περιγράφει τη δραματική διάγνωση των γιατρών!

Η Βανέσα Τραμπ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού: «Παραμένω αισιόδοξη», το μήνυμά της στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ ανέφερε πως βρίσκεται ήδη σε στενή συνεργασία με τους γιατρούς της, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται η οικογένεια και τα πέντε παιδιά της