E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kirstie Alley: Η τελευταία ανάρτηση στα social media λίγο καιρό πριν το θάνατό της

Η διάσημη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή νικημένη από τον καρκίνο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/12/2022 | 11:30

Kirstie Alley: Η τελευταία ανάρτηση στα social media λίγο καιρό πριν το θάνατό της
@kirstiealley

Η είδηση του θανάτου της Kirstie Alley συγκλόνισε το Hollywood.

Η γλυκιά πρωταγωνίστρια της ταινίας «Κοίτα ποιος μιλάει» υπήρξε πολύ αγαπητή στη διεθνή σόουμπιζ και δεν περίμενε κανείς το θάνατό της.

Η είδηση έγινε γνωστή από τα δύο παιδιά της, True και Lilly, τα οποία δημοσίευσαν στον προσωπικό λογαριασμό της μητέρας τους στο Twitter ένα μακροσκελές κείμενο, μιλώντας για την «απίστευτη ​​και στοργική» μητέρα τους, η οποία έφυγε από τη ζωή ηττημένη από τη σύντομη μάχη της με τον καρκίνο, τον οποίο και ανακάλυψε πρόσφατα.

«Όσο εμβληματική κι αν ήταν στην οθόνη, ήταν μια ακόμα πιο εκπληκτική μητέρα και γιαγιά», δήλωσαν μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗO Travolta αποχαιρετά την Kirstie Alley: Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram 6/12/2022

Η ηθοποιός διαγνώστηκε πριν από λίγο καιρό με καρκίνο, ενώ δεν έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής ο τύπος του καρκίνου που την "χτύπησε". Το Hollywood ήταν όμως αρκετά υποψιασμένο σχετικά με την υγεία της, καθώς εδώ και αρκετό διάστημα δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση.

Η τελευταία της ανάρτηση στα social media έγινε κατά τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, είχε αναδημοσιεύσει ένα βίντεο, για την προώθηση του προφίλ της στην πλατφόρμα Cameo. Παρόλα αυτά, δεν έδειχνε κανένα ιδιαίτερο σημάδι στο βίντεο, ότι περνάει δύσκολα, ενώ φαινόταν υγιής.

Η ηθοποιός όμως Kirstie Alley, πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής της στο Κέντρο Περίθαλψης Ασθενών με Καρκίνο, Moffitt στη Φλόριντα.

Η Alley έγινε γνωστή για το ρόλο της ως Ρεμπέκα στην κωμική σειρά του NBC «Cheers», στην οποία πρωταγωνίστησε από το 1987 έως το 1993, κερδίζοντας Βραβείο Έμμυ και Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού, το 1991. Η καριέρα της ωστόσο, έφτασε στα ύψη μέσα από την ρομαντική κομεντί «Κοίτα ποιος μιλάει» με συμπρωταγωνιστή τον John Travolta. Η ταινία έκανε χαμό με κέρδη 295 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως κι έτσι γυρίστηκαν ακόμα δυο ταινίες.

Ο συμπρωταγωνιστής της, John Travolta αποχαιρέτησε την αγαπημένη ου φίλη και συνάδελφο με ένα μήνυμα στο Instagram. «Η kirstie ήταν μία από τις πιο σημαντικές σχέσεις που είχα ποτέ. Σε αγαπώ Kirstie. Ξέρω ότι θα βρεθούμε ξανά», έγραψε.

Στην 40χρονη πορεία της, η Kirstie πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων τις Θερινό σχολείο (1987), Φονική καταδίωξη (Shoot to Kill) (1988), Κοίτα ποιος μιλάει (1989), Sibling Rivalry (1990), Μπερδέματα για δύο (It Takes Two)(1995), Αποδομώντας τον Χάρι (Deconstructing Harry) (1997), και Drop-Dead Gorgeous (1999).

Έλαβε το δεύτερό της βραβείο Έμμυ για τη Μητέρα του Ντέιβιντ (David's Mother).

Η Kirstie Alley γεννήθηκε το 1951 στο Κάνσας των ΗΠΑ και το 1969 γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας για να σπουδάσει αρχιτεκτονική και διακόσμηση. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το πραγματοποίησε το 1982 με τη συμμετοχή της στην ταινία «Star Trek: Η Οργή του Καάν» και υποδυόταν τη Σάβικ, την αξιωματικό του αστροστόλου από τον πλανήτη Βούλκαν. Το 1985 ξεχώρισε με την ερμηνεία της στην τηλεοπτική σειρά του ABC «Βόρειοι και Νότιοι» μαζί με τον Patrick Swayze.

Το 1995 τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. Αποσύρθηκε από το σινεμά τη δεκαετία του 2000 και επέλεξε να κάνει περιορισμένες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Το 2011 πήρε μέρος ως διαγωνιζόμενη στο τηλεοπτικό σόου Dancing With The Stars», όμως επικρίθηκε για το περιττό της βάρος. Είχε φτάσει να ζυγίσει 103 κιλά. Με την ολοκλήρωση του σόου είχε χάσει 45 κιλά.

Η Kirstie παντρεύτηκε δυο φορές. Την πρώτη το 1970 τον μακρινό της ξάδελφο Bob Alley, με τον οποίο χώρισε το 1977 και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον ηθοποιό Parker Stevenson. Υιοθέτησαν δυο παιδιά τον William και την Lilly, πριν πάρουν διαζύγιο το 1997.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δακρυσμένος ο Τζώρτζογλου για τη Μαριόλα: Το βίντεο που μου έδειξαν ήταν μαχαιριά στην καρδιά

Tabloid 16.04.2026
Ο ηθοποιός είχε δει στον τηλεοπτικό αέρα φωτογραφίες της πρώην συζύγου του με νέα συντροφιά

«Ρίχτο!»: Ακραίο γλέντι στην Εύβοια, έσπασαν πιάτα και... τουαλέτες με ηλεκτρικό τρυπάνι και σφυρί

Παράξενα 16.04.2026
Το γλέντι δεν σταμάτησε στα... σπασμένα καθώς συνεχίστηκε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, με μουσική, χορό, λαϊκά τραγούδια και σούβλες

Τζένη Οικονόμου για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: Τον γνώρισα όταν ήταν 90 χρονών, με γοήτευσε η ψυχή του

Tabloid 16.04.2026
«Η ηλικία του ήταν κάτι που σαφώς με προβλημάτισε και εμένα, αλλά επειδή στην πορεία γνώρισα τον άνθρωπο Αλέξανδρο, έπαψε να με απασχολεί», είπε ακόμα η σύντροφος του πρώην ποινικολόγου

Αννα Βίσση στο ΟΑΚΑ: Ουρές για ένα εισιτήριο που φτάνει μέχρι τα 477 ευρώ

Tabloid 16.04.2026
Η προπώληση των εισιτηρίων για την εμφάνισή της στο ΟΑΚΑ εξελίσσεται σε φαινόμενο πρωτοφανούς ζήτησης

Σοφία Μουτίδου για την αυτοκτονία του συζύγου της: Έχεις πάρα πολλές ενοχές, σκέφτεσαι αν υπήρχε κάποιο σημάδι

Tabloid 16.04.2026
Το ξεπερνάς με πολλή δουλειά, αυτή ήταν η στιγμή που μπήκα στην ψυχοθεραπεία, είπε η ηθοποιός

Κέιτι Πέρι: Βίντεο από τη βραδιά που η Ρούμπι Ρόουζ κατηγορεί την τραγουδίστρια για επίθεση

Tabloid 16.04.2026
Πρόκειται για εμφάνιση της τραγουδίστριας πριν από περίπου 16 χρόνια στη Μελβούρνη

Αννα Βίσση: Aυτά είναι τα ποσά των εισιτηρίων για το ΟΑΚΑ – Όλες οι λεπτομέρειες

Tabloid 16.04.2026
Λίγη ώρα απομένει μέχρι να ανοίξει η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της Αννας Βίσση στο ΟΑΚΑ

Νίνο: Η απίστευτη απάντηση σε δημοσιογράφο όταν τον ρώτησε για τον γάμο του με την Ζόζεφιν

Tabloid 16.04.2026
Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Νίνο, με τον ίδιο να απαντά στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου με πλήρη ειλικρίνεια

Δύσκολο Πάσχα για Μαρί Σαντάλ και Παύλο Ντε Γκρες: Αγωνία μετά το ατύχημα του 22χρονου γιου τους στη Φλωρεντία

Tabloid 16.04.2026
Η οικογένεια ακύρωσε τον εορτασμό του Ορθόδοξου Πάσχα και ταξίδεψε εσπευσμένα στην Ιταλία, με τον Οδυσσέα Κίμωνα να αναρρώνει μετά το κάταγμα στο κεφάλι

Εθεάθησαν να φιλιουνται με πάθος: Το νέο ζευγάρι που γεννήθηκε στο Coachella;

Tabloid 16.04.2026
Οι φήμες για ένα νέο, πιθανό ειδύλλιο στο Χόλιγουντ έχουν πάρει φωτιά

Μαρίζα Κωχ: «Είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι» ‑ Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Η Μαρίζα Κωχ αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, που την κρατά μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις