E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κουτροκόη μετά την απόλυση: «Το παράπονό μου με τη διοίκηση είναι γνωστό»

Για την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ, το πώς αισθάνεται, αλλά και για την επικοινωνία που είχε με συναδέλφους της μετά, μίλησε η Ντόρα Κουτροκόη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/12/2022 | 17:40

Κουτροκόη μετά την απόλυση: «Το παράπονό μου με τη διοίκηση είναι γνωστό»

Η βασική διαφωνία με τη διοίκηση

"Είμαι καλά δεδομένου ότι έχω πάρει πάρα πολύ μεγάλη στήριξη από συναδέλφους" είπε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη, στην κάμερα της εκπομπής Super Katerina, ευχαριστώντας μάλιστα και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την απόλυσή της.

"Νομίζω ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι και όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από το κανάλι και δεν νομίζω και ότι θα μιλήσω. Δεν έχουμε επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Νομίζω πως ό,τι ήταν να πούμε μεταξύ μας, τα είπαμε πρωτού φύγω από το κανάλι. Επαγγελματίες είναι και εκείνοι. Νομίζω αντιλαμβάνονται ότι είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Δε χρειάζεται να με πάρουν τηλέφωνο για να μάθουν ότι είναι δύσκολο αυτό", είπε η δημοσιογράφος.

"Δεν θέλω να σταθούμε τόσο στο θέμα των συναδέλφων γιατί γνωρίζω και τον Δημήτρη Οικονόμου πολλά χρόνια και με τον Άκη Παυλόπουλο είχα μια υπέροχη συνεργασία. Είπα ό,τι είχα να πω. Είπα ότι θεωρώ πως θα έπρεπε να με έχουν στηρίξει περισσότερο σε αυτή την απόφαση του καναλιού.

Από εκεί και πέρα η διαφωνία μου ήταν με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το περιστατικό η διοίκηση, όχι με τα παιδιά. Για τα παιδιά ό,τι είχα να πω, το είπα. Το παράπονό μου με τη διοίκηση είναι γνωστό, το είπα από την πρώτη μέρα", ανέφερε σε άλλο σημείο η Ντόρα Κουτροκόη για τη σχέση της με τους δυο πρώην συμπαρουσιαστές της και το παράπονο που έχει από τη διοίκηση του καναλιού.

"Είμαι ικανοποιημένη γιατί εισέπραξα πάρα πολλή στήριξη από συναδέλφους μου… Υπήρχε επικοινωνία με συναδέλφους από απέναντι εκπομπές, αλλά δεν θέλω να πω τα ονόματα γιατί είναι προσωπικά τα τηλεφωνήματα", συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς κατέληξε η Bonnie Tyler σε τεχνητό κώμα – Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της

Tabloid 08.05.2026
Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η 74χρονη τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Στο Αγιο Όρος ο Γιώργος Μαζωνάκης

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Ανέβασε και βίντεο από κελί

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα Χτες
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία