E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δείτε τον Αντώνη του Maestro με κατάξανθα μαλλιά

Ο ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς είχε κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του πριν μερικά χρόνια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/12/2022 | 12:53

Δείτε τον Αντώνη του Maestro με κατάξανθα μαλλιά
@orestis.chalkias

Ο Ορέστης Χαλκιάς, υποδύεται τον Αντώνη στη δημοφιλή σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο Αντώνης είναι ο γιος της οικογένειας του δημάρχου του νησιού, αδερφός της Κλέλιας και ερωτευμένος με τον κολλητό του, Σπύρο (Γιώργος Μπένος).

Με μία γρήγορη ματιά στο Instagram του νεαρού ηθοποιού, που έχει κλέψει φέτος τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, φανερώθηκε και η αλλαγή που είχε πραγματοποιήσει στην εμφάνισή του, πριν από κάποια χρόνια για τις ανάγκες του ρόλου του στην παράσταση «Ανεμοδαρμένα Ύψη». Υποδυόμενος τον Λίντον Χίθκλιφ, ο ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα και έγινε αγνώριστος.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ο Ορέστης Χαλκιάς μπορεί να έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία και να γεννήθηκε στην Αθήνα, όμως όπως τονίζει πατρίδα του είναι η Θεσσαλονίκη, καθώς μεγάλωσε στην Πυλαία και αμέσως μετά το Λύκειο έδωσε εξετάσεις στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος: «Δουλειά, γέλιο πολύ, δουλειά. Χρόνια που κρατώ ως φυλαχτό» είχε πει ο ηθοποιός για τα φοιτητικά του χρόνια

Η «κάθοδος» στην Αθήνα ήρθε μετά από μία πρόταση του Άρη Μπινιάρη, όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του στη Lifo και έκτοτε το θέατρο Πορεία, έγινε το θεατρικό του σπίτι.


Το τηλεοπτικό ντεμπούτο

Η πρώτη φορά που ο Ορέστης Χαλκιάς εμφανίστηκε στην τηλεόραση ήταν το 2020 στη σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1, όπου υποδύθηκε τον Μάνο.

Η καλλιτεχνική φλέβα

Η τέχνη πιθανώς να υπήρξε ο μονόδρομος της ζωής του Ορέστη Χαλκιά, καθώς οι γονείς του, Κώστας Χαλκιάς και Όλγα Αλεξανδροπούλου, είναι οι ηθοποιοί και σκηνοθέτες.

«Έγινε πολύ νωρίς, πραγματικά νομίζω ότι από 2-3 χρονών άρχισα να μιμούμαι, να τραγουδάω. Αν υπήρχε “κοινό”, μου άρεσε να με βλέπουν και να διασκεδάζουν, να γελάνε, να χαίρονται. Ταυτόχρονα όμως δεν ήταν μόνο αυτό το ερέθισμα. Είχα και τους γονείς μου, με τους οποίους πήγαινα σε παραστάσεις ή απλώς με έπαιρναν μαζί τους στη δουλειά» είχε πει στο eleftheriaonline ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Οι γονείς μου σε όλη τους τη ζωή μέχρι τώρα υπηρετούν την τέχνη από τη μεριά της υποκριτικής, της σκηνοθεσίας, του σεναρίου, της διδασκαλίας, ακόμα και της εικαστικής επιμέλειας ολόκληρου καρναβαλιού, με εργατοώρες που άγγιζαν τις 20 τη μέρα. Όταν λέω εικαστική επιμέλεια, εννοώ την κατασκευή κοστουμιών, αρμάτων, αλλά και συνολικής αισθητικής δρώμενων με 100 και επιπλέον άτομα! Όλα αυτά επί σειρά ετών» είχε σημειώσει στην ίδια συνέντευξη.

Το συγκρότημα hard rock Parafernelia

O Ορέστης Χαλκιάς είχε δημιουργήσει το συγκρότημα hard rock Parafernelia, το οποίο ήταν ενεργό από το 2006 μέχρι το 2019 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η φωνή του συγκροτήματος, ενώ παίζει επίσης μπάσο και κιθαρά. Η μουσική προσωπικότητα που τον εμπνέει ως προς τη σκηνική παρουσία, είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι, όπως έχει τονίσει.

Parafernelia LIVE @ SCHOOLWAVE 2009 (HD 1080p)

Ακόμα και στο «Maestro», ο χαρακτήρας του είναι επίσης ο frontman ενός συγκροτήματος, που λατρεύει τη μουσική.


Η αγάπη για τη μετεωρολογία

Μικρός έλεγε στους γονείς του ότι θα ήθελε γίνει μετεωρολόγος.

Ωστόσο, όταν στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Lifo, ρωτήθηκε τι θα μπορούσε να κάνει επαγγελματικά αν έπαυε να υπηρετεί την τέχνη του, εκείνος απάντησε ότι θα μπορούσε να γίνει προγραμματιστής ή δημιουργός videogames, καθώς ως gamer πιστεύει ότι τα παιχνίδια πολλές φορές αγγίζουν το επίπεδο της λογοτεχνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Rainbow Mermaids: «Είμαστε σε σχέση από τα 18 και παντρευτήκαμε πριν από έναν χρόνο»

Tabloid 16.02.2026
Στον καναπέ του «Buongiorno» κάθισαν το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου οι Rainbow Mermaids

Εύη Δρούτσα: «Τη φωνή του Akyla δεν την έχουμε ακούσει – Θα πάει εκεί και θα λέει πάρτο, πάρτο;»

Tabloid 16.02.2026
«Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει στο εξωτερικό με αυτό το ντύσιμο, θα πουν ότι ήρθε ο καραγκιοζάκος», είπε η Εύη Δρούτσα

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για Μόνικα Μπελούτσι και τον Τιμ Μπάρτον ‑ «Ο σερβιτόρος μας έκανε παρατήρηση»

Tabloid 16.02.2026
Με αφορμή το quiz της Έλενας Πολυκάρπου η Κατερίνα Καινούργιου διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη πριν λίγους μήνες

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μεταμορώθηκε σε Akyla – Δείτε το viral βίντεο

Social 16.02.2026
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φόρεσε μαύρα ρούχα και σκούφο

Αννα Φλωρινιώτη: Η νέα ζωή μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Εργάζομαι πλέον σε κομμωτήριο»

Tabloid 16.02.2026
«Ήθελα μονίμως να δουλεύω και ήθελα να δοκιμάζω κι άλλα πράγματα» λέει μεταξύ άλλων η Αννα Φλωρινιώτη

Eurovision 2026: Τι απαντά ο Καπουτζίδης σε ερώτηση για το Ισραήλ

Tabloid 16.02.2026
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2026

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στη Ρώμη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Tabloid 16.02.2026
«Θα γιορτάσω τον Αγιο Βαλεντίνο», είχε πει στην εκπομπή της «Buongiorno»

Χρήστος Μάστορας για Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είναι θαυμάστριά μου και είμαι θαυμαστής της»

Celebrity Stories 16.02.2026
Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε στον Εθνικό τελικό της Eurovision και η εμφάνισή του έκανε το κοινό, τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους να χορεύουν και να τραγουδάνε στο ρυθμό του, αφού ήταν καταπληκτικός φωνητικά και σκηνικά.