E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Χριστοπούλου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: Αν έρθει εδώ, φεύγω εγώ

Έστειλε ένα μήνυμα στον πρώην συνεργάτη της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/12/2022 | 14:09

Έλενα Χριστοπούλου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: Αν έρθει εδώ, φεύγω εγώ

Η Φαίη Σκορδά συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε εκδήλωση του «Make a Wish» για τους δημοσιογράφους, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Οι συνεργάτες της θέλησαν να μάθουν αν κουβέντιασαν μεταξύ τους για την σχέση που έχει με την Ελένη Μενεγάκη και αν αυτή όντως περνάει κρίση σύμφωνα με τις φήμες, αλλά η παρουσιάστρια δεν έδωσε απάντηση.

Σύμφωνα με αυτά που είπε όμως η Φάιη Σκορδά, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία είπε χαρακτηριστικά «Αν είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος, φεύγω εγώ».

«Εγώ τον Δημήτρη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια κι έχουμε συνεργαστεί πολλά χρόνια. Μπορεί να μην μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, μπορεί να μη βγαίνουμε για ποτάκι, εγώ δεν βγαίνω έξω, έχουμε διαφορετική καθημερινότητα, ό,τι και να γίνει όμως είναι ένας άνθρωπος που εγώ αγαπώ πολύ, αυτό δεν αλλάζει και όσο μπορεί θα είναι δίπλα μου.

Επειδή έχει γίνει όλο αυτό δεν θα πάω να κάτσω δίπλα του; Δεν θα τον αγκαλιάσω, δεν θα μιλήσουμε; Δεν μπαίνει κανείς ανάμεσα σε αυτό. Είναι μία σχέση, η οποία έχει χτιστεί με πολύ κόπο και δεν αλλάζει.

Σε αυτή τη δουλειά κάποιες στιγμές δημιουργούνται εντάσεις, κάποιες στιγμές όχι. Αυτά είναι τα σημαντικά; Εγώ με τον Δημήτρη έχω συνεργαστεί και ήμασταν την ίδια χρονιά που έχασε τους γονείς του. Όλα τα άλλα είναι απλώς για να τα συζητάμε» είπε η Φαίη Σκορδά.

«Η ζωή κάνει κύκλους και μπορεί να συνεργαστείτε ξανά πάλι» σχολίασε ο Βασίλης Νομικός και τότε η Έλενα Χριστοπούλου σηκώθηκε από τη θέση της και είπε: «Πες το μας άμα είναι να φύγω εγώ από τώρα σιγά σιγά. Φεύγω, παίρνω και το κινητό μου, άμα είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος».

«Δεν ξέρεις τι γίνεται, δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω του χρόνου. Εδώ θα είμαι…» έκλεισε την κουβέντα η Φαίη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H Σίντνεϊ Σουίνι με ολόλευκο φόρεμα με τολμηρό ντεκολτέ

Tabloid 17.12.2025
Αναδημιούργησε την πιο εμβληματική εμφάνιση της Μέριλιν Μονρόε

Αρης Μουγκοπέτρος: Δείχνει για πρώτη φορά τα δύο πρόσθετα δάχτυλα μετά τον ακρωτηριασμό του

Tabloid 17.12.2025
Ο Αρης Μουγκοπέτρος μοιράστηκε για πρώτη φορά φωτογραφίες με τα πρόσθετα δάχτυλα του χεριού του

«Πεθαίνει μπροστά στα μάτια μας»: Φίλοι της Κέιτι Πράις ανησυχούν μετά την τελευταία της εμφάνιση

Tabloid 17.12.2025
Φίλοι της 47χρονης μιλούν για εικόνα που «δεν έχουν ξαναδεί», ενώ προβληματισμός επικρατεί και στο οικογενειακό της περιβάλλον

Γιούχαραν τον Γιώργο Λιάγκα στο ΣΕΦ – Δείτε το βίντεο

Tabloid 17.12.2025
Ο παρουσιαστής παρακολούθησε με τη Μαρία Αντωνά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια

Ξέσπασε ο Λιάγκας: Είναι μάλλον πιο εμπορικό μια γυναίκα να καταγγείλει έναν άντρα

TV Buzz 17.12.2025
Δύο μέτρα και δύο σταθμά στην κακοποίηση; - Με αφορμή την ατάκα της Έλενας Χριστοπούλου ότι μπορεί να αυτοκτονήσει κάποιος τραγουδιστής με όσα λέγονται στις εκπομπές

Γιατί αυτή η γαλλική διαφήμιση έχει γίνει viral παγκοσμίως;

Media Χτες
Το διαφημιστικό σποτ των διόμισι λεπτών χρειάστηκε έναν ολόκληρο χρόνο για να ολοκληρωθεί με τη συνδρομή 80 ανθρώπων

Η Αντζελίνα Τζολί αποκαλύπτει την ουλή της διπλής μαστεκτομής για πρώτη φορά

Tabloid Χτες
Πριν από 12 χρόνια, η Αντζελίνα Τζολί είχε συγκλονίσει τον κόσμο μιλώντας ανοιχτά για την απόφασή της να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή

Η viral αντίδραση της Μελόνι στη θέα του δίμετρου προέδρου της Μοζαμβίκης

Social Χτες
Η υψομετρική τους διαφορά έφερε αμήχανα χαμόγελα στην ιταλίδα πρωθυπουργό

Η Red Bull έπαιξε Tetris στον ουρανό, χρησιμοποιώντας χιλιάδες drones

Social Χτες
Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 2.800 drones