E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τριαντάφυλλος: Το ξέσπασμα κατά της Καινούργιου ‑ «Σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου»

Η απάντηση της παρουσιάστριας

Δημοσίευση 5/12/2022 | 15:59

Τριαντάφυλλος: Το ξέσπασμα κατά της Καινούργιου ‑ «Σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου»

Ο Τριαντάφυλλος ενοχλήθηκε με τίτλο που προβλήθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου που έγραφε: «Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US».

Ο λόγος για τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Κώστα Αγέρη οι οποίοι βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής, «Super Κατερίνα» μιλώντας για την αποχώρησή τους από το J2US το Σάββατο μετά την ερμηνεία τους, «Σπάω Τα Ρολόγια», τραγούδι του Τριαντάφυλλου.

Με ανάρτηση στο Instagram ο τραγουδιστής, που παρακολούθησε την εκπομπή ξέσπασε, λέγοντας: «Ναι εγώ φταίω που αποχώρησαν, ρε πάτε καλά Κατερίνα Καινούργιου σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου, δηλαδή έλεος. Στο Survivor εγώ φταίω σε όλα, εγώ φταίω έλεος ρε τα ίδια πάλι; Ύστερα σου λέει Φίλη μου η Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσίευσε το story του Τριαντάφυλλου, απαντώντας το εξής: «Πας καλά Τριαντάφυλλε; Είσαι η αδυναμία μας, πλάκα κάνουμε και μη μιλάς άσχημα εδώ» απάντησε η παρουσιάστρια.

Τότε, ο Τριαντάφυλλος της αποκρίθηκε μέσω βίντεο: «Κάνετε πλάκα; Μόνο εσείς κάνετε τέτοια πλάκα Κατερίνα μου. Εμείς όμως όταν κάνουμε πλάκα είμαστε οι χειρότεροι. Αν αύριο βρέξει και χαλάσει το μαλλί σου θα φταίω εγώ Κατερίνα, αν αύριο δεν έχεις νούμερα στη εκπομπή σου θα φταίω εγώ, αν μεθαύριο θα έχεις νούμερα πάλι θα φταίω εγώ τι να πω… εκεί η ζούγκλα (Survivor) που ήμουν ήταν παράδεισος σε αυτά που ζούμε εδώ πέρα. Τι είναι αυτά ρε; Φταίω εγώ που βγήκαν οι άλλοι έξω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιες επαναλήψεις κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ‑ Το top 10 της Nielsen

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο ALPHA κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, με «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μπαμπά Σ`Αγαπώ» να ξεχωρίζουν στη Δευτέρα.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με την κόρη της ‑ Το συγκινητικό μήνυμα της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid 21.07.2026
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.

Έφυγε από την Αυστραλία για να έρθει διακοπές στην Ευρώπη και την απήγαγαν δύο φορές σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η 36χρονη Αυστραλή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα δύο απαγωγών μέσα στην ίδια νύχτα, κατάφερε να διαφύγει και από τις δύο, αλλά το όνειρό της για σπίτι στην Ιταλία έχασε τη λάμψη του.

Μάρω Κοντού: Η ερωτική σχέση του πρώτου της άντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι» - Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απιστία, τη σχέση του Καρύδη-Φουκς με την εθνική σταρ και τη δική της αντίδραση.

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τον χωρισμό του και τι αποφάσισαν για τον γιο τους

Tabloid 21.07.2026
Η Jessie J και ο Chanan Safir Colman επιβεβαίωσαν δημόσια τον χωρισμό τους, τονίζοντας ότι η κοινή ανατροφή του τρίχρονου γιου τους Sky παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα.