E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο: H Μαρία Απατζίδη έκλεισε το τηλέφωνο στον Γιώργο Λιάγκα

Ο παρουσιαστής τη ρώτησε για το περιστατικό με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/12/2022 | 11:41

Βίντεο: H Μαρία Απατζίδη έκλεισε το τηλέφωνο στον Γιώργο Λιάγκα

Τις προάλλες κι ενώ η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη μιλούσε μέσω webex για τις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, για τη δημοτική αστυνομία, από τα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλάνο ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Ο βουλευτής μη γνωρίζοντας προφανώς ότι η συνάδελφός του ήταν συνδεδεμένη με την επιτροπή και μιλούσε, άρχισε να γδύνεται παραχωρώντας ένα ιδιαίτερο… θέαμα στους συναδέλφους του.

Το βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο και η βουλευτής βγήκε τηλεφωνικά στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Πρωινό», το πρωί της Πέμπτης 8/12. Η βουλευτής του ΜέΡΑ 25 κλήθηκε να απαντήσει για το στιγμιότυπο που έκανε τον γύρο του internet. «Το στιγμιότυπο ήταν από τα γραφεία του κόμματος. Είμαστε ένα μικρό κόμμα, έχουμε λίγους χώρους στη Βουλή, σε έναν από αυτούς μπορεί να αλλάξουμε μπλούζα ή ζακέτα για να πάμε στην επόμενη συνεδρίαση. Ο Κλέωνας μπήκε βιαστικά και δεν είδε ότι η κάμερα ήταν ανοιχτή. Εμείς ως κόμμα έχουμε προτάσεις για σοβαρά ζητήματα όπως π.χ. το σύστημα υγείας, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς κτλ. Δεν μας καλέσατε ούτε μία φορά και μας καλείτε τώρα για ένα πράγμα που είναι αστείο μεν αλλά στην πραγματικότητα δεν απασχολεί κανέναν. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, ξαναπάρτε με! Τώρα δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Καλή σας μέρα!» είπε η Μαρία Απατζίδη και έκλεισε το τηλέφωνο.


H Μαρία Απατζίδη έκλεισε το τηλέφωνο στον Γιώργο Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας, έκπληκτος από το συμβάν, σχολίασε τα εξής: «Με πολύ ωραίο τρόπο προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποιες απαντήσεις. Ξαφνικά μία επίθεση ότι φιμώνουμε το Μέρα25… Δεν ξέρω καν τις θέσεις, ούτε με αφορούν εμένα προσωπικά. Είπα και στην κοπέλα ότι είναι και μια νέα βουλευτής και μπράβο της και όμορφη είναι και μακάρι να έχει και καλές απόψεις -δεν το γνωρίζω, για να είμαι ειλικρινής δεν με έχει απασχολήσει. Τον Κλέωνα τον γνωρίζω είναι εξαιρετικός ηθοποιός και έχουμε κάνει κάποιες συνεντεύξεις και ως βουλευτής έχει πει κάποια ωραία πράγματα» και πρόσθεσε:

«Μας κάνει εντύπωση η οικειότητα με την οποία σε ένα γραφείο της Βουλής αλλάζουν μπροστά ο ένας στον άλλον οι βουλευτές. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι μεμπτό. Ο κ. Γρηγοριάδης με την κ. Απατζίδη πρέπει να έχουν μια οικειότητα, να είναι φίλοι για να μπορεί να αλλάζει ο ένας μπροστά στον άλλον. Ούτε σκοπός καμίας επίθεσης υπήρχε από εμάς και το γεγονός να πάρει και να κλείσει το τηλέφωνο ότι γίνεται σκόπιμη πολιτική επίθεση, ούτε καν. Να βγαίνετε και να επιτίθεστε δεν τιμά κανέναν».

To βίντεο και η απάντηση του Κλέωνα Γρηγοριάδη

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, η Μαρία Απατζίδη του ΜέΡΑ25 εξέθετε μέσω τηλεσύνδεσης, τις απόψεις της επί του νομοσχεδίου. Από πίσω της ο Κλέων Γρηγοριάδης, νομίζοντας ότι ήταν εκτός πλάνου, άρχισε να βγάζει το πουκάμισό του.

Η Μαρία Απατζίδη, όταν το κατάλαβε, πρόλαβε να βάλει το χέρι της μπροστά από την κάμερα και δεν φάνηκαν περισσότερα.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης γδύθηκε εν μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή

Λίγες ώρες μετά το συμβάν κι ενώ είχε γίνει ήδη trend στο ελληνικό Twitter, ο Κλέων Γρηγοριάδης, δημοσίευσε στο προφίλ του, το παρακάτω μήνυμα: «Τα ΜΜΕ που έσπευσαν να δείξουν το ατυχές γεγονός μου στην Βουλή, μακάρι να είχαν την ίδια ταχύτητα αντίδρασης όταν με μήνυσε ο κ Αλαφούζος. Υ.Γ. Όταν δουλεύεις όλη μέρα στην Βουλή, αλλάζεις ρούχα στο γραφείο. Γιατί ναι, κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δέσποινα Βανδή: Τρόλαρε θαυμαστή της σε συναυλία και έγινε viral ‑ «Αμα το πλήρωνες εσύ, θα σου έλεγα»

Tabloid 08.04.2026
Η απίστευτη στιχομυθία μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και του θαμώνα του μαγαζιού σημειώθηκε το 2025 αλλά έγινε viral πριν από μερικές μόλις ημέρες

Η Δήμητρα Κατσαφάδου ανέβασε βίντεο από το meeting της εταιρείας της ‑ Η εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις

Social 08.04.2026
Η επιχειρηματίας δοκίμασε το νέο trend, φορώντας ένα μαύρο oversized σακάκι σαν φόρεμα

Η τόπλες φωτογραφία της Έμιλι Ραταϊκόφσκι από το ταξίδι της στην Ιαπωνία με τον Ρομέν Γαβρά

Social 08.04.2026
Το μοντέλο ταξίδεψε στο Τόκιο με τον σκηνοθέτη και μοιράστηκε στιγμιότυπα στο Instagram

Κάρλα Μπρούνι: Η εμφάνιση της συζύγου του Νικολά Σαρκοζί που προβλημάτισε

Tabloid 08.04.2026
Το πρώην μοντέλο και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας βρέθηκε στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η έφεση του συζύγου της για την υπόθεση της Λιβύης και για την οποία έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό

Δύο πασίγνωστοι άνδρες, ένα μυστικό: Τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από τις κάμερες

Celebrity Stories 08.04.2026
Ενα από τα πιο γοητευτικά και αμφιλεγόμενα κεφάλαια της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ

Εξαιτίας του χάλασε ο γάμος της: Ο παίκτης reality που οδήγησε στο χωρισμό ‑ «Τους είδα σε ραντεβού»

Tabloid 08.04.2026
Από φήμες σε σχέση; Η εμφάνιση που επιβεβαιώνει τα πάντα

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Σε σκηνή με τον Θανάση Αλευρά του έφυγε το δόντι και το κολλήσαμε ...»

Tabloid Χτες
Προσπάθησα να κρατηθώ αλλά δεν μπορούσα, συμπλήρωσε η ηθοποιός

Ο πρίγκιπας των ονείρων! Αυτός είναι ο νέος πιο περιζήτητος γαλαζοαίματος εργένης

Tabloid Χτες
O νεαρός πρίγκιπας είναι 16ος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου

Αρπάχτηκαν on air Αρναούτογλου‑Λιανός: «Σ’ αρέσει να διχάζεις» ‑«Δεν έχεις μάθει τον αντίλογο»

Tabloid Χτες
Αγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στη ραδιοφωνική εκπομπή τους στον Sfera

Meryl Streep – Anna Wintour: Mαζί στο νέο iconic εξώφυλλο της Vogue

Media Χτες
Όταν η μόδα συναντά τον κινηματογράφο, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εμβληματικό

Μπλόκο Βρετανίας στον Κάνιε Γουέστ: Δεν του δόθηκε άδεια να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών η απόφαση ελήφθη με το σκεπτικό ότι η παρουσία του ράπερ σε φεστιβάλ του Λονδίνου δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον