E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Σλοβάκα απατεώνισσα «έφαγε» λεφτά από διάσημο μπασκετμπολίστα

Η ανάρτηση του παίκτη του Παναθηναϊκού για τη γυναίκα «αράχνη» και το... ποτάκι που τον κέρασε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/12/2022 | 12:12

Η Σλοβάκα απατεώνισσα «έφαγε» λεφτά από διάσημο μπασκετμπολίστα

Ο Νίκος Παππάς αποφάσισε να κάνει γνωστή τη δική του περιπέτεια με τη γυναίκα από τη Σλοβακία που εξαπατούσε όποιον έβρισκε μπροστά της κάνοντας ζωή και... κότα σε χλιδάτα εστιατόρια και ξενοδοχεία χωρίς να πληρώνει ούτε ευρώ.

Το protothema.gr δημοσίευσε χθες τη φωτογραφία της όμορφης γυναίκας από τη Σλοβακία και φαίνεται πως σιγά - σιγά αποκαλύπτονται και νέα θύματα που έπεσαν στον... ιστό της. Ένα από αυτά είναι και ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς.

Ο 32χρονος αθλητής, γνωστός για τις «τρολ» αναρτήσεις του στα σοσιαλ μίντια, ακόμα και για τον εαυτό του, ανάρτησε το άρθρο από το protothema.gr για τη Σλοβάκα γράφοντας «880 ευρώ πιστόλι Κολωνάκι και στον Νικόλα, αν με ακούτε εκεί στην Αστυνομία», δηλώνοντας έτσι πως με κάποιον τρόπο έπεσε θύμα της και του... έφαγε 880 ευρώ. Μάλιστα στη συνέχεια ανάρτησε ακόμα μια φωτογραφία στην οποία είναι η ίδια γυναίκα μαζί με το διάσημο πλέον σκυλάκι της και έγραψε «κέρασε ποτάκι τουλάχιστον η ψυχούλα».


Δείτε τις αναρτήσεις του Νίκου Παππά:

318086130-1363241521084511-4967203750170386525-n-_1_318200146-1363241481084515-7172963530362817536-n

Η εντυπωσιακή γυναίκα είχε συλληφθεί για διάπραξη απατών κατ΄ επανάληψη, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 10.000 ευρώ, ενώ της είχαν επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της. Φυσικά, δεν εμφανίστηκε ποτέ, αφού άλλαζε συνεχώς πόλεις και διέμενε σε ξενοδοχεία, από τα οποία έφευγε χωρίς να πληρώσει! Η γεννημένη στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας καλλίγραμμη γυναίκα οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που της άσκησε δίωξη για απάτες, αλλά επιβεβαιώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχαν εκδώσει οι αρχές της χώρας της για παρόμοιες υποθέσεις απάτης που είχε διαπράξει στη χώρα. Όπως είχε αποκαλύψει το protohema.gr, βρίσκεται στις λίστες αναζητούμενων από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2021.

Έτσι, θα οδηγηθεί και στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας που θα κινήσει την διαδικασία για την έκδοσή της, η οποία όμως θα πραγματοποιηθεί αφού δικαστεί για όσα έχει κάνει στην Ελλάδα και εκτίσει τις ποινές που θα της επιβληθούν! Στο μεταξύ, η νεαρή γυναίκα παραμένει στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ναυπακτίας, ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή για δυο απάτες που διέπραξε στην περιοχή. Μαζί της έχει και το μαύρο σκυλάκι της, που δεν αποχωρίζεται ποτέ!


Ένας τεράστιος κύκλος δικαστικών περιπετειών ξεκίνησε από χθες για την Σλοβάκα καλλονή Maria Geleticova, η οποία συστηνόταν ως Βρετανίδα σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού και έκανε dolce vita «φεσώνοντας» ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις σε πολλές περιοχές της χώρας. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε, καθώς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις ελληνικές αρχές και ήταν ελεύθερη με περιοριστικούς όρους!

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι δικαστικές αρχές να δώσουν στην δημοσιότητα τα στοιχεία και της φωτογραφίες της για να την αναγνωρίσουν και τυχόν άλλα θύματά της!

Από τις 30 Νοεμβρίου ως και την περασμένη Δευτέρα, η Maria Geleticova είχε μείνει σε ένα ξενοδοχείο στη Ναύπακτο. Όταν θέλησε να αποχωρήσει για τον επόμενο "στόχο" της, ισχυρίστηκε ότι θα πλήρωνε τον λογαριασμό μέσω e-banking ο σύντροφός της που δήθεν είναι υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλου οργανισμού. Στη συνέχεια, έστειλε στο ξενοδοχείο e-mail με ένα παραστατικό μεταφοράς 600 ευρώ, που όμως αποδείχθηκε πλαστό. Η ίδια, όμως, είχε ήδη φύγει...

Τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, η καλλονή επικοινώνησε τηλεφωνικά με ραδιοταξί της Ναυπάκτου και συμφώνησε με έναν οδηγό να τη μεταφέρει στην Κόρινθο, έναντι 200 ευρώ. Όταν έφτασαν, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε μετρητά και έστειλε στο κινητό του γιου του οδηγού ένα παραστατικό μεταφοράς 250 ευρώ. Και αυτό, όμως, αποδείχθηκε πλαστό! Ο ταξιτζής υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Ναυπακτίας και ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Κορίνθου να εντοπίσει την αλλοδαπή στο ξενοδοχείο που κατέλυσε, όπου τελικά συνελήφθη.

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μια αλλοδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη απατών. Παράλληλα, σε βάρος της συλληφθείσας εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Σλοβακικών Αρχών, για υποθέσεις απατών. Ειδικότερα, στις 4/12/2022 αργά το βράδυ, η κατηγορούμενη Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι η αλλοδαπή είχε διαπράξει ακόμα τρεις περιπτώσεις απατών σε ξενοδοχεία και σε μίνι μάρκετ ως εξής:

Από τις 26 ως και τις 30 Νοεμβρίου, η απατεώνισσα με τα χίλια πρόσωπα που συστηνόταν κάθε φορά με διαφορετικά ονόματα, κατέκλυσε στην σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στην Πάτρα, στο οποίο έστειλε πλαστές αποδείξεις ότι δήθεν κατέβαλλε το αντίτιμο για τις διανυκτερεύσεις και τα γεύματά της, πάλι με φερόμενο ως αποστολέα τον υποτιθέμενο σύζυγό της.

Στο διάστημα της διαμονής της, έκανε τηλεφωνική παραγγελία σε ένα μίνι μάρκετ για δυο κάρτες paysafe αξίας 150 ευρώ, τσιγάρα, ποτά και τρόφιμα, συνολικής αξίας 193 ευρώ και είπε στον διανομέα που της τα πήγε στο δωμάτιο ότι θα πλήρωνε με τραπεζική κάρτα. Όταν εκείνος επέστρεψε με το POS, διαπίστωσε ότι η κάρτα της ήταν άδεια και πήρε πίσω την παραγγελία, αλλά μόλις επέστρεψε στο μαγαζί διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε αντιγράψει τους κωδικοί των καρτών paysafe. Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ αναζήτησε την επόμενη ημέρα στο ξενοδοχείο την όμορφη αλλοδαπή, αλλά διαπίστωσε ότι είχε εξαφανιστεί χωρίς να πληρώσει!

Για τις υποθέσεις αυτές έχουν κατατεθεί μηνύσεις στις τοπικές αστυνομικές αρχές. Έτσι, μόλις η Maria Geleticova ξεμπερδέψει με τις δικαστικές διαδικασίες στο Μεσολόγγι, θα μεταχθεί και στην Πάτρα για να της ασκηθούν και άλλες διώξεις. Στο μεταξύ, για την σύλληψή της έχουν ενημερωθεί και οι υπηρεσίες της Αθήνας, που έχουν δεχθεί καταγγελίες για παρόμοιες απάτες σε βάρος ξενοδοχείων στην Αττική και σε νησί του Αργοσαρωνικού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Κιργιστάν: Ιππασία, ιαματικές πηγές και εντυπωσιακά τοπία ‑ δείτε τα νέα στιγμιότυπα

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη και τρίτη ημέρα της στη χώρα της κεντρικής Ασίας, με ιππασία σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και βουτιά σε θερμή πηγή στα 2.600 μέτρα.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις