E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δείτε τον Αντώνη του Maestro με κατάξανθα μαλλιά

Ο ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς είχε κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του πριν μερικά χρόνια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/12/2022 | 12:53

Δείτε τον Αντώνη του Maestro με κατάξανθα μαλλιά
@orestis.chalkias

Ο Ορέστης Χαλκιάς, υποδύεται τον Αντώνη στη δημοφιλή σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο Αντώνης είναι ο γιος της οικογένειας του δημάρχου του νησιού, αδερφός της Κλέλιας και ερωτευμένος με τον κολλητό του, Σπύρο (Γιώργος Μπένος).

Με μία γρήγορη ματιά στο Instagram του νεαρού ηθοποιού, που έχει κλέψει φέτος τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, φανερώθηκε και η αλλαγή που είχε πραγματοποιήσει στην εμφάνισή του, πριν από κάποια χρόνια για τις ανάγκες του ρόλου του στην παράσταση «Ανεμοδαρμένα Ύψη». Υποδυόμενος τον Λίντον Χίθκλιφ, ο ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα και έγινε αγνώριστος.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ο Ορέστης Χαλκιάς μπορεί να έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία και να γεννήθηκε στην Αθήνα, όμως όπως τονίζει πατρίδα του είναι η Θεσσαλονίκη, καθώς μεγάλωσε στην Πυλαία και αμέσως μετά το Λύκειο έδωσε εξετάσεις στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος: «Δουλειά, γέλιο πολύ, δουλειά. Χρόνια που κρατώ ως φυλαχτό» είχε πει ο ηθοποιός για τα φοιτητικά του χρόνια

Η «κάθοδος» στην Αθήνα ήρθε μετά από μία πρόταση του Άρη Μπινιάρη, όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του στη Lifo και έκτοτε το θέατρο Πορεία, έγινε το θεατρικό του σπίτι.


Το τηλεοπτικό ντεμπούτο

Η πρώτη φορά που ο Ορέστης Χαλκιάς εμφανίστηκε στην τηλεόραση ήταν το 2020 στη σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1, όπου υποδύθηκε τον Μάνο.

Η καλλιτεχνική φλέβα

Η τέχνη πιθανώς να υπήρξε ο μονόδρομος της ζωής του Ορέστη Χαλκιά, καθώς οι γονείς του, Κώστας Χαλκιάς και Όλγα Αλεξανδροπούλου, είναι οι ηθοποιοί και σκηνοθέτες.

«Έγινε πολύ νωρίς, πραγματικά νομίζω ότι από 2-3 χρονών άρχισα να μιμούμαι, να τραγουδάω. Αν υπήρχε “κοινό”, μου άρεσε να με βλέπουν και να διασκεδάζουν, να γελάνε, να χαίρονται. Ταυτόχρονα όμως δεν ήταν μόνο αυτό το ερέθισμα. Είχα και τους γονείς μου, με τους οποίους πήγαινα σε παραστάσεις ή απλώς με έπαιρναν μαζί τους στη δουλειά» είχε πει στο eleftheriaonline ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Οι γονείς μου σε όλη τους τη ζωή μέχρι τώρα υπηρετούν την τέχνη από τη μεριά της υποκριτικής, της σκηνοθεσίας, του σεναρίου, της διδασκαλίας, ακόμα και της εικαστικής επιμέλειας ολόκληρου καρναβαλιού, με εργατοώρες που άγγιζαν τις 20 τη μέρα. Όταν λέω εικαστική επιμέλεια, εννοώ την κατασκευή κοστουμιών, αρμάτων, αλλά και συνολικής αισθητικής δρώμενων με 100 και επιπλέον άτομα! Όλα αυτά επί σειρά ετών» είχε σημειώσει στην ίδια συνέντευξη.

Το συγκρότημα hard rock Parafernelia

O Ορέστης Χαλκιάς είχε δημιουργήσει το συγκρότημα hard rock Parafernelia, το οποίο ήταν ενεργό από το 2006 μέχρι το 2019 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η φωνή του συγκροτήματος, ενώ παίζει επίσης μπάσο και κιθαρά. Η μουσική προσωπικότητα που τον εμπνέει ως προς τη σκηνική παρουσία, είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι, όπως έχει τονίσει.

Parafernelia LIVE @ SCHOOLWAVE 2009 (HD 1080p)

Ακόμα και στο «Maestro», ο χαρακτήρας του είναι επίσης ο frontman ενός συγκροτήματος, που λατρεύει τη μουσική.


Η αγάπη για τη μετεωρολογία

Μικρός έλεγε στους γονείς του ότι θα ήθελε γίνει μετεωρολόγος.

Ωστόσο, όταν στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Lifo, ρωτήθηκε τι θα μπορούσε να κάνει επαγγελματικά αν έπαυε να υπηρετεί την τέχνη του, εκείνος απάντησε ότι θα μπορούσε να γίνει προγραμματιστής ή δημιουργός videogames, καθώς ως gamer πιστεύει ότι τα παιχνίδια πολλές φορές αγγίζουν το επίπεδο της λογοτεχνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Κιργιστάν: Ιππασία, ιαματικές πηγές και εντυπωσιακά τοπία ‑ δείτε τα νέα στιγμιότυπα

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη και τρίτη ημέρα της στη χώρα της κεντρικής Ασίας, με ιππασία σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και βουτιά σε θερμή πηγή στα 2.600 μέτρα.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.