E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Χριστοπούλου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: Αν έρθει εδώ, φεύγω εγώ

Έστειλε ένα μήνυμα στον πρώην συνεργάτη της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/12/2022 | 14:09

Έλενα Χριστοπούλου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: Αν έρθει εδώ, φεύγω εγώ

Η Φαίη Σκορδά συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε εκδήλωση του «Make a Wish» για τους δημοσιογράφους, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Οι συνεργάτες της θέλησαν να μάθουν αν κουβέντιασαν μεταξύ τους για την σχέση που έχει με την Ελένη Μενεγάκη και αν αυτή όντως περνάει κρίση σύμφωνα με τις φήμες, αλλά η παρουσιάστρια δεν έδωσε απάντηση.

Σύμφωνα με αυτά που είπε όμως η Φάιη Σκορδά, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία είπε χαρακτηριστικά «Αν είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος, φεύγω εγώ».

«Εγώ τον Δημήτρη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια κι έχουμε συνεργαστεί πολλά χρόνια. Μπορεί να μην μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, μπορεί να μη βγαίνουμε για ποτάκι, εγώ δεν βγαίνω έξω, έχουμε διαφορετική καθημερινότητα, ό,τι και να γίνει όμως είναι ένας άνθρωπος που εγώ αγαπώ πολύ, αυτό δεν αλλάζει και όσο μπορεί θα είναι δίπλα μου.

Επειδή έχει γίνει όλο αυτό δεν θα πάω να κάτσω δίπλα του; Δεν θα τον αγκαλιάσω, δεν θα μιλήσουμε; Δεν μπαίνει κανείς ανάμεσα σε αυτό. Είναι μία σχέση, η οποία έχει χτιστεί με πολύ κόπο και δεν αλλάζει.

Σε αυτή τη δουλειά κάποιες στιγμές δημιουργούνται εντάσεις, κάποιες στιγμές όχι. Αυτά είναι τα σημαντικά; Εγώ με τον Δημήτρη έχω συνεργαστεί και ήμασταν την ίδια χρονιά που έχασε τους γονείς του. Όλα τα άλλα είναι απλώς για να τα συζητάμε» είπε η Φαίη Σκορδά.

«Η ζωή κάνει κύκλους και μπορεί να συνεργαστείτε ξανά πάλι» σχολίασε ο Βασίλης Νομικός και τότε η Έλενα Χριστοπούλου σηκώθηκε από τη θέση της και είπε: «Πες το μας άμα είναι να φύγω εγώ από τώρα σιγά σιγά. Φεύγω, παίρνω και το κινητό μου, άμα είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος».

«Δεν ξέρεις τι γίνεται, δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω του χρόνου. Εδώ θα είμαι…» έκλεισε την κουβέντα η Φαίη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα Χτες
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Προχτές
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Η Ντόρα Μπακογιάννη γιόρτασε τα γενέθλιά της κερνώντας... σοκολατάκι ‑ Η χιουμοριστική ανάρτηση

E-Daily 3.Left Προχτές
Τα γενέθλια στο γραφείο της και οι τρεις τούρτες