E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Oι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος»

«Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 2,5 ετών σε τροχαίο»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/12/2022 | 11:14

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Oι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε στη θεατρική της πορεία, τους φίλους της, αλλά και την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχιμά, αναφέρθηκε στην παρέα της. «Στην παρέα είμαι η "μαμά-κουβέρτα". Η κολλητή μου παρέα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Θανάσης Αλευράς, ο Γιώργος Δάσκαλος και η Ματίνα Νικολάου. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ σε σημείο να μην μιλάμε, η Ζέτα όμως με ταυτίζει με την μαμά της και μου την λέει συνέχεια. Υπάρχει μια συγκεκριμένη παρέα που παίζουμε χαρτιά, η Καβογιάννη, η Σαμαρά και η Βίσση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός. «Έτσι έπρεπε, να γίνω ηθοποιός. Για ό,τι γινόμαστε έχουμε κάνει το σχέδιο, πριν έρθουμε σε αυτή την ενσάρκωση», δήλωσε.

Αναφορικά με τα παιδικά της χρόνια, ανέφερε: «Ήμουν πολύ αντιδραστική. Με είχε κλειδώσει η μαμά για να μην βγω και πήδηξα από τον ακάλυπτο στο διπλανό σπίτι, πέρασα από μέσα και βγήκα ραντεβού. Η μαμά μου έδινε ξύλο, για αυτό και οι θυμοί είναι πολλοί. Τον πατέρα μου τον έχασα, όταν ήμουν 2,5 ετών σε τροχαίο. Η απώλεια του πατέρα μου με έκανε να ξέρω πως οι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε αργότερα για την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο. «Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις. Τώρα είναι 1 εκατ. φορές καλύτερα από όταν ήμασταν μαζί. Όταν υπάρχει παιδί και ο ένας το στερείται σε έναν χωρισμό, υπάρχει μια περίοδος δύσκολη. Η κόρη μου έμεινε με εμένα. Όταν μου είπε η κόρη μου πως θα γίνει ηθοποιός, έγινε μεγάλη φασαρία. Τώρα τη θαυμάζω. Όταν είπα στη μητέρα μου πως πέρασα σε δραματική σχολή, μου έκλεισε το τηλέφωνο», αποκάλυψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Είχα εμμονή μαζί της»: Η αποκάλυψη του Jacob Elordi για συμπρωταγωνίστριά του

Celebrity Stories 27.01.2026
Η χημεία τους που αναμένεται να καθηλώσει – «Ήθελα πάντα να είμαι δίπλα της»

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Από μικρή ήμουν κατά του γάμου – Θα άλλαζα κάποιες ερωτικές επιλογές μου»

Tabloid Χτες
Για τις πεποιθήσεις της, τις προσωπικές της επιλογές αλλά και για το τι θα άλλαζε στην ζωή της, μίλησε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Λίλα Μπακλέση: «Πήγαινα στο σούπερ μάρκετ και ήθελα να πεθάνω μετά το Ταμάμ, πάθαινα κρίσεις πανικού»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον»

Λένα Δροσάκη: «Η μαμά μου με είχε ρωτήσει αν ήμουν γκέι και αν μου άρεσαν οι γυναίκες»

Tabloid Χτες
Ήμουν αγοροκόριτσο, ήταν πολύ έντονο το αντρικό κομμάτι, ανέφερε η ηθοποιός

Νεφέλη Μεγκ: «Φτάνει ρε φίλε, έχουν περάσει 3 χρόνια, δε θέλω να πω κάτι άλλο και να δώσω άλλη έκταση»

Tabloid Χτες
«Βλέπω τον Λιάγκα γιατί μου δίνει ψωμάκι για τα social», συμπλήρωσε η Νεφέλη Μεγκ

Τάνια Τσανακλίδου: Η ιστορία πίσω από το «Μαμά γερνάω» – «Πήγα στο μνήμα της μαμάς μου και το έβαλα τέρμα δυνατά»

Tabloid Χτες
Η Τάνια Τσανακλίδου αποκάλυψε πως η ασθένεια της μητέρας της ανέτρεψε τα σχέδια της να μεταναστεύσει στην Αμερική

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Είναι προσωπική μου αποτυχία

Tabloid Χτες
Σταματά η λειτουργία του The Birth Center -

Εύη Δρούτσα: Κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων μετά την κλοπή 22.000 ευρώ στο σπίτι της

Tabloid Χτες
Η στιχουργός έπεσε θύμα απάτης από επιτήδειους που παρίσταναν του υπάλληλους της ΔΕΔΔΗΕ

Η Σίντνεϊ Σουίνι ανέβηκε στην πινακίδα του Χόλιγουντ και κρέμασε... σουτιέν ‑ Δείτε το βίντεο

Social Χτες
Σύμφωνα με πληροφορίες, το γύρισμα έγινε με σκοπό την προώθηση της νέας επιχειρηματικής της δραστηριότητας στον χώρο των εσωρούχων

Ο συμπρωταγωνιστής της Σάντρα Μπούλοκ στην ταινία «The Blind Side» δίνει μάχη για τη ζωή του

Tabloid Χτες
Σελίδα GoFundMe κάνει λόγο για σοβαρή λοίμωξη αίματος

Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη

Tabloid Χτες
Το πρώτο σχόλιο της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου μετά τον θάνατό της