E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κουτροκόη μετά την απόλυση: «Το παράπονό μου με τη διοίκηση είναι γνωστό»

Για την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ, το πώς αισθάνεται, αλλά και για την επικοινωνία που είχε με συναδέλφους της μετά, μίλησε η Ντόρα Κουτροκόη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/12/2022 | 17:40

Κουτροκόη μετά την απόλυση: «Το παράπονό μου με τη διοίκηση είναι γνωστό»

Η βασική διαφωνία με τη διοίκηση

"Είμαι καλά δεδομένου ότι έχω πάρει πάρα πολύ μεγάλη στήριξη από συναδέλφους" είπε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη, στην κάμερα της εκπομπής Super Katerina, ευχαριστώντας μάλιστα και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την απόλυσή της.

"Νομίζω ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι και όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από το κανάλι και δεν νομίζω και ότι θα μιλήσω. Δεν έχουμε επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Νομίζω πως ό,τι ήταν να πούμε μεταξύ μας, τα είπαμε πρωτού φύγω από το κανάλι. Επαγγελματίες είναι και εκείνοι. Νομίζω αντιλαμβάνονται ότι είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Δε χρειάζεται να με πάρουν τηλέφωνο για να μάθουν ότι είναι δύσκολο αυτό", είπε η δημοσιογράφος.

"Δεν θέλω να σταθούμε τόσο στο θέμα των συναδέλφων γιατί γνωρίζω και τον Δημήτρη Οικονόμου πολλά χρόνια και με τον Άκη Παυλόπουλο είχα μια υπέροχη συνεργασία. Είπα ό,τι είχα να πω. Είπα ότι θεωρώ πως θα έπρεπε να με έχουν στηρίξει περισσότερο σε αυτή την απόφαση του καναλιού.

Από εκεί και πέρα η διαφωνία μου ήταν με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το περιστατικό η διοίκηση, όχι με τα παιδιά. Για τα παιδιά ό,τι είχα να πω, το είπα. Το παράπονό μου με τη διοίκηση είναι γνωστό, το είπα από την πρώτη μέρα", ανέφερε σε άλλο σημείο η Ντόρα Κουτροκόη για τη σχέση της με τους δυο πρώην συμπαρουσιαστές της και το παράπονο που έχει από τη διοίκηση του καναλιού.

"Είμαι ικανοποιημένη γιατί εισέπραξα πάρα πολλή στήριξη από συναδέλφους μου… Υπήρχε επικοινωνία με συναδέλφους από απέναντι εκπομπές, αλλά δεν θέλω να πω τα ονόματα γιατί είναι προσωπικά τα τηλεφωνήματα", συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz; Χωρισμός‑βόμβα λίγο πριν κλείσουν τρία χρόνια γάμου

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Πηγές μιλούν για εντάσεις, ασφυκτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και μια σχέση που βρισκόταν σε κρίση από καιρό.

H φώκια που έμαθε να μιλά αγγλικά και γιατί οι επιστήμονες έμειναν άναυδοι

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η απίστευτη ιστορία του Hoover, της φώκιας που μιμούνταν ανθρώπινη ομιλία με χαρακτηριστική προφορά του Μέιν, παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα στην ιστορία της ζωολογίας.

Η Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρει με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από τις διακοπές της στο νησί

Η Αντζελα Δημητρίου μοιράστηκε φωτογραφία με τη Μπόνι Τάιλερ από εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο

E-Daily 3.Left Χτες
Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας, η Δημητρίου ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ που δίχασε το κοινό

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιχειρηματίας και Influencer εμφανίστηκε αλλαγμένη στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας

Ο Γεωργιάδης σε επίσημη εκδήλωση με… μια αναπάντεχη αμφίεση ‑ τι είπε για να δικαιολογηθεί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε σε συγκέντρωση κατοίκων στα Μελίσσια φορώντας ρούχα τένις, ζητώντας συγγνώμη για την εμφάνισή του.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έβγαλε selfie μαζί της στο Παρίσι;

Social Χτες
Η Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη και έζησε μια αξέχαστη συνάντηση που της «έκοψε» την ανάσα.

Ποιος «καίει» την Οδύσσεια του Νόλαν στο X και γιατί ο Μασκ επιτίθεται σε ιστορικό;

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε τον Αγγλο ιστορικό Τομ Χόλαντ «υποτακτικό» μετά την υπεράσπισή του στην πολυδισκυτημένη κινηματογραφική διασκευή του ομηρικού έπους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος υποψήφιος με βραβείο Emmy για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά «All’s Fair»

E-Daily 3.Left Χτες
Bραβείο Emmy για το hair styling στη σειρά «All`s Fair» του Hulu, με την ανάρτησή του να αποσπά σχόλια από κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ.

Ποια διάσημη κόρη έκλεψε τις εντυπώσεις στην αποφοίτησή της και μοιάζει... με το μαμά της

Social Χτες
Η 18χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου αποφοίτησε από το σχολείο και οι φωτογραφίες με την Κιμ Κίλιαν έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για «κλώνο».

Μαρία Αντωνά: Ποια σχόλια την «έκραξαν» άγρια μετά τις φωτογραφίες με μαγιό

Social Χτες
Δύο καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Facebook πυροδότησαν καταιγισμό σεξιστικών σχολίων και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος της Μαρίας Αντωνά.