E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κουτροκόη μετά την απόλυση: «Το παράπονό μου με τη διοίκηση είναι γνωστό»

Για την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ, το πώς αισθάνεται, αλλά και για την επικοινωνία που είχε με συναδέλφους της μετά, μίλησε η Ντόρα Κουτροκόη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/12/2022 | 17:40

Κουτροκόη μετά την απόλυση: «Το παράπονό μου με τη διοίκηση είναι γνωστό»

Η βασική διαφωνία με τη διοίκηση

"Είμαι καλά δεδομένου ότι έχω πάρει πάρα πολύ μεγάλη στήριξη από συναδέλφους" είπε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη, στην κάμερα της εκπομπής Super Katerina, ευχαριστώντας μάλιστα και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την απόλυσή της.

"Νομίζω ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι και όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από το κανάλι και δεν νομίζω και ότι θα μιλήσω. Δεν έχουμε επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Νομίζω πως ό,τι ήταν να πούμε μεταξύ μας, τα είπαμε πρωτού φύγω από το κανάλι. Επαγγελματίες είναι και εκείνοι. Νομίζω αντιλαμβάνονται ότι είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Δε χρειάζεται να με πάρουν τηλέφωνο για να μάθουν ότι είναι δύσκολο αυτό", είπε η δημοσιογράφος.

"Δεν θέλω να σταθούμε τόσο στο θέμα των συναδέλφων γιατί γνωρίζω και τον Δημήτρη Οικονόμου πολλά χρόνια και με τον Άκη Παυλόπουλο είχα μια υπέροχη συνεργασία. Είπα ό,τι είχα να πω. Είπα ότι θεωρώ πως θα έπρεπε να με έχουν στηρίξει περισσότερο σε αυτή την απόφαση του καναλιού.

Από εκεί και πέρα η διαφωνία μου ήταν με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το περιστατικό η διοίκηση, όχι με τα παιδιά. Για τα παιδιά ό,τι είχα να πω, το είπα. Το παράπονό μου με τη διοίκηση είναι γνωστό, το είπα από την πρώτη μέρα", ανέφερε σε άλλο σημείο η Ντόρα Κουτροκόη για τη σχέση της με τους δυο πρώην συμπαρουσιαστές της και το παράπονο που έχει από τη διοίκηση του καναλιού.

"Είμαι ικανοποιημένη γιατί εισέπραξα πάρα πολλή στήριξη από συναδέλφους μου… Υπήρχε επικοινωνία με συναδέλφους από απέναντι εκπομπές, αλλά δεν θέλω να πω τα ονόματα γιατί είναι προσωπικά τα τηλεφωνήματα", συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το συγκινητικό αντίο της Αννας Βίσση στη Μαίρη Λίντα

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Με συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε η Αννα Βίσση τη Μαίρη Λίντα

Η Ζιζέλ με λεοπάρ μπικίνι

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Νιώθω τόσο ευγνώμων για αυτόν τον νέο κύκλο που ξεκινά, έγραψε το 46χρονο μοντέλο

Samuel Onuha: Αυτός είναι ο influencer που φωτογραφήθηκε γυμνός μπροστά στο άγαλμα του Καραμανλή

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο επιχειρηματίας και influencer με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram βρέθηκε στο επίκεντρο μετά το πρωτοφανές περιστατικό

`Ελον Μασκ: Δίνει 100 εκ. δολάρια για να γυριστεί η Οδύσσεια στα ελληνικά από τον Μελ Γκίμπσον

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο Έλον Μασκ είπε «ναι» σε μία...υποθετική μέχρι νεοτέρας πρόταση 100 εκατομμυρίων για να γυριστεί η «Οδύσσεια» στα ελληνικά από τον Μελ Γκίμπσον

Μαριάντα Πιερίδη: Τι της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους ‑ «Έπαθα σοκ μόλις το άκουσα»

Tabloid 22.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συγγνώμη που της ζήτησε ο διάσημος συνθέτης μετά την εμφάνισή της ως Λάρα Φαμπιάν στο YFSF.

«Απίστευτος πισινός!»: Η Σαρλίζ Θερόν είδε τον Ματ Ντέιμον χωρίς στολή και δεν κρατήθηκε

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ηθοποιός εξομολογήθηκε το «παράπτωμά» της στα γυρίσματα της «Οδύσσειας» του Νόλαν, σε συνέντευξή της κατά την παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο.

Η πρώην ποpνοσταρ Μία Καλίφα κέρδισε 650.000 δολάρια ποντάροντας στο Μουντιάλ – Δείτε το στοίχημά της

Tabloid 22.07.2026
Η πρώην πορνοστάρ είχε ποντάρει 1 εκατομμύριο δολάρια στην κατάκτηση του τίτλου από την Ισπανία και εισέπραξε συνολικά 1,65 εκατ. δολάρια.

Μπαρτζώκας: Δάκρυσε μιλώντας για τον πατέρα του – Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τη συγκίνησή του

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποτίει φόρο τιμής στον πατέρα του, Ανδρέα Μπαρτζώκα, έναν από τους 27 πολιτικούς κρατούμενους που απέδρασαν από τις φυλακές Βούρλων το 1955.

Μαίρη Λίντα: Το συγκινητικό αντίο της Finos Film στη θρυλική τραγουδίστρια

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε τη Μαίρη Λίντα με συγκινητική ανάρτηση, θυμίζοντας τη μεγάλη της προσφορά στον ελληνικό κινηματογράφο και τραγούδι.

Μαίρη Λίντα: «Μεγάλο μου λάθος ήταν ο χωρισμός από τον Χιώτη» ‑ Τι είχε εξομολογηθεί για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο έρωτας που σημάδεψε μια ζωή, το βραχιόλι που έγινε η αιτία του χωρισμού και οι τύψεις μετά τον θάνατό του

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βουτιές σε ποταμό με μαύρο μπικίνι

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η παρουσιάστρια αναζήτησε δροσιά σε κρυστάλλινα νερά ποταμού μέσα σε καταπράσινο δάσος, μακριά από τους 40 βαθμούς της Αθήνας.

Pedro Pascal και Ebon‑Moss Bachrach στην Ελλάδα: Σε ποιο νησί τους εντόπισε τουρίστας με το μαγιό

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ένας Γερμανός τουρίστας τους κατέγραψε στην παραλία και το βίντεο έγινε viral στο TikTok.