E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κουτροκόη μετά την απόλυση: «Το παράπονό μου με τη διοίκηση είναι γνωστό»

Για την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ, το πώς αισθάνεται, αλλά και για την επικοινωνία που είχε με συναδέλφους της μετά, μίλησε η Ντόρα Κουτροκόη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/12/2022 | 17:40

Κουτροκόη μετά την απόλυση: «Το παράπονό μου με τη διοίκηση είναι γνωστό»

Η βασική διαφωνία με τη διοίκηση

"Είμαι καλά δεδομένου ότι έχω πάρει πάρα πολύ μεγάλη στήριξη από συναδέλφους" είπε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη, στην κάμερα της εκπομπής Super Katerina, ευχαριστώντας μάλιστα και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την απόλυσή της.

"Νομίζω ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι και όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από το κανάλι και δεν νομίζω και ότι θα μιλήσω. Δεν έχουμε επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Νομίζω πως ό,τι ήταν να πούμε μεταξύ μας, τα είπαμε πρωτού φύγω από το κανάλι. Επαγγελματίες είναι και εκείνοι. Νομίζω αντιλαμβάνονται ότι είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Δε χρειάζεται να με πάρουν τηλέφωνο για να μάθουν ότι είναι δύσκολο αυτό", είπε η δημοσιογράφος.

"Δεν θέλω να σταθούμε τόσο στο θέμα των συναδέλφων γιατί γνωρίζω και τον Δημήτρη Οικονόμου πολλά χρόνια και με τον Άκη Παυλόπουλο είχα μια υπέροχη συνεργασία. Είπα ό,τι είχα να πω. Είπα ότι θεωρώ πως θα έπρεπε να με έχουν στηρίξει περισσότερο σε αυτή την απόφαση του καναλιού.

Από εκεί και πέρα η διαφωνία μου ήταν με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το περιστατικό η διοίκηση, όχι με τα παιδιά. Για τα παιδιά ό,τι είχα να πω, το είπα. Το παράπονό μου με τη διοίκηση είναι γνωστό, το είπα από την πρώτη μέρα", ανέφερε σε άλλο σημείο η Ντόρα Κουτροκόη για τη σχέση της με τους δυο πρώην συμπαρουσιαστές της και το παράπονο που έχει από τη διοίκηση του καναλιού.

"Είμαι ικανοποιημένη γιατί εισέπραξα πάρα πολλή στήριξη από συναδέλφους μου… Υπήρχε επικοινωνία με συναδέλφους από απέναντι εκπομπές, αλλά δεν θέλω να πω τα ονόματα γιατί είναι προσωπικά τα τηλεφωνήματα", συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από 13 ανάδοχες οικογένειες στο Χόλιγουντ: Η συγκλονιστική ζωή του Μπάρι Κίογκαν πριν γίνει σταρ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Έχασε τη μητέρα του από υπερβολική δόση σε ηλικία 12 ετών, πέρασε από ιδρύματα και κουβαλά τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας μέχρι σήμερα. Η ζωή του Μπάρι Κίογκαν είναι πολύ πιο σκληρή απ` όσο φαντάζεται κανείς.

Ο σταρ που εγκατέλειψε το Χόλιγουντ στην κορυφή: Η απόφαση του Κάρι Γκραντ που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Στο απόγειο της καριέρας του, ο πιο διάσημος άντρας του Χόλιγουντ έκανε μια επιλογή που άφησε όλους άφωνους

Η συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τις «μυστηριώδεις» νοσηλείες της Μέριλιν Μονρόε

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η άγνωστη μάχη της Μέριλιν Μονρόε έρχεται στο φως μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Μάικλ Τζόρνταν στη Μύκονο: Γιοτ, πούρο και βραδινό στο NAMMOS

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρύλος του NBA έφτασε με ιδιωτικό jet, εγκαταστάθηκε στο υπερπολυτελές σκάφος του και γευμάτισε με τη σύζυγό του και φίλους στο διάσημο εστιατόριο

Βαρύ πένθος για την Πόπη Τσαπανίδου

E-Daily 3.Left Χτες
Συγκινεί το δημόσιο «αντίο» της κόρης της στη γιαγιά της

Συγκλονίζει η Σάρον Στόοουν για την σωματική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι της

E-Daily 3.Left Χτες
Η 68χρονη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την σωματική επίθεση που δέχθηκε πριν χρόνια μέσα στο σπίτι της από άγνωστο δράστη, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη

Η Τζένιφερ Λόπεζ διέψευσε τις φήμες για τον Μπρετ Γκόλντσταϊν: Κάθε φορά που δουλεύω με κάποιον μου χρεώνουν σχέση μαζί του

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία «Office Romance» με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πιθανό ειδύλλιο μεταξύ τους

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και ο Γκάρι Μπάρλοου ανέβηκαν μαζί στη σκηνή πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Τα πρώην μέλη των Take That βρέθηκαν σε συναυλία της Lulu στο Λονδίνο και ερμήνευσαν το «Relight My Fire»

Ιωάννα Τούνη: Απαντά για την εμφάνισή της στις Κάννες – «Μπορεί να έχω λεφτά, αλλά δεν έδωσα ευρώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη, με βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, απαντά πρώτη φορά για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών

Γιώργος Λιάγκας: «Ο ξεπεσμένος γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος παρακαλούσε τη Μιμή Ντενίση να παίξει»

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή σχόλιο που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για τη σάτιρα που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος στο “Τσαντίρι”, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο Πρωινό την Πέμπτη

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Συγκινεί η εξομολόγηση για τη μητέρα του: «Ναι, το έζησα αυτό, αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε άλλο γιατρό»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη μητέρα του και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno»