E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο τρελός μισθός που παίρνουν οι γυναίκες που προσέχουν τα παιδιά των Kardashians

Νταντάδες από χρυσάφι

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 5/12/2022 | 02:17

Ο τρελός μισθός που παίρνουν οι γυναίκες που προσέχουν τα παιδιά των Kardashians

Το πρόγραμμα της οικογένειας Kardashian είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, και για αυτό η παρουσία γυναικάων που προσέχουν και επιβλέπουν την ανατροφή των παιδιών της οικογενείας είναι απαραίτητη.

Με τις Kardashians να βγάζουν εκατομμύρια δολάρια, κάθε μήνα με τα ακριβά συμβόλαια που υπογράφουν, η αναζήτηση νταντάς δεν θα ήταν δύσκολη υπόθεση.

Η Kourtney, η Kim, η Khloe και η Kylie έχουν αναγκαστεί να προσλάβουν νταντάδες για να προσέχουν τα παιδιά τους, αφού οι ίδιες "εργάζονται" περισσότερο από 10 ώρες την ημέρα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Radar Online, η δουλειά μιας νταντάς στην οικογένεια Kardashian είναι απαιτητική υπόθεση. Κυρίως γιατί πρέπει να είναι σε ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά, πριν προσληφθούν πέρασαν από οντισιόν, ενώ μέτρησαν και οι συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες, εξίσου διάσημους και πλούσιους.

Το πρόγραμμα φτιάχνεται από τις μητέρες και τηρείται αυστηρά, ενώ και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν μπροστά στα παιδιά είναι προκαθορισμένο.

Απαγορεύεται η διήγηση ιστοριών από την προσωπική τους ζωή, ενώ δεν επιτρέπται να δείχνουν στα παιδιά φωτογραφίες από τη ζωή τους.

Παράλληλα, οι νταντάδες πριν προσληφθούν υπογράφουν ένα συμφωνητικό εχεμύθειας, σύμφωνα με το οποίο αν αποκαλύψουν πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι της οικογένειας, θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όλα αυτά όμως ξεπερνιούνται την ώρα της πληρωμής, αφού κάθε μήνα μπαίνουν στα ταμεία τους 8.500 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφησε το Χόλιγουντ στην κορυφή της καριέρας του για έναν λόγο που συγκίνησε τον κόσμο

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Ο αγαπημένος σταρ της κωμωδίας εξαφανίστηκε για σχεδόν 25 χρόνια και η απόφασή του έγινε σύμβολο ζωής

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της θεατρικής του διαδρομής – «Θέλω να βρω τον εαυτό μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Τον Λάκη Λαζόπουλο υποδέχτηκε η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτά;», το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαΐου

Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Ο παθιασμένος πρώτος χορός του γάμου και η τούμπα στον αέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την περασμένη Πέμπτη 30 Απριλίου σε μία παραμυθένια τελετή στη Λεμεσό της Κύπρου

Ιουλία Καλλιμάνη: Αφιέρωσε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τραγούδι του και αυτή ήταν η αντίδρασή του!

E-Daily 3.Left Χτες
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ιουλία Καλλιμάνη βρέθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Πρωτομαγιάς, με την καλλιτέχνιδα να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την παρουσία του

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid Χτες
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!