E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Oι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος»

«Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 2,5 ετών σε τροχαίο»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/12/2022 | 11:14

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Oι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε στη θεατρική της πορεία, τους φίλους της, αλλά και την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχιμά, αναφέρθηκε στην παρέα της. «Στην παρέα είμαι η "μαμά-κουβέρτα". Η κολλητή μου παρέα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Θανάσης Αλευράς, ο Γιώργος Δάσκαλος και η Ματίνα Νικολάου. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ σε σημείο να μην μιλάμε, η Ζέτα όμως με ταυτίζει με την μαμά της και μου την λέει συνέχεια. Υπάρχει μια συγκεκριμένη παρέα που παίζουμε χαρτιά, η Καβογιάννη, η Σαμαρά και η Βίσση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός. «Έτσι έπρεπε, να γίνω ηθοποιός. Για ό,τι γινόμαστε έχουμε κάνει το σχέδιο, πριν έρθουμε σε αυτή την ενσάρκωση», δήλωσε.

Αναφορικά με τα παιδικά της χρόνια, ανέφερε: «Ήμουν πολύ αντιδραστική. Με είχε κλειδώσει η μαμά για να μην βγω και πήδηξα από τον ακάλυπτο στο διπλανό σπίτι, πέρασα από μέσα και βγήκα ραντεβού. Η μαμά μου έδινε ξύλο, για αυτό και οι θυμοί είναι πολλοί. Τον πατέρα μου τον έχασα, όταν ήμουν 2,5 ετών σε τροχαίο. Η απώλεια του πατέρα μου με έκανε να ξέρω πως οι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε αργότερα για την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο. «Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις. Τώρα είναι 1 εκατ. φορές καλύτερα από όταν ήμασταν μαζί. Όταν υπάρχει παιδί και ο ένας το στερείται σε έναν χωρισμό, υπάρχει μια περίοδος δύσκολη. Η κόρη μου έμεινε με εμένα. Όταν μου είπε η κόρη μου πως θα γίνει ηθοποιός, έγινε μεγάλη φασαρία. Τώρα τη θαυμάζω. Όταν είπα στη μητέρα μου πως πέρασα σε δραματική σχολή, μου έκλεισε το τηλέφωνο», αποκάλυψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Βόρεια Κορέα «εκτελεί δημόσια εφήβους» επειδή είδαν το Squid Game

Παράξενα Χτες
Μαρτυρίες φυγάδων περιγράφουν εκτελέσεις, στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και δημόσιους εξευτελισμούς για όσους βλέπουν νοτιοκορεατικές σειρές

Δώρα Χρυσικού για τον καρκίνο της: «Εκείνη την περίοδο ευχόμουν να πίστευα στον Θεό – Ζήλεψα όσους πιστεύουν»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός αναφέρεται στη γνώση, τη χημειοθεραπεία και στη σχέση της με την έννοια της πίστης

Στο νοσοκομείο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ: Αυτό θα είναι δύσκολο, έγραψε

Social Χτες
Ο ηθοποιός ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από εξάρθρωση ώμου

Παπαδοπούλου: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – «Με είχαν ξοφλημένη από τη ζωή»

Tabloid Χτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες από την αποκατάστασή της

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πώς αντέχω, αλλά δεν τα παρατάω»

Ματούλα Ζαμάνη για το περιστατικό που είχε μείνει με το σουτιέν σε συναυλία της: Γουστάρω να τα βγάζω, είναι δικά μου

Tabloid Χτες
Με στενοχώρησε όταν είδα πολλές γυναίκες να κράζουν, έγραφαν ακραία πράγματα, σχολίασε η τραγουδίστρια

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω δει ανθρώπους στο περιβάλλον μου να φεύγουν από αυτή την ασθένεια»

Tabloid Χτες
Η συγκινητική, προσωπική αναφορά που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον καρκίνο

H Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Tabloid Χτες
«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για την ημερομηνία»

Ιωάννα Τούνη: Επέτειος με τον σύντροφό της ‑ Η τεράστια ανθοδέσμη και η αναφορά στο «σωστό άτομο»

Tabloid Χτες
H influencer είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία, Δημήτρη Σπυριδωνίδη

Γιάννης Μπέζος: «Η ελληνική τηλεόραση έχει αυτό το κακό, είναι ψευτοχαρούμενη χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι τα δελτία είναι λίγο μονοθεματικά», πρόσθεσε ο ηθοποιός