E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ελληνικής καταγωγής παίκτρια του βόλεϊ που έβγαλε μια από τις καλύτερες άμυνες στην ιστορία

Απίστευτη άμυνα από την νεαρή κοπέλα

Δημοσίευση 5/12/2022 | 10:24

Η Ελληνικής καταγωγής παίκτρια του βόλεϊ που έβγαλε μια από τις καλύτερες άμυνες στην ιστορία

«Ούτε το τραπέζι δεν μπορούσε να εμποδίσει αυτό το τρομακτικό σώσιμο»

«Ούτε το τραπέζι δεν μπορούσε να εμποδίσει αυτό το τρομακτικό σώσιμο». Μια από τις καλύτερες άμυνες στην ιστορία του βόλεϊ έβγαλε μια Ελληνικής καταγωγής βολεϊμπολίστρια, η Κέιτ Γεωργιάδης, η οποία αγωνίζεται στην ομάδα του πανεπιστημίου του Χιούστον.

Όπως αναφέρει η New York Post η Κέιτ Γεωργιάδης «άπλωσε» το σώμα της στον αέρα πριν πέσει πάνω σε ένα τραπέζι για να κρατήσει τον βαθμό για την ομάδα της.

Μετά το τέλος του αγώνα και όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την άμυνά της η Κέιτ Γεωργιάδης απάντησε ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι μπροστά της βρισκόταν ένα τραπέζι. «Απλώς κοίταζα ψηλά και δεν είδα καν το τραπέζι που υπήρχε», είπε. «Είμαι απλώς ευγνώμων που το κατάφερα»

Με τη νίκη αυτή το πανεπιστήμιου του Χιούστον θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση των Sweet 16 την κορυφαία ομάδα στο κολλεγιακό πρωτάθλημα βόλεϊ των ΗΠΑ, αυτή του Στάνφορντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έπεσε το κινητό στο νερό; Ξεχάστε το ρύζι – Τι λένε οι ειδικοί για το σωστό τρόπο αντίδρασης

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Τα πρώτα 60 δευτερόλεπτα είναι καθοριστικά - και οι κινήσεις που κάνετε μπορούν να σώσουν ή να καταστρέψουν οριστικά τη συσκευή σας.

Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στην κορυφή: Πρώτος τίτλος μετά από 17 μήνες στο Γκστάαντ

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Κολινιόν με 2-1 σετ στον τελικό του ATP 250 στην Ελβετία και κατέκτησε τον 13ο τίτλο της καριέρας του.

Σοκαριστικό βίντεο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τούμπαρε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή με ανακοπή - ένας διασώστης τραυματίστηκε με κατάγματα στον θώρακα, ο ασθενής κατέληξε και τα αίτια ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Σελίνια της Σαλαμίνας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Οκτώ αεροσκάφη και ελικόπτερο επιχειρούν από αέρος

Ο Μέσι «μίλησε» πριν τον τελικό του Μουντιάλ ‑ το μήνυμα που συγκλόνισε εκατομμύρια

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο αρχηγός της Αργεντινής ανάρτησε συγκινητικό μήνυμα λίγες ώρες πριν τον τελικό με την Ισπανία, εστιάζοντας στη διαδρομή της ομάδας και όχι στο τρόπαιο.

Ινδία: Πώς σχεδίασε η σύζυγος τον «τέλειο» θάνατο του άνδρα της με δηλητηριώδες φίδι

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η 32χρονη Νταμίνι, μαζί με τον εραστή της και δύο γητευτές φιδιών, φέρεται να νάρκωσε τον σύζυγό της και στη συνέχεια άφησε κράιτ να τον δαγκώσει ώστε ο θάνατος να μοιάζει με ατύχημα.

Τελικός Μουντιάλ 2026: Efood και Wolt σταματούν τις παραδόσεις – Από τι ώρα και γιατί

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Οι διανομείς των δύο μεγάλων πλατφορμών κηρύσσουν στάση εργασίας από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 20χρονου συναδέλφου τους.

ΟΠΕΚΕΠΕ – Μητσοτάκης: Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στοχοποιήθηκαν και διασύρθηκαν χωρίς να έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον εβδομαδιαίο απολογισμό του έθεσε στο επίκεντρο παρεμβάσεις σε υποδομές, υγεία, ασφάλιση και οικονομία

Η μεγαλύτερη πυραυλική επίθεση της Ρωσίας από την αρχή του πολέμου: Πάνω από 40 πύραυλοι και 120 drones κατά της Ουκρανίας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Σφοδρό σφυροκόπημα με στόχο κυρίως την ουκρανική πρωτεύουσα, τουλάχιστον ένας νεκρός και 16 τραυματίες - Το Κίεβο ζητά «συντριπτική πίεση» στη Μόσχα

Τι συμβαίνει με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ‑ τα στοιχεία που προκαλούν ανησυχία

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Πάνω από 125.000 θέσεις εργασίας έχουν χαθεί από το 2019, με τον κλάδο να αντιμετωπίζει την πιο βαθιά αναδιάρθρωση των τελευταίων δεκαετιών.

Τραγωδία στα Χανιά: Ασθενοφόρο ανατράπηκε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στη λεωφόρο Μουρνιών

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο ασθενής που μεταφερόταν κατέληξε από ανακοπή, ενώ οι δύο διασώστες νοσηλεύονται με τραυματισμούς - η οδηγός του ΙΧ είναι νοσηλεύτρια που επέστρεφε από νυχτερινή βάρδια.

Θεσσαλονίκη: 66χρονος παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον εαυτό του για βιασμό

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο άνδρας ομολόγησε ότι βίασε την 60χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της και συνελήφθη επί τόπου.