E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δείτε τον Αντώνη του Maestro με κατάξανθα μαλλιά

Ο ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς είχε κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του πριν μερικά χρόνια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/12/2022 | 12:53

Δείτε τον Αντώνη του Maestro με κατάξανθα μαλλιά
@orestis.chalkias

Ο Ορέστης Χαλκιάς, υποδύεται τον Αντώνη στη δημοφιλή σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο Αντώνης είναι ο γιος της οικογένειας του δημάρχου του νησιού, αδερφός της Κλέλιας και ερωτευμένος με τον κολλητό του, Σπύρο (Γιώργος Μπένος).

Με μία γρήγορη ματιά στο Instagram του νεαρού ηθοποιού, που έχει κλέψει φέτος τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, φανερώθηκε και η αλλαγή που είχε πραγματοποιήσει στην εμφάνισή του, πριν από κάποια χρόνια για τις ανάγκες του ρόλου του στην παράσταση «Ανεμοδαρμένα Ύψη». Υποδυόμενος τον Λίντον Χίθκλιφ, ο ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα και έγινε αγνώριστος.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ο Ορέστης Χαλκιάς μπορεί να έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία και να γεννήθηκε στην Αθήνα, όμως όπως τονίζει πατρίδα του είναι η Θεσσαλονίκη, καθώς μεγάλωσε στην Πυλαία και αμέσως μετά το Λύκειο έδωσε εξετάσεις στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος: «Δουλειά, γέλιο πολύ, δουλειά. Χρόνια που κρατώ ως φυλαχτό» είχε πει ο ηθοποιός για τα φοιτητικά του χρόνια

Η «κάθοδος» στην Αθήνα ήρθε μετά από μία πρόταση του Άρη Μπινιάρη, όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του στη Lifo και έκτοτε το θέατρο Πορεία, έγινε το θεατρικό του σπίτι.


Το τηλεοπτικό ντεμπούτο

Η πρώτη φορά που ο Ορέστης Χαλκιάς εμφανίστηκε στην τηλεόραση ήταν το 2020 στη σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1, όπου υποδύθηκε τον Μάνο.

Η καλλιτεχνική φλέβα

Η τέχνη πιθανώς να υπήρξε ο μονόδρομος της ζωής του Ορέστη Χαλκιά, καθώς οι γονείς του, Κώστας Χαλκιάς και Όλγα Αλεξανδροπούλου, είναι οι ηθοποιοί και σκηνοθέτες.

«Έγινε πολύ νωρίς, πραγματικά νομίζω ότι από 2-3 χρονών άρχισα να μιμούμαι, να τραγουδάω. Αν υπήρχε “κοινό”, μου άρεσε να με βλέπουν και να διασκεδάζουν, να γελάνε, να χαίρονται. Ταυτόχρονα όμως δεν ήταν μόνο αυτό το ερέθισμα. Είχα και τους γονείς μου, με τους οποίους πήγαινα σε παραστάσεις ή απλώς με έπαιρναν μαζί τους στη δουλειά» είχε πει στο eleftheriaonline ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Οι γονείς μου σε όλη τους τη ζωή μέχρι τώρα υπηρετούν την τέχνη από τη μεριά της υποκριτικής, της σκηνοθεσίας, του σεναρίου, της διδασκαλίας, ακόμα και της εικαστικής επιμέλειας ολόκληρου καρναβαλιού, με εργατοώρες που άγγιζαν τις 20 τη μέρα. Όταν λέω εικαστική επιμέλεια, εννοώ την κατασκευή κοστουμιών, αρμάτων, αλλά και συνολικής αισθητικής δρώμενων με 100 και επιπλέον άτομα! Όλα αυτά επί σειρά ετών» είχε σημειώσει στην ίδια συνέντευξη.

Το συγκρότημα hard rock Parafernelia

O Ορέστης Χαλκιάς είχε δημιουργήσει το συγκρότημα hard rock Parafernelia, το οποίο ήταν ενεργό από το 2006 μέχρι το 2019 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η φωνή του συγκροτήματος, ενώ παίζει επίσης μπάσο και κιθαρά. Η μουσική προσωπικότητα που τον εμπνέει ως προς τη σκηνική παρουσία, είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι, όπως έχει τονίσει.

Parafernelia LIVE @ SCHOOLWAVE 2009 (HD 1080p)

Ακόμα και στο «Maestro», ο χαρακτήρας του είναι επίσης ο frontman ενός συγκροτήματος, που λατρεύει τη μουσική.


Η αγάπη για τη μετεωρολογία

Μικρός έλεγε στους γονείς του ότι θα ήθελε γίνει μετεωρολόγος.

Ωστόσο, όταν στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Lifo, ρωτήθηκε τι θα μπορούσε να κάνει επαγγελματικά αν έπαυε να υπηρετεί την τέχνη του, εκείνος απάντησε ότι θα μπορούσε να γίνει προγραμματιστής ή δημιουργός videogames, καθώς ως gamer πιστεύει ότι τα παιχνίδια πολλές φορές αγγίζουν το επίπεδο της λογοτεχνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Eminem όπως δεν τον ξέρεις: Ο ράπερ που διάλεξε την πατρότητα αντί για τα φώτα

Celebrity Stories 11.02.2026
Πίσω από τη σκληρή εικόνα και τους προκλητικούς στίχους, ο Eminem έχτισε μια ήσυχη, δεμένη οικογένεια με απόλυτη αφοσίωση

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε το «Titanic challenge» με τις αδερφές της

Social Χτες
Η χιουμοριστική ανάρτηση της τηλεπερσόνας μετά την κοινή εμφάνιση με τον οδηγό της F1 στο Super Bowl

Σοκάρει ο Φέρντιναντ: «Μερικές φορές χρειάζομαι αναπηρικό καροτσάκι»

Media Χτες
«Έπαιζα με ενέσεις και χάπια για έξι χρόνια, αυτό με επηρέασε»

Γιάννης Σμαραγδής: Μετά τον «Καποδίστρια», έρχεται ταινία με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη

Tabloid Χτες
Μετά τον «Καποδίστρια», ο Γιάννης Σμαραγδής ετοιμάζει ένα νέο, σημαντικό κινηματογραφικό πρότζεκτ που θα συζητηθεί πολύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Καλομοίρα για τον σύζυγό της: «Ζηλεύω γιατί έχει δώσει δικαίωμα. Τρελάθηκα, τον έβρισα»

Tabloid Χτες
Το Πρωινό: Η Καλομοίρα ήταν σήμερα 10/2 καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για όλους και για όλα

Klavdia: Το μονόπετρο που φούντωσε τις φήμες περί γάμου

Tabloid Χτες
Ο νέος σύντροφος της τραγουδίστριας δεν προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο

Αννα Θεοδωρίδη: Αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε με τον Light

Tabloid Χτες
Ο θρησκευτικός γάμος στην Ιταλία και η βάφτιση του γιου τους

«Melania»: Ο Πολ Τόμας Αντερσον και ο Τζόνι Γκρίνγουντ ζητούν να αφαιρεθεί μουσική τους

Tabloid Χτες
Πρόκειται για απόσπασμα του κομματιού «Barbara Rose» που έχει συνθέσει ο Γκρίνγουντ για την ταινία «Phantom Thread» σε σκηνθεσία Αντερσον

Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη: Συγκινούν οι «δίδυμες του Star» για τη διπλή μαστεκτομή

Tabloid Χτες
Οι δύο αδελφές εξομολογήθηκαν πώς πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στην διπλή μαστεκτομή