E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάτι δεν πάει καλά με την Britney Spears τις τελευταίες ώρες

Η τραγουδίστρια είχε τα γενέθλιά της χθες, αλλά οι δημοσιεύσεις της είναι η μία πιο περίεργη από την άλλη τις τελευταίες 24 ώρες.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/12/2022 | 13:46

Κάτι δεν πάει καλά με την Britney Spears τις τελευταίες ώρες
@channel8

Η τραγουδίστρια γιόρτασε χθες τα 41 γενέθλιά της και ξεκίνησε μια σειρά από περίεργες δημοσιεύσεις στο προφίλ της στο Instaram.

Η πρώτη περίεργη δημοσίευση ήταν αυτή με την ίδια να φοράει νυφικό και να ανακοινώνει πως παντρεύτηκε τον... εαυτό της!

Έπειτα, πόσταρε μια φωτογραφία από το γάμο της με το σύζυγό της Sam Asgari και μίλησε για το πόσο ευλογημένη είναι που τον έχει στη ζωή της.

Αμέσως μετά, όμως, η Britney ξεκίνησε μια σειρά από ακόμα πιο περίεργες δημοσιεύσεις, ξεκινώντας από την αδελφή της Jamie Lynn SPears, αποκαλώντας τη «γενναία» και «εμπνευσμένη», παρόλο που μέχρι πρότινος την αποκαλούσε «απόβρασμα» και την είχε κατηγορήσει ότι «είπε ψέματα» στα απομνημονεύματά της.

Έπειτα, έβαλε ένα βίντεο με τον άντρα της να της κάνει έκπληξη με κεράκια και μπαλόνια και την ίδια να λέει "ευχαριστώ", ενώ η φωνή της φαίνεται τελείως αλλαγμένη και η ίδια δεν φαίνεται στο βίντεο, κάτι που έβαλε τους θαυμαστές της σε υποψίες. 

Τέλος, πριν από μερικές μόνο ώρες, ανέβασε τους δύο γιούς της σε ξεχωριστές φωτογραφίες, βάζοντας μια συγκινητική περιγραφή που παραπέμπει σε αποχαιρετισμό. Συγκεκριμένα έγραψε, "Και στα δύο αγόρια μου… σας αγαπώ… θα πέθαινα για εσάς!!! Ο Θεός να βοηθάει τα νέα σας ξεκινήματα!!! Θα έδινα τα πάντα για να αγγίξω το πρόσωπό σας!!! Στέλνω την αγάπη μου… Η μανούλα!"

Τι συμβαίνει τελικά με τη Britney Spears;;;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε αυτή τη χώρα κινδυνεύεις με φυλάκιση 5 ετών αν ξεχάσεις τα γενέθλια της συζύγου σου

Stories 05.04.2026
Ο νόμος υπάρχει για να διατηρηθεί η συζυγική αρμονία

Ελεονώρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Με φοβίζουν οι επαγγελματικές ανησυχίες του»

TV Buzz Χτες
Οι στιγμές στο σπίτι με τον σύντροφό της, τι λέει για Eurovision και την συνεργασία με τον πατέρα της

«Δεν γίνονται εξαιρέσεις στην εφαρμογή του αυτοφώρου»: Η απάντηση της Δημογλίδου για τη σύλληψη της Τούνη

Tabloid Χτες
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθαρίζει πως ο νόμος ισχύει για όλους, απαντώντας στις αντιδράσεις για τη σύλληψη της Ιωάννας Τούνη.

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο 24ωρο στο μαιευτήριο

Tabloid Χτες
Tα δάκρυα ευτυχίας του Κουτσουμπή και η αποκάλυψη για την πεθερά της

Δάκρυσε on air η Χρύσα Ρώπα: Μέσα μου ζει και ένα μικρό παιδί που δεν το αγάπησαν

Media Χτες
Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το τραγούδι «Το μωρό» να ηχεί, καθώς όπως δήλωσε οι στίχοι την εκφράζουν απόλυτα

Η 19χρονη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί έκανε το ντεμπούτο της σε βιντεοκλίπ

Social Χτες
Η Σάιλο Τζολί εμφανίζεται στο «What`s a Girl to Do» της τραγουδίστριας Dayoung ως χορεύτρια

Σοφία Κουρτίδου: «Είμαι 100 κιλά, ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι»

Social Χτες
Η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές

Η Τούνη στο ίδιο μαγαζί με τον άνθρωπο που καταδικάστηκε για το revenge ρorn

Social Χτες
Ζήτησα πολλές φορές να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη ποτέ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family Χτες
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;